Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

sweetkatie--- trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! będzie dobrze...:) ja mam obrone 27 czerwca, juz mam ogromnego stracha, pozdrawiam dziewuszki:):):)

sweetkatie---GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! super, że macie to juz za sobą. Mamy juz dwie panie mgr:):) ja zmykam do nauki, pozdrówka, milego dnia:)

sweetkatie GRATULACJE! 🌻 ulga, co nie? ;) busia ja nie szukam w szkole, no chyba ze gdzies w sekretariacie ;) pisalam o reklamie telewizyjnej i cos w tym kierunku bede uderzac. a moj pies ma zapalenie ucha :( ale juz lepiej staruszkowi :) ogladacie MŚ? ja nieee, no czasem. szczegolnie jak jestem z moim lubym bo on zapalony kibic :D (jestem wtedy zmuszona;) ) ale teraz go nie ma:( Pozdrowka!

hejka, co tu takie pustki????? pewnie wszystkie korzystacie z uroków lata:) ja zakuwam, obrona zbliza sie duzymi krokami, a nauki bardzo dużo:( dziewczyny napiszcie czego Was pytali na obronie?? i jak to wygląda??? tak miej więcej chciałm sie zorientować;) pozdrawiam was , zycze udanego weekendu, pa

hejka, sweetkatie dzieki za informacje:)i sółowa otuchy:) mam nadzieje, że nas tez beda pytac raczej z pracy, co prowada promotor kazał nam powtórzyć chyba z 5 przedmiotów, ale podobno wszystko ma sie sprowadzać do pracy:) ja tez jestem straszny nerwus i mam nadzieje, ze nie uciekne spod drzwi;) koniczyneczka---co u Ciebie? jak tam piesek?? pozdrawiam serdecznie:):):)

hej babeczki:) busia u nas pytali przede wszystkim z pracy, pytania mialam prawie identycznie brzmiace jak rozdzialy. a ze pisalam o reklamie tv to dodatkowo spytali mnie o nazwisko prezesa TVP ;) z piechem juz lepiej, ale ciagle chodzimy na kontrole. sweetkatie mi sie wydaje ze z tym spotkaniem moze byc ciezko :( z jakich jestescie w ogole zakatkow Polski dziewczyny? ja pn. a co sie dzieje z nasza zalozyciekla forumowa Antoszka? Halo! Antoszka odbior! ;) i reszta co z Wami? Newt, Lazurka, Tyśka, Hopelees (kochana daj znac jak w Hiszpani!)i reszta ktorej nie wymienilam (z gory sorki ale nie pamietam bo sie nie odzywacie!!)! Wracajcie i sie odzywajcie :) Pozdrowka:)

Gość antoszka
czesc dziewczyny ja tu znowu tutaj teraz mam znowu wiecej czasu to sie do was dolacze . dzisiaj piekna pogoda u mnie taka w sam raz na spacer szkoda ze was tu nie ma. dziewczyny powiedzcie jak po egzaminach gratuluje wszystkim . ktora z was mieszka gdzies blisko szczecina nad morzem? bo ja sie wybieram do polski ale nad morze fajnie by bylo jak mozna by bylo sie poznac co wy na to? blagam odpowiedzcie antosia

czesc Antoszka! :D kiedy przyjezdzasz do Polski? ja niestety do Szczecina mam kawal drogi :( czyli urlopik Ci sie szykuje? opowiadaj co u Ciebie:) ja mam wakacje ( o ile moge to tak nazwac... raczej jestem bezrobotne, hehe ;) ) Buziolki:)

hejka, antoszka---hello:) odezwałas sie:) dziewuszki zakuwam ostro, juz nie mam siły:( to czekanie na obrone jest męczące....dobrze , ze chociaz pogoda jest:))) koniczyneczka---jak idzie szukanie pracy?:) pozdrówka:)))

czesc Busia:) na razie nigdzie mnie nie chca do pracy! no ja nie wiem co sie dzieje? :D a Ty juz za 4 dni bedziesz tez miala wakacje, cieszysz sie? ;) Powodzenia :)

hejka koniczyneczka----to czekanie jest najgorsze..... a z tą pracą to tez ciężko......zobaczymy, pozdrówka:):):)

sweetkatie--- a Ty gdzie poszukujesz pracy???? przerąbne z tym szukaniem, zwłaszcza te okropne sekreterki w szkole, nawet dzien dobry nie odpowiadaja jak sie przynosi cv. załamka:(

hej, dziewuszki jestem juz razem z wami pania mgr:) :) :D stres był duzy, ale satysfakcja wynagradza, pozdrawiam, pa

czesc swetkatie :) ja jestem, ale odtatnio chyba jakas deprecha mnie dopadla... chyba z nudow. niby wakacje ale dla mnie nie za ciekawe - czekam na moje Slonce, moze wtedy sie cos u mnie ruszy. nie wiem czy nie wyjade z nim bo samej tu mi sie odechciewa wszystkiego... a Ty co porabiasz?

czesc dziewuszki:) faktycznie sporadycznie tu zagladamy, chyba trzeba to zmienic ;) koniczyneczka----ja tez jak sobie pomysle o poszukiwaniu pracy to az mnie ciarki przechodza. mama nadziej ze uda nam sie wszystkim w miare szybko coś znaleść. pozdrawiam wszystkie i mama nadzieję ze bedziemy tutaj częsciej zaglądac.:D

Gość ijoijo
hop, hop, jest tu kto

:)hej dziewuszki:) wpadlam tylko napisac,ze wyjezdzam przenosze sie do Norwegii na stale i studia kontynuuje tam:)zmusza mnie do tego sytuacja:(zostawiam mezczyzne mojego zycia:( zobaczymy sie w pazdzierniku potem dopiero w grudniu...nie wiem jak tobedzie...wyjezdzam w poniedzialek.. zycze Wam wszystkiego najlepszego milo bylo mi Was poznac:)TRZYMAJCIE SIE!!:*:)

Gość antoszka
pozdrawiam was panienki dawno mnie tu nie bylo ale nie zapomialam o was wakacje swietnie spedzilam w polsce ale byl upal i bylo tak pieknie nie ma jak to w polsce zebym tylko mogla czesciej to by bylo fajnie . a co u was co nowego postaram sie tu teraz czesciej zagladac.caluski dla wszystkich odezwijcie sie jestem na lini narazie..

Gość antoszka
migotka nie prawda ja sie zjawilam i mysle ze na jakis dluzszy czas . caluski.

hejka dziewuszki, faktycznie pustki tu natały, ale mam nadzieje, że to tylko przez okres wakacji:) wracac dziewuszki na forum!!!! pozdrówka, pa

Gość antoszka
heyka dziewczynki a co u was nowego dolaczcie sie nie bylo mnie tu dlugo ale zapewniam ze bede odwiedzac teraz was regularnie pozdrawiam na cieplutko.

Gość a jaki przedział wiekowy
preferujecie? Macie jeszcze wolne miejsca?;P