Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy 800 zł na jedzenie

czy 800 zł na jedzenie na 2 osoby to dużo?

Polecane posty

Gość do mlemle
chyba cię mocno boli. idź do apteki po dużo leków. albo nie. poczekaj do środy.:D

Gość mlemle
niektórzy potrafią tylko innym dogryzć ,ale podaj choc jeden przykład co zrobić żeby wystarczyło te kilkaset złotych na żarcie,bo chyba o tym było w temacie,nie?

niechciałabym dożyć czasu że bede musiała myśleć czy lepiej kupiś mleko w lidlu czy plusie bo tam taniej. to jest dobra motywacja do pracy aby zarabiać więcej. ja pierd.... każdy powinien mieć 1000 na żarcie na miesiąc i po kłopocie.

Gość do mlemle
mniej żreć i wziąć się do roboty zamiast siedzieć na kaffe:P i dupa chudsza i pieniędzy wystarczy. i nie trzeba się martwić o to, że się zjadło za duzo ciastek.

tak czy siak wszystkim Wam zycze większych pieniędzy.

Gość mlemle
wykupując receptę dla dziecka antybiotyk,witaminy,cos ochronnego na żołądek,syrop na kaszel i coś tam jeszcze to już jest pięć pozycji.Przynajmniej 5 złotych za pigułki anty płaciłam w jednej aptece 9,39 a w innej te same są po 15.Niewiem dlaczego aż taka różnica jest.le to fakt. masz jeszcze jakieś pytania?

o to mnie zagiełaś to są tabletki anty za 10 zl???????????????????///

Gość mlemle
do :do mlemle więc wez się za robote a jak chcesz krytykować to mądrze,nie tylko żeby kogoś zgnoić

Gość mlemle
no są nawet za 3 złote stediril, za 10 zł microgynon21

Gość do mlemle
rób co chcesz, twoja sprawa. o nic nie pytam, tylko żartuję a ty się rzucasz jak ryba w siatce. też nie jestem majętna, ale nie przesadzam z oszczędnościami, bo to odbiera komfort życia. przecież oszaleć idzie jak się stale mysli o cenie każdej pierdoły, każdej wylanej kropli wody, każdej kalorii ciepła oddawanego przez grzejnik...

ale ja jesem niedoinformowana........ ciekawe czemu mi lekarz przypisał innee;/ a śmiałam się z mojego chłopa jak mówił że masło jet po 1 zł;)

Gość ciekawe ...
chryste, a ja za microgynon 3 lata temu płaciłam 26 zł za 1 opakowanie!!!

Gość leki to nie cukierki
nie mozna ot, kupić tańszych i już. lekarz przepisał ci takie jakie przepisał, bo widocznie uznał, że takie będą dla ciebie najlepsze.

Gość mlemle
głupio ci że pyskujesz to próbujesz si ę tłumaczyć ,każdy moze się wypowiedzieć,ja odpowiadam na pytanie zawarte w temacie,a ty co...skąd się tyle jadu w tobie bierze

Gość no cóż
Nam wystarcza na 2-osoby 500 zł, a nie jemy byle czego, jogurty firmowe, dobre wędliny, sporo owoców,obiady gotuję sama i to urozmaicone rzadko jemy coś dwa dni. Na słodycze też trochę wydajemy, ale nie palimy i nie pijamy kawy. Robimy raz w tygodniu zakupy w hipermarkecie i dużo można na tym oszczędzić. Bo serek topiony np. zott tam kosztuje koło 2 zł a w osiedlowym sklepiku koło 4. Wędlin, serów i mięs nie kupuję w hipermarkecie. Kwestia czy 800 zł to dużo czy mało zależy od tego czy żyjesz żeby jeść czy jesz żeby żyć:)

Gość mlemle
ja kupuję te same leki tylko w innej aptece poza tym są tańsze zamienniki leków o tym samym składzie i tutaj też mozna dogadać się z farmaceutą

Gość starczy
HEJ, ja z męzem jesteśmy w dwójke i starcz anam 800 zł, nie oszczędzamy kupujemy to na co mamy ochote. Codziennie dobry obiad i sniadanko w pracy do tego słodycze itp. Powinno Ci starczyć, chociaz my czasem wydajemy wiecej. Wiem ile bo odkładam sobeina jedzienie właśnie w osobny portfel i z tego robie zakupy. Ale nie wliczam w to ani chemi, ani paliwa opłat nic, tak jak inni samo tylko jedzenie !!!

Gość wolew
czy 800 zł na jedzenie a 100 zł wydajesz na paliwo to musisz mało jeżdzić prawie wcale to po co utzrymywac samochód jak sie z niego nie korzysta, nie lepiej kupic cos porzyteczniejszego ???

Tabletki anty zaliczasz do jedzenia ?? Ja bym zakwalifikowła raczej do hm... rozrywka ?? !! ;]

do pracy trzeba dojechać, na narty czasem tez i śa wakacje i inne wyjazdy więc auto jest niezbądne. fakt do pracy mam 25 min piechotą ale skoro mam auto to co ma stać???

Gość do do mlemle
co sie glupia rzucasz, odzywasz sie do dziewczyny agresywnie a potem jeszcze sie falszywie dziwisz ze rzuca sie jak ryba w siatce, pierdolona swietoszko falszywa.

Gość wolew
nie nie ch jeżdzi potem to co straciłas wydasz na leki na żylaki, ruch to zdrowie...

nie obawiam się o zdrowie fizyczne;) nie martw się:)

Gość wolew
i wiemy kto korki robi tym co mujsza 30 km dojechac do pracy bo nie maja zdnego połaczenia. ja tam bym wolała isc pieszo a 100 zł na cos pysznego przeznaczyc

Gość mlemle
do dodo mlemle dzięki

Gość wolew
no nie nie masz co to po latach wychodzi...

heheeh może masz racje, ale jak pada to co mam moknąć? wole jechać i odmówić sobie spodni

Gość wolew
no tak bo w polsce leje codziennie ...

Gość wolew
podsumowujac 800-1000 powinno ci starczyc , na takie normalne jedzenie regularne no i pyszne

powiedzmy ze co 10 dzień a to wystarczająco by jeżdzić, a ci co mają sklepy po domem to też nie moga mieć aut?