Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy 800 zł na jedzenie

czy 800 zł na jedzenie na 2 osoby to dużo?

Polecane posty

800 złotych na jedzenie na 2 osoby to KUPA forsy. Kiedy idziemy z moim chłopakiem do restauracji to rzadko kiedy rachunek wychodzi większy niż 300 zł (ale to naprawdę musi być wtedy super kolacja, z winem) - zwykle jest nie więcej niż jakieś 150 zł. Mieszkam w Krakowie, o ile się orientuję to tu jest taniej niż w \"warszafce\". Ale nawet tam - wydać 800 na dwie ooby to chyba sam kawior i szampan przez cały wieczór?? :O Nie rozumiem ludzi rozrzutnych.

Gość Owoc
Jak to jestem cudotworca? Naprawde jemy wszystko i nigdy z samym maslem i starczy 20-22 zl na dzień /4osoby

Gość hopeless you are hopeless
800 zł na jedzenie na caly miesiąc

Gość czy 800 zł
wiecie liczyłam i liczylam 800 na żarcie bez problemu ale z tej puli to ja tez wydawałam na imprezy knajpy, ksera, inee duperele które tylko zwiększały tą kwote - niestey nie da się ich wyeliminiowć

Gość gość
2 dorosłe plus przedszkolak. Mamy 800zl na jedzenie plus chemię. Mój sposób jest taki że jak widzę mieso w promocji kupuję na zapas więcej i mroźę. Jak gotuje fasolkę lub bigos to połowę zostawiam do jedzenia a resztę wekuje na tak zwaną "czarną godzinę" ;) ratuje mnie to że pracuje na piekarni i pieczywo i wyroby typu drozdzøwki mam za darmo to zawsze mąż ma słodkości do pracy a to już sporo kasy odchodzi ;)