Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrezygnowana i zrozpaczona

Mam dosc mojej brzydkiej, tradzikowej i tlustej cery!

Polecane posty

Gość elvinqa
to jest chore ;/ tak naprawde nie ma problemu - nie widzicie jakie ona bzdury pisze o tej tchorzofretce .? ;/

Gość hihu haha
probowalas hudrocortizon

Gość Wiola-Ci-Pomoże!!!
Ponakłuwaj delikatnie zdezynfekowaną szpilką lub cieniutką igłą te pryszcze i zrób sobie piling,to za pierwszym razem a potem jak już będą malutkie strupki rób sam piling dobrze jest 15 minut przed pilingiem posmarować twarz wodą utlenioną taką zwykłą a potem poprostu piling;D pozdrawaim P.S jak już znikną te pryszcze używaj pilingów w dalszym ciągu aż wyrośniesz z wieku dojrzewania,raj dla cery! ;))

Gość dup srak dupa
tez miałam to samo, tłusta twarz, tłuste włosy....koszmar i to przez wieszka czesc mojego zycia pomógł mi roaccutane, lek od dermatolog, który zmniejsza wydzielanie łoju . teraz jest tego jakis tańszy odpowiednik izotek czy jakos tak, leczy sie tym ok. 5 m-cy.POMAGA

Gość keterisk
Pomaga aplikator na wypryski od Hildegard Braukmann. U mnie diametralna odmiana przyszła w bardzo krótkim czasie, bo można powiedzieć, że wtedy właśnie cera mi się mocno odmieniła i powróciła do zdrowia. Teraz wygląda normalnie. Nie ma nawet zaczerwienień.

Gość gość
Odstaw wszystkie leki przeciwtrądzikowe i wysuszające maści. Kup kosmetyki z apteki - żel do mycia twarzy, płyn micelarny (ja mam do cery trądzikowej -przecieram nim twarz zaraz po przebudzeniu i przed snem po myciu żelem) i krem do twarzy - silnie nawilżający i najlepiej nie do trądzikowej skóry - koniecznie z jakiejś aptecznej firmy - polskie też są ok. I przede wszystkim nie ruszaj twarzy nic a nic nie wyciskaj. Po paru tygodniach CI się poprawi na pewno! Gdy będziesz miała mniej zmian ropnych a bardziej zaskórniki idź na dermabrazje. Mi to wszystko pomogło a było kiepsko. Powodzenia

Gość gość
Polecam gabinet www.vital-medica.pl gdzie pomagają uporac się w walce z tradzikiem i to bardzo skutecznie. Po Pol roku leczenia udało mi się pozbyc krost i jestem bardzo zadowolona z efektu koncowego.

Gość mesmix
Spróbuj przez jakiś czas z aplikatorem na wypryski HB - powinno ci się udać doprowadzić cerę do normalności. Pewnie, że skóra nie wraca do życia od razu, ale docelowo powinno ci się udać uzyskać zadowalające efekty bez cudownych metod.

Gość ghortek
Użyjcie aplikatora na trądzik HB - jak dla mnie zmianę daje diametralną i faktycznie ta cera wygląda dużo lepiej. Oczywiście przywrócenie jej normalności trochę trwało, jednak po postepach po prostu było widać, że to działa.

Gość gość
Mi pomógł lekarz z dwiema specjalizacjami -ginekolog endokrynolog. Bo ja miałam problem z hormonami i dlatego ten trądzik mialam.

Rozwiązaniem na bolączki związane z tłustą i trądzikową cerą jest preparat od Beta-Skin. Krem Acne Care Cream pozostawia cerę wygładzoną i matową. Wspomaga leczenie zmian na skórze oraz zapobiega powstawaniu nowych. Efekt gwarantuje unikalny skład, m.in. cynk, krzem oraz srebro koloidalne. Zadaniem poszczególnych składników jest przede wszystkim regeneracja i pielęgnacja skóry oraz hamowanie gruczołów łojowych odpowiedzialnych za występowanie trądziku na skórze. https://sklep.betaskin.pl/pl/p/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość tentara
Powiedzmy, że po dwóch tygodniach stosowania tego aplikatora Hildegard Braukmann, daje fajną zmianę. U mnie jest coraz lepiej - nie wiem czy uda mi się uzyskać to czego chciałam, ale zakładam, że wszystko będzie w najlepszym porządku.

Gość gość
U mnie dokładnie taka sama sytuacja - powiedzmy, że dzięki zdrowemu podejściu i kosmetykom odmieniłam wszystko - cera wygląda zdrowo, nie ma na niej żadnych śladów, ale generalnie wiem, że uzyskanie takiego efektu proste nie jest. Najważniejsze że w tym momencie wygląda to jak powinno.