Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieniek1971

jestem bliźniakiem, co myślą o bliźniakach Ci co wierzą że ma to jakieś znaczeni

Polecane posty

Gość znawczyni_blizniakow
facet blizniak: kocha wolnosc, za nic w swiecie nie da sie uwiazac czesto wierzy w to co mowi. Super inteligentnie kreci, klamie, jest zaradny, kretacz zyciowy jest pewny siebie, uwielbia gadac, bryluje w towarzystwie pelen sprzecznosci, tysiace twarzy, nie wiadomo kiedy klamie kiedy mowi prawde, czesto sam wierzy w swoje klamstwa lubi kobiety, male flirty nienawidzi kobiet uwieszonych na ich szyi, kobieta ma byc zagadka, koniec milosci rowna sie dla niego z odkryciem partnerki, jej uczuc i zamiarow aby zatrzymac faceta blizniaka trzeba stanowic dla niego caly czas zagadke, rozmawiac z nim polslowkami facet blizniak kocha kobiety inteligentne, nie lubi kobiet zazdrosnych, kreca go kobiety majace wiele twarzy facet blizniak nienawidzi stagnacji, typowy slomiany zapal, tysiace spraw na glowie, malo rzeczy dokonczonych kocha prace w ruchu piala to kobieta spod znaku panny ktora byla z blizniakiem i nie wytrzymala ! nadal go kocha jednak. pa

Dobre, dużo w tym prawdy............po takiej ilości prawdy o bliźniakach zastanawiam się czy bliźniaki mają prawo żyć. To wszystko z doświadczenia czy jakiś pradnik wydano ? P.S. wiem że wiele osób o takim a nie innym imieniu ma pewne cechy wspólne ( z autopsji ) ale o znakach zodiaku nie wiedziałem , bo mnie to nie interesowało aż tak bardzo Dziękuje

Gość znawczyni_blizniakow
zbieralam doswiadczenia kilka ladnych lat:) najgorsze jest to ze nadal nas do siebie ciagnie ale ten zwiazek nie ma szans:(

bliźniaki są super!!! ale tylko \"wagi\" są w stanie z nimi dobrze poukładać życie :)

Gość Łowca kobiet
A ja z autopsji (i nie tylko) powiem Wam, że kobietki spod znaku bliźniąt są .....wyjątkowe :classic_cool: , są super i nie do podrobienia. Nigdy się nimi człowik nie znudzi, prędzej one mogą znudzić się partnerem... ;) Dlatego , jak się taką "sroczkę" (bliźniaczkę) ma w garści, to trzeba o nią dbać i zabiegać :D , by nie pofrunęła szukać szczęścia gdzie indziej :classic_cool: :D Pozdrawiam wszystkie Panie Bliźniaczki..... :)))))))))))) 🌻

Gość a ja jestem bliźniakiem
i jestem z tego zadowolona. Wiem, że jestem lubiana, umiem się dostosować do sytuacji, towarzystwa... i jest mi z tym dobrze.

Gość facet bliźniak to fajny kumpel
ale miewa humory jak baba lubi kobiety samodzielne i intrygujące...ale bardzo boi się zaangażowania i broni się przed zobowiązaniami rękami i nogami ja jestem kobietą bliźniakiem i lubię tych facetów...ale na dłuższą metę wkurzają mnie;)

również jestem bliźniacznką, w pracy moim najlepszym znajomym jest właśnie bliźniak, nawet spoko się dogadujemy, ale nie sadzę, że bliźniak z bliźniakiem stanowiliby dobraną parę, jak do tej pory wytrzymałam najdłużej z lwem, wszystco co piszecie o bliźniakach to prawda, nie zmieniłbym swojego znaku nigdy;)

a może ktoś się orientuje z kim oprócz wag bliźniaki mogłyby wytrzymać nieco dłużej????

z panna naprzykład .....jesteśmy 13 lat . nie czytałem o innych znakach za dużo a tu tyle o mnie.........czy jest jakiś znak który się gorzej kojarzy ??? pozdrawiam

Gość blizniak
Do HMMM ponoć pasujemy najbardziej do wodników

Gość blizniak
Do Hmmka miało być pasujemy ponoć najbardziej do wodników

Gość chyba bliźniak
a ja sie urodzilam 21.06 o 14:35 i nie wiem czy jestem bliźniakiem czy już rakiem?

Gość blizniak
21 czerwca to jeszcze bliżniak,też jestem z tego dnia ale z 9 rano:)

Gość chyba bliźniak
no właśnie a w niektórych horoskopach jestem juz rakiem. dziwne, ale czuje sie bardziej rakiem (zamknięta w sobie, chowa sie do skorupki, często wycofuje) jednak bliźniak wygrywa: rozdwojenie osobowości, dwie twarze, rozkojarzenie, brak wewnętrznej spójności... ktoś wie o czym mówie?

Gość bliżniak
Ja też jestem często zamknięta,nie pewna siebie,mam często dosyć ludzi,wiecznie się czymś przejmuję ale z drugiej strony jestem zupełnie inna...:)

Hej:) Jestem o waga, ale mam siostre spod blizniat i ojca rowniez. Przyznam, ze mam super siostre, jestesmy ze soba bardzo zwiazane, jest the best:) Co do cech blizniakow to:): sa wesole, maja swietne poczucie humoru:),sa generalnie optymistyczne, dosc zdrowo zdystansowane do rzeczywistosci,maja wiele roznorodnych zainteresowan, sa zywiolowe, uwielbiaja mowic, robia w zyciu niejako naraz mnostwo rzeczy, gdyz realizuja sie skupiajac na wielu sprawach jednoczesnie. Kobiety sa przebojowe, ale tez wrazliwe, niemniej jednak nie jest to tym mimozy, wrecz przeciwnie. Blizniaki bywaja impulsywne i fakt ponosza ich czesto emocje, ale nie na dlugo:) warto odczekac i pogadac na spokojnie, jesli cos sie zlego dzieje:) Blizniaki lubia tez podrozowac:) Ja bardzo lubie ten znak, jest super:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość bliżniak
Do kiedyś oj chciałabym aby ktoś mnie tak rozumiał,szczególnie jak ponoszą mnie emocje,palnę coś.Zaraz żałuję ipotrzebuję troszkę czasu aby ochłonąć i już jest dobrze:)Pozdrawiam ciebie i siostrę.

ufffff........no to może nie jest z nami aż tak źle , chociaż przyznam się zaczęte milion spraw i mało do końca.........Na szczęście nie dotyczy to seksu i żona ( tak przynajmniej twierdzi a znaki na łóżku i ustach to potwierdzają ) nie narzeka a czasem pochwali. Pozdrawiam wszystkich bliźniaków i nie tylko

Ja jestem kobietką-bliźniaczką :D Nigdy nie zamieniłabym swojego znaku zodiaku na inny ;) Wiem, ze ze mną (ani mną zresztą) nikt się nie znudzi :classic_cool: Świat bliźmniaka i aura wokół niego są fascynujące, bo fascynujący jest sam bliźniak, który zresztą nie lubi odkrywać (swoich) kart do końca...i w sumie szybko skreśla partnera, który sam jest \"odkryty\" i nie ma już nic do \"zaoferowania\"....-tzn. nie intryguje bliźniaka. Bliźniaki to znaki najb.(ponoć) lotne umysłowo, to oryginały, nie dające sie rutynie :))))))))) Natomiast bliźniak z bliźniakiem doskonale się dogaduje , rozumie, może być z tego niezły romansik, flirt..., ale o dłuższym partnerstwie nie ma mowy, bo groziłoby to rozlaniem lawiny z wielkiego wulkanu..... :classic_cool:

a ja urodzilam się 22 maja ! kiedyś weszlam ( na jakieś zebranie) i zaczęlam coś mowić do dziewczyn, ktore siedzialy pod salą. a jedna z nich, nagle, po pol minucie - \" jesteś bliźniakiem!\" a ja takie oczy \" taaaak\" , ona \" od razu widać. weszlaś tu i zagdałaś tak naturalnie..\" poza tym bliźnięta to bardzo ezoteryczny znak, cokolwiek to znaczy :) ( nie mylić z erotyką)

Gość horoskop na wesoło
BLIŹNIETA (22.05 - 21.06) Ludzie spod tego znaku nie osiagają w ogóle dojrzałości, zarówno intelektualnej jak i uczuciowej. Jedyne co naprawde potrafią to raz w tygodniu wypełnić kupon totolotka. Zapraszając takiego do domu należy pamiętać, że kradnie. Koniecznie przed wyjsciem rewidować. Zapobiegliwość i przezorność to częste cechy Bliźniąt. Posiada je między innymi pan Bartłomiej z Koszalina, który zazwyczaj przed pójściem na libację alkoholową dzwoni do izby wytrzeźwień, żeby zarezerwować sobie miejsce.

Ło matko, kondolencje. Ja jestem skorpionem a mój były mąż jest bliźniakiem. Od rozwodu minęło kilka ładnych latek. Mam nadzieję, że Tobie lepiej pójdzie.

Gość do blizniak
Masz rację!! ;) Moi rodzice są bliźniakami :o Prawdziwy koszmar..

mam kolezanke skorpiona tez dorze sie dogadujemy, ale blizniak z blizniakiem wg mnie dobrze sie dogadaja jako kumple, moze jest jeszczze podzial na rasowe blizniaki i nierasowe;)