Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny pomózcie ,jaki jest dobry krem na rozstepy.Mam ich pełno wszedzie,:-(na nogach posladkach okropne czerwone, czym je smarowac, oilwka nie pomogła sa coraz wieksze i jest ich coraz wiecej. Wstydze sie swojego meza juz.😭

bedac w ciazy uzywalam kremu przeciwko rozstepom firmy ATW i mi pomogl, nie wyszlo mi ich duzo a te ktore teraz masz czerwone po jakims czasie zbledna :-)

Wiem ale chyba i tak beda widoczne, to wyglada fatalnie jesli bedzie ich jeszcze wiecej to bedzie je na pewno widac.

Nie ma sie czego wstydzić.... To naturalne przecież!! Za nic w świecie nie unikniesz rozstępów jeśli masz do nich skłonności... Mi w zupełności wystarcza świadomość ze dbam o siebie...z resztą wydałam kilkaset zł zeby sie przed nimi ustrzec a i tak mam ich pełno na biodrach... o brzuchu jużnie wspomnę bo to jeden wielki rozstęp!! Zbledną po ciąży ;) A niestety rozstepy są częścią naszej kobiecości - Twój mąż powinien to zrozumieć ;)

Gość przeniesienie
12:43 aga 29 Cześć Jeśli chodzi o rozstępy, to musisz począwszy od czwartego miesiąca zacząć stosować wybrany przez siebie krem. Ja stosowałam penathen narozstęy cenaok. 25 zł i jestm bardzo zadowolona, ani jesnego rozstępu nic. Poleciłamgo też swoim koleżankom i one tez były bardzo zadowolone. Kremjest dośc gęsty i tusty, ale dobrze się go wciera i ładnie się wchłania, dzięki temu że jest tłusty to dobrze nawilża i uelastycznia skórę co sie oprzekłada na bak rozstępów. Pozdrawiam i gratuluję 12:55 beta27 Przyłączam się do agi29-również stosowałam ten krem i mogę sobie pogratulować: przynajmniej na razie nie widzę żadnych rozstępów Na początku porwałam się na specyfik firmy vichy,ale było to nierozsądne cenowo W moim przypadku 1 opakowanie kremu starczało mi na ok.3 tygodnie (minium raz,a czasami dwa razy dziennie go uzywałam),więc cena była istotna. co do musteli to na jej temat duzo czytałam na forum www.dzieckoinfo.com-szczerze mówiąc same pochlebne opinie-stymże cena dla mnie była niedostępna Spotkałam się też z taką opinią,że ważne jest aby w ogóle regularnie nawilżać i masować skórę-moja koleżanka uzywała oliwki i też nie miała problemów z rozstępami. Nie bez znaczenia jest pilnowanie prawidłowego przyrostu masy ciała,bo nic Ci po kremie Musteli jak ostro przytyjesz

Gość przeniesienie
11:16 zimna woda Heloł Rozstepy wygladaja paskudnie.. Chce zrobic wszystko by ich uniknac. Jak z tym walczylyscie? jakie byly rezultaty? jakich srodkow uzywalyscie? czy pomogly? a jesli juz sie pojawily bo nie zdolalyscie im zapobiec.. jak je zlikwidowac? czy w ogole jest jakis sposob by nie bylo po nich sladu a skora byla idealna jak przed ich pojawieniem sie? dziewczyny mam takie pytanie. Czy mozna zauwazyc w ciazy kiedy pojawi sie pierwszy rozstep? czy one sie pojawiaja wszystkie na raz? w ktorym miesiacu u Was pojawil sie ten pierwszy? wiadome ze cialo w rozstepach nie wyglada estetycznie, mozna je zaakceptowac.. jednak ja wolalabym miec skorke idealna pozdrawiam 11:29 Daffodile ja tez chce uniknac rozstępów dlatego smaruję się olejkiem z awkado, w 3 miesiacu ciazy chce kupic sobie jakis specjalny krem dla kobiet w ciazy. Ale z tego co slyszalam, to rozstępy mogą wystąpic pomimo tych wszystkich zabiegów, to podobno sprawa genettyczna. ja jednak zrobię co w mojej mocy, zeby ich nie miec, przynajmniej nie bedę miala sobie nic do zarzucenia I uwazam , ze trzeba dbac o skórę juz na samym poczatku ciazy, a nie gdy dopiero pojawi się problem, zawsze lepiej zapobiegac niz leczyc 11:34 mustella jest super stosuje sie od 3 miesiaca ciazy.. polecam bo to rewelacyjny kosmetyk ja nie mam ani jednago rozstepa(a).. nie wiem czy to przez geny czy przez ta mustelle 11:42 Ania* A ja smraowalam sie w ciazy jedynie oliwka Nivea Baby i mimo 25 kg na plusie nie mam zadnego rozstepu ale mam znajome ktore uzywaly roznych specyfikow i przytyly w normie tzn. 10-15 kg ale to co sie porobilo z ich cialami to szok poprostu rozstep na rozstepie. Ja mysle ze to jest bardziej sprawa genetyki bo przeciez teoretycznie na moim przykladzie powinnam ich miec bardzo duzo o bardzo duzo przytylam a tu nic. Jak przed porodem praktykantki robily mi ktg to nie mogly sie napatrzec na moj brzuch. Mowily ze bardzo rzadko sie zdarza zeby kobieta miala tak idelanie gladki Od siebie moge polecic oliwke i wiem ze to pomaga a jak maja sie pojawic to i tak temu nie zapobiegniesz. Pozdrawiam i zdrowka zycze http://b1.lilypie.com/aSQ1p2/.png www.olinka.bobasy.pl 11:45 do ani a jaka masz karnacje? a czy w okresie dojrzewania tez zadne rozstepy ci sie nie pojawily? tzn ze nigdzie nie masz rzostepow???? zazdroszcze .. to w takim razie moze da sie je usunac? 12:24 olkaa Ja uzywałam jakiegoś zwykego polskiego kremu przeciwko rozstepom i mimo iz jestem po trzydziestce nie zrobił mi się ani jeden. Może to faktycznie genetyczne, bo moja mam tez nie ma żadnych. Se bastasse una bella canzone a far piovere amore si potrebbe cantarla un millione un millione di volte Bastasse gia' Bastasse gia' 12:57 pszczoła5 ha! a ja cała ciążę miałam brzuszek gładziutki, za to w 2(!) miesiacu porobiły mi sie rozstepy na puiersiach, udach i posladkach- mimo ze wcale jakos drastycznie szybko nie urosłam....lekarz, który to oglądał (bo nie wiedziałam poczatkowo, co to za cholerstwo, w 2 m-cu), stwierdził, ze to rozszerzone naczynia krwionosne, zniknie po porodzie. Po porodzie juz 4,5 m-ca, nic nie znika i teraz juz wiem na pewno, ze tak zostanie...ech, a ja oliwki, chłodny prysznic, masaze- i nic http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10000;28/st/20050822/n/tobiasz/dt/6/k/5de5/age.png>

karnacje mam bardzo jasna jestem wrecz blada bardzo i zawsze taka bylam w okresie dojrzewania nie pojawily mi sie zadne rozstepy ja wogole do niedawna nie wiedzialam jak to wyglada dopiero wlasnie kolezanki mi pokazaly:-) nawet te ktore nie rodzily maja roztespy wiej ze jestem jedna z nielicznych kobiet ktore ich nie maja szczegolnie po ciazy ja nie mam ani z ciazy ani z okresu dojrzewania zadnego pozdrawiam i w razie pytan sluze rada

a ja wam powiem tylko tyle ze tak naprawde to te wszystkie kremy i olivki sa dobre na sucha rozciagajaca sie skore nic poza tym poprostu dziewczyny roztepy sa sprawa dziedzicza czy jak kto woli genetyczna i jedne nie maja inne chocby stosowaly najlepszy kosmetyk swiata nie pomoze!!!!!

Ja używałam bardzo sprawdzonego kremu na rozstępy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Zaczęłam go używać w pierwszym miesiącu ciąży i stosowałam regularnie do końca. Efekt? Zero rozstępów.