Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kardula

9 kg w niecały miesiąc ?! TAK!

Polecane posty

Gość ewa9
...herbatke

Gość ewa9
...herbatke

Gość ewa9
...herbatke

Gość ewa9
Czesc dziewczyny, chyba musze sie cieszyc , bo waga pokazala dzis 80 kilo !!!ile jeszcze wody sie ze mnie wyleje? czy moze to juz tluszczyk ?Dzis szlam piechota w sniegu po kolana 2 km z dwiema wielkimi torbami w strasznej zawieji, zamkneli most i nie ma przejazdu ,wiec szlismy pieszo mimo to z cwiczonek nie zrezygnowalam ,ale jestem polamana okropnie!!Kupilam sobie herbatke

cześć Ewciu no to miałas dziś \"przeprawę\"... u mnie straszne roztopy i pogoda ogólnie dołująca czytałam o diecie plaż południa........ troszkę ciężko byłoby dla mnie.... tak zrezygnować z owoców i tych kilku warzyw :O hmm zastanowie się... narazie muszę jeśc a raczej prawie nie jeśc to co mam w lodówce a raczej czego nie ma dla mnie w lodówce :D ale namieszałam! mam jedzenie ale dla córki, krótko mówiąc nie mam kasy na nową dietę ;) jem resztki tego co jest dozwolone przy diecie Atkinsa... 🌻

Gość Daga8
hejka...czy mogę sie przyłączyć...czytam zawzięcie wasze postanowienia i sama skusiłam sie na taki model odchuzania...mam do zrzucenia 10 kg :) ale wiem, że dam rade...oczywiście przy waszym wsparciu.

Hello dziewuszki Hello DAGA... mi tez zostało ~10kg do zrzucenia ;) damy radę pozbyć sie tego balastu, tylko raczej nie nastawiaj się, że schudniesz w ciągu 1 miesiąca czy 2. No chyba, że szybko ale nie zdrowo ... dziś jestem jedynie po kawie za moment zjem marchewkę potem zupa, ta co wczoraj :D 🌻 :D 🌻 nowy dzień, nowe siły do życia miałam sen, dobry sen a moje sny czasem się sprawdzają :) :) buźka dziewczyny

Pomocy 😭 !!! Muszé znalezc jakás drastyczná diete bo kiedy mam wolná réké to przegrywam :( Wczoraj wieczorem dwie kanapki, dzis rano nastepne dwie, a wszystko przez to, ze nie mam diety - potrzebujé bata nad glowá bo zaraz mi wrca kg. stracone w kopenhadze! Kurcze, miala byc kapusciana, ale poczulam do niej naglá awersje :P Kto sie do mnie przyláczy?????????? Moje propozycje: Dieta Kliniki Mayo (6-8 kg. w 2 tygodnie) : Proponowana dieta jest skuteczna, lecz bardzo monotonna, dlatego trudno na niej wytrzymać. Łatwo występuje po niej efekt jo - jo. Polega na jedzeniu jajek i surówek. Codziennie należy zjeść 4-6 jajek i wypić 2 litry wody mineralnej, herbatek ziołowych, kawy lub słabej herbaty. Unikamy soli, cukru, produktów mlecznych, roślin strączkowych, alkoholu. Dzień pierwszego tygodnia: śniadanie: 2 jajka na twardo, filiżanka czarnej kawy, obiad: 2 jajka na twardo, 200 g warzyw gotowanych, kolacja: 2 jajka na twardo lub 150 g pieczonego mięsa, główka sałaty z sokiem z cytryny, Dzień drugiego tygodnia: śniadanie: filiżanka czarnej kawy, kromka chrupkiego pieczywa, obiad: 150 g mięsa smażonego, filiżanka tartej marchewki z sokiem z cytryny, kolacja: 2 jajka na twardo lub 100g chudej szynki, 150 g chudego jogurtu. Cindy Crawford (3 kg. w tydzien) Jest szczupła, ale \"nabita\". Musi unikać pieczywa, tłustego mięsa i słodyczy, bo te produkty \"idą\" jej w biodra. Wybrała lekkie pożywienie. śniadanie: dużo wody mineralnej i egzotyczne owoce: papaje, ananas, mango oraz banan lub jabłko. obiad: ryba z rusztu, ryż lub suszi, czyli japońskie danie z surowej ryby i ryżu, owinięte w algi. kolacja: kurczak bez skóry z rusztu, jarzyny gotowane na parze z sosem pomidorowym, kieliszek czerwonego wina lub szampan. Daga8 ---> Moze Ty ?

Kobieto S. ?? co się dzieje? szybko szukaj sobie diety! ale przecież miałas byc na diecie plaż południa? zmieniłaś zdanie? ja się nie piszę na diety proponowane wyżej, nie dałabym rady :( musze mieć urozmaicone jedzenie, zjadac go mało i unikac węglowodanów - tak jest dla mnie OK. Miałam ochotę napisać unikać \"węglowodorów\" - tak jak ktos nazwał swój żartobliwy topik :D Kobietko trzymaj się !

Polutka ---> dieta plaz jest super, ale do wychodzenia z diety drastycznej i do zmian nawykow zywieniowych, :D :( Muszé szybko znalezc cos drastycznego bo wrocilo mi juz 1,5 kg przez 1,5 tygodnia :( - mialam gosci przez tydzien wiec modlilam sie aby nie bylo wiecej niz 2 kg, takze nie jest zle... ale jesli zaraz sie nie wezme za cos przynoszacego szybki spadek wagi to strace mobilizacje :( Chyba wezme sié za tá diete Cindy, a teraz zrobie sobie kociolek zielonej herbaty na przeczyszczenie, moze pojdé pobiegac... na dworze dzis ok. 7 stopni...

możliwe, że \"zniknę\" na jakiś czas (nie wiem czy na 2 h czy na kilka dni) ;) bo moim komputerem zajmie się informatyk. W sumie nie wiem czy przyjdzie dzis czy za 2 dni - usprawiedliwiam się \"na zapas\" :D

ok, wybralam - bioré sie za diete Cindy :) sushi u mnie jest tanie, ryz dziki tez (bialego bym kijem nie tknela :P ) Tylko zamiast owocow na sniadanie bedá warzywa. :D

Gość Daga8
...Niom witajcie ...Kobieto S. chętnie sie przyłączam, ale do dietki "Dieta Kliniki Mayo" od jutra. Właśnie wróciłam z pracki i wcześniej nie mogłam sie odezwać. Zyczę wszystkim milego popołudnia i cieplutko oraz "chudziutko" was pozdrawiam :)

Witaj Daga ---> :) super, diety nie sá identyczne ale podobne i powinnysmy chudnác w podobnym tempie...

Kobietko.. niestety nie mam kasy żeby zaanagażować firmę. Kolega męża już walczył z wirusami ponad tydzień temu, ale cos jeszcze zostało. Powiedział, że przyjdzie ale narazie się nie odezwał. Moja mama poprosiła informatyka ze swojej pracy, żeby przyszedł (BĘDZIE JUTRO)... zobaczmy jak jemu pójdzie \"leczenie\" kompa. idę na spacer z psem... jest b. ślisko, po chodnikach płynie woda a pod nią jest lód :O powodzenia z nową dietką 🌻

Gość Daga8
Kobieto S. mam nadzieję a nawet nie myślę inaczej muszę wytrzymać. Bardzo źle się czuję w swojej nowej skórze...więc muuuuuuuuszę schudnąć:P nie mam wyjścia. Gdzie mogę poczytać jakiś regulamin forum bo jedni są czerwoni, jak ja inni czarni...a ja nie wiem o co tu biega :P

http://f.kafeteria.pl/preferencje.php wejdz tutaj i zarezerwuj swoj nick, wtedy bedziesz miala do niego haslo i nikt sie nie podszyje pod Ciebie. Mozesz wpisac swoj adres emeilowy, malutki pamietnik odchudzania (jak ja :) ) i codziennie go aktualizowac, albo cos innego, jak np. Polutka

Kobieto S. dzięki za link :) Od jutra sie twardo zabieram za dietkę:)

Witajcie przy porannej kawusi i po wazeniu -1 kg. :D :D :D Polutka ---> skád ten dol ? :( Daga8 ---> na ktorá dieté jestes chétna, ja sie jeszcze nie zdecydowalam chyba, tzn. to zalezy od Ciebie bo wolala bym bysmy byly na tej samej. Mam nadziejé ze nie jestes w pracy bo ja musze zjesc sniadanie :O

Kobietko S. nie wiem skąd..... przypałętał sie ;) sprawdziłam w senniku znaczenie dzisiejszego snu... jeżeli wierzyc temu co piszą, wszytskie sprawy ułożą sie pomyślnie a nawet bardzo pomyslnie. Tylko czy mój dzisiejszy sen jest proroczy?... macie czasem prorocze sny? wierzycie, że jest \"coś\" takiego? ja miewam...

Prorocze nie, ale odzwierciedlajace aktualne problemy czy wydarzenia w zyciu. Sprawdzam zwykle w senniku egipskim i czasami jestem zszokowana bo przysnil mi sie szpital, murzyn, znicz, a tutaj interpretacja calkowicie nie zw. z przedmiotem tylko z moim zyciem :) Zaznaczam, ze nie czytalam tego sennika od deski do deski wiéc nie moglam podswiadomie wywolas danego snu :D :D A! zapomnialam, moj znak to baran :)

zajrzałam do jednego sennika, ale był \"ubogi\" a do innych komputer nie chce mnie wpuścić :O i tak co ma byc to będzie... jak bedę miała mozliwość to dzis pojadę z córką do laryngologa, bo od 3 tyg. boli ja gardło, momentami pobolewają ją uszy. Byłam u pediatry (niby jest ok), ale juz się nie raz sparzyłam na ich diagnozach...dlatego zostaje prywatny larygolog...

Fakt, prywatnie to ja tam wypieszczá... w publicznych to jak ropa czy krew nie wycieknie to jest ok :O Moje malenstwo tez dzis do szkoly nie poszlo- od wczoraj ma goráczké. Ludzilam sie ze przez noc ze wygra bitwé, ale niestety rano nicale 38 - nie wiem dokladnie bo mam termometr przyklejany 😡 muszé kupic normalny-dokladny. Wlasnie, lece na zakupy zaraz i do apteki zajdé.

Gość ewa9
Czesc dziewczyny!!ja juz 3 dzien na tej mojej dietce ale waga stoi!czy moze moj organizm znow zbiera wode?jestem przed okresem?powiedzcie??

... Witajcie dziewczyny Kobieto S. ja jestem na \"Dieta Kliniki Mayo\" zajadam te jaja...hmmm chyba sie za jajczę :), a Ty na jaką wybrałaś. Ja dziś od 6.00 byłam w pracy...dlatego nie mogłam Ci dać znać przed śniadańkiem:) Polutka żadnych dołów....one nie służą diecie :P uśmiech przez cały dzień przecież chudniemy :)