Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystynka

Dieta Atkinsa

Polecane posty

na podwieczorek dzisiaj mialam galaretke bez cukru z bita smietanak 30 proc,kolacje przewaznie warzywa,teraz do nich dodam sos Twoj,obiad? nie wiem ,cos wymysle,sniad to przewaznie omlet albo jajkownica:D

SLone ciasteczka ok 20 ciasteczek masło do posmarowania blachy 3/4 szkl mąki sojowej 4 lżki masła 2 duże białka 1/4 szkl ziaren słonecznika 1/3 szkl utartego parmezanu 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka otartej skórki cytryny sól pieprz 1/3 szkl wody sodowej wszystkie składniki połączyć i wyrobić , aż będzie cisto gładkie,nakładać na blaszkę łyżką zachowując odstępy piec przez 18-20 min w jednym ciastku ---- 1,2 g w

Gosiu,byc moze masz racje/ Mamy chyba zakorzeniony strach przed tluszczami i podswiadomie sie przed nimi bronimy, poslucham twojej rady i włączę wiecej tluszczu, chyba muszę kupic te paski do sprawdzania ketozy, bo nie wiem czy jem prawidlowo, w inny sposob chyba nie sprawdzę, ale są one podobno bez recepty dosyć drogie.....Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny, zeby w koncu cos ruszylo. Teraz ide na dlugi spacer polącziny moze z zakupami dla poprawienia nastroju, bo idę na tzw \"giełdę\".

Gość koniecznie zakup paski
bo zeby chudnac musisz byc w ketozie,jesli chodzi o nazwe i cene to spytaj dziewczyn,nie pamietam

Gość do WaS KOlezanki
chce rozpoczac diete,czy mogly byscie pokierowac mnie ,ostrzec oraz podac kilkudniowe menu oraz okreslic w jakim tempie i ile kg sie chudnie?? dziekuje

Gość ruska franca
radą nie grzeszycie,lenie z was bo pomagac nie chcecie:P zalozycielko topicku moglabys mi pomoc czy tez z ciebie len do potegi??

Moja mila poprzedniczko to chyba z ciebie leń do potęgi-zajrzyj na początek topiku, 13.01 - tam masz odpowiedz na swoje pytanie, podane strony www gdzie sa wszystkie potrzebne informacje, poczytaj nasze wypowiedzi to ci sie wszystko albo sporo rozjasni. Minimum fatygi a ile radości i po co ta złość i wulgaryzmy?? Pozdrawiam

hej:) Dzisiaj przy niedzieli rano kawka ze śmietanką ogodz 12 rosołek w szklanesczce karczek uduszony w jarzynach +sałata z łyżeczką majonezu kolacja ok 18,30 i były to gołabki,które zrobiłam z miesa z rosołu tzn .kapusta włoska i mieso bez ryżu tylko doprawione soląi pieprzem ,cebula +2 jajka w sosie pomidorowym bez żadnych zagęszczaczy i bez mąki oczywiście zabielony śmitaną 30%

Gość do Goski
jutro ranne wazenie i 3 kg na plusie:D tak działa Twoja dieta kochana😡

Gość do Goski 45
i dodatkowe dwie oponki tluszczu w pasie buhahahahhahahaha :classic_cool::classic_cool::classic_cool:muheheheheheheheh

aha ja wtwoim talerzu nie siedzę:D kto ty jeste?odkryj się i powiedz co jadłaś? może duuuuuuuuuuuże ciacho:):)

Gość ruska franca
puk puk🖐️ jest tu ktos/🖐️ jak minal kolejny dzien diety i co szamalyscie grubaski?

Gość kokalena
🖐️🖐️ witam dziewczyny,mozecie mnie zapoznac z dieta? moze sie skusze:>

Gość do futrzanej
tam niczewo niet,wyskakuje blad,nie ma pliku filizanko:D

Gość futrzana filiżanka
bo trzeba skasować procenty w

Gość luiza maniaczka
a pupa,nic tam nie ma Filizanko z futra kozy 😡:D cisza tu,nuda,temat upada,chyba dieta nie wypalila,miast zgubic przybylo was muahahahahha

Gość Anna Maria 33
Filizanko pokazuje blad strony,chyba zle cos wkleilas? mozesz wyjasnic?dziekuje i pozdrawiam,chetnie przyjme wszelkie rady,uwagi o diecie

Gość Anna Maria 33
poprosze Filizanko o wszelkie info o diecie Atkinsa,dziekuje ja tu nowa i narazie nie wiem nic🌼

hejka ,jest tu ktos? Krystynka wiem na pewno ze aby odchudzanie wspomoc nalezy tak jak to Gosia pouczyla,ograniczyc calkiem wegle,jesc czyste bialko + tluszcz[nie wolno kielbasy,majonezow,smietanek do kawy],zacznij Krysiu od poczatku,przez nastepne 2 tygodnie ogranicz do minimum wegle Gosia co u Ciebie? co w ogole slychac?

dozowolone wszystkie rodzaje mies,oleje roslinne,maslo,smietana 18proc i powyzej,sery zolte,jaja,skorupiaki niedozwolone kielbasy,twarog,majonez,smietanka,mleko,jogurt,margaryny mniej wiecej tak to sie przedstawia

Gość Iza pyza
czy ten topik jeszcze dziala? zalozycielko odpowiadaj na pytania probujacych sie odchudzac albo nie zakladaj tematow leniu :D

Gość futrzana filiżanka
dziewczyny skasujcie te procenty i nawiasy od linka ktory podałam wyzej i normalnie działa!