Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość mirwaw
Proszę prześlijcie kawałek ślubowanie pozdrawiam

czy moge prosic o ślubowanie??Ogladalam ostatnio wesele gdzie pierwszym tancem byly 2 bajki Dody....mi sie wydaje ze to o szczesliwej milosci nie jest....co o tym myslicie??

A my bedziemy tanczyc do utworku \"żono moja żono\" mało znane ,napewno nie oklepane i słowa idealnie pasuja

tekst: .......żono moja,serce moje, nie ma takich jak my dwoje,bo ja kocham oczy twoje do szaleństwa do wieczora.żono moja,serce moje......

Gość Kowan
KOCHANI PROSZĘ O POMOC. POTRZEBUJĘ PIOSENKĘ NA PIERWSZY TANIEC. BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE PIOSENEK NAJLEPIEJ MP3 MOJ ADRES kowan22@op.pl Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ

-> agniesha możesz mi przesłać linka na maila: ladis85@o2.pl tej piosenki \"Żono moja żono\". Z góry dzięki

Gość wilki nowy przeboj
"na zawsze i na wiecznosc" Wiki. Teks wyjatkowo wymowny...zwlaszcza dla mnie. Bardzo dlugo mi sie nie ukladalo.

Gość aris_84
a co myślicie o piosence Bajmu "Mów..." nadaje sie na pierwszą piosenkę weselną, bardzo prosze o odpowiedź

Witaj LaDiS Pioseneczka juz poszla,mam nadzieje ze sie spodoba pozdrowionka

Gość Aśka 25
bardzo proszę o podesłanie mi tych utworków: 1. „Niebo pełne gwiazd" De Mono 2. "Oczarowanie" lub "Z tobą chcę oglądać świat" Wodecki 3. „Kochać” Piotr Szczepanik 4. „Zabiorę Cię” Kancelaria 5. " W perłę zmienić deszcz" Universe 6. „między nocą a dniem" Makowiecki 7. „Slubne prezenty” Irena Jarocka 8. „Magiczne słowa” Ziyo 9. „Nasz najpiękniejszy dzień” Eleni 10. „Weselne dzwony” Damian Holecki 11. „Czułe spojrzenia” Saturn 12. „Kochaj mnie i dotykaj” Tomasz Żółtko 13. „Kochać i pragnąć” Magma 14. Niebo z moich stron (Czerwone Gitary) 15. ,,Z kims takim jak Ty,, Kindla 16. "Ona i on" Artur Gadowski 17. Słowo jedyne Ty - S.Krajewski Trochę tego jest ale liczę na was. Mój e-mail: aaska2@o2.pl

ja ostatnio bylam na weselu gdzie 1 taniec to byla kołysanka - sumptuastic piekna piosenka:)

U mnie na ślubie mieli zagrać motyw z \'\'Uprowadzenie Agaty \'\', a gnojki zagrali windą do nieba. Mój małżonek nie chciał tańczyć :D.

Gość Aśka 25
No to chłopaki dały czadu. Współczuję... :)

Gość vinca
dziekuje za piosenke!!!

Gość ja269999999
a

Gość ja269999999
Czyja to piosenka "żono moja żono" ? Pozdrawiam

:* slicznie dziekuje za pioseneczke(filozofia małżeństwa)....napewno sie przyda...chyba nie na pierwszy taniec ale napewno zadedykuje ja mojemu partnerowi no i mamusi:* heheh a czy moge prosic o piosenke ŻONO MOJA?????????????berdzo ladnie prosze...

Marioleczka podaj emaila to ci wysle a kto spiewa utwor to niestety niewiem znalazlam ja jako weselna bez informacji o wykonawcy

\"Zono moja\" troche poszperalam w necie spiewa ja Darko Domian Jezeli chcecie ta pioseneczke piszcie swoje emaile postaram sie szybko wysylac

Gość monika.b
Witam wszystkich! Mogę Was prosic o "filozofie malżenstwa" i "żono moja zono"? My zastanawiamy się jeszcze nad "Pslamem dla Ciebie", "Niebieską piosenką" i "walcem Barbary"9z Nocy i Dni) Pozdrawiam mi-bielawska@o2.pl

ja też proszę o\" żono, moja żono\" i \"filozofię małżeństwa\". na meg-80@o2.pl Dzięki

hej dziewczyny \"zono moja\" wysłana niestety nie mam \"filozofii małżenstwa\" ale jezeli ktos ja ma to tez prosze o przeslanie na agnesha@op.pl z gory dziekuje