Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość lalona
Mam wielką prośbę. Czy ktoś mógłby mi przesłać piosenkę Piotra Rubika pt. Miłość To Wierność Wyborowi? mój e-mail: ilonai@onet.eu Będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję.

Gość .....MONI....
Prosze o piosenke Slubowanie na adres monia19-19-19@o2.pl :)

Gość Basia_Wu
And I love You so - bardzo ładna piosenka And I love you so. The people ask me how, How I’ve lived till now. I tell them I don’t know. I guess they understand How lonely life has been. But life began again The day you took my hand. And, yes, I know how lonely life can be. The shadows follow me, and the night won’t set me free. But I don’t let the evening get me down Now that you’re around me. And you love me, too. Your thoughts are just for me; You set my spirit free. I’m happy that you do. The book of life is brief And once a page is read, All but love is dead. That is my belief. And, yes, I know how loveless life can be. The shadows follow me, and the night won’t set me free. But I don’t let the evening bring me down Now that you’re around me. And I love you so. The people ask me how, How I’ve lived till now. I tell them, "i don’t know.

Gość Agnieszka-022
Bardzo, bardzo prosze o przesłanie mi kursu tanca walca angielskiego i wiedenskiego.... oto moj meil a_aga_a1@wp.pl

Gość rado
...my postanowiliśmy wybrać "PIĘKNO" Gosi Andrzejewicz.

a może by tak \"biały latawiec\" Wawele A o to ten ten tekst jak będzieice chciały posłuchać utworu podajcie mi wasze maile prześlę wam Białym latawcem dzień wypłynął Nad wzgórzami biała sukienka Sen się skończył ale nie miłość Stoi w oknie stoi panienka. Popłyniemy białym latawcem On przyrzeka ona mu wierzy Wiatr na wzgórzach zbiera dmuchawce Ktoś na alarm w górę uderzył. Płynął, płynął, płynął nad ciszą Pewnie siebie już nie usłyszą On ją woła ona nie słyszy Sen bezsenny sen ją kołysze On latawcem białym na niebie Ona płynie dokoła siebie Płoną chmury w pijanej bieli Rozpłynęli się rozpłynęli się Białym latawcem dzień wypłynął Białe wino w jeziorach szklance Przyjechało ruchome kino Świat się kręci w szalonym tańcu. Popłyniemy białym latawcem On przyrzeka ona mu wierzy Będę twoim nadwornym krawcem Centymetrem miłość wymierzę

Gość nosta
hej :)) mam do Was ogromną prośbę. Tak sobie czytam to forum i bardzo zainteresowała mnie piosenka "Ślubowanie". Jeśli ktoś z Was ma tą piosenkę i chciałby się ze mną nią podzielić to będę badzo szczęśliwa. A może macie jakieś piosenki w rytmie walca angielskiego? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam serdecznie :)) mój mail: dusi22@poczta.fm

Gość kasienka0-85
Proszę o przesłanie walca.(noce i dnie) kasienka0-85@tlen.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość nosta
ines.ko :)) napisałam Do Ciebie na maila, ale dla pewności pisze i tutaj. Najbardziej zależy mi na polskiej piosence, ale jeśli nie dysponujesz taką to może być np. anglojęzyczna. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)))

Gość joasus
Witam wszystkich. Mam goraca prośbę: ja tez poprosilabym o przeslanie mi piosenek: 1)Magda Famme" rozmowa z aniolem" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight 4)przetanczyc z toba chce calą noc- anny jantar 5)Z Toba chce ogladac swiat Zbigniewa Wodeckiego 6)Oczarowanie Zbigniewa Wodeckiego 7)z tobą chcę oglądać świat 8)ślubowanie 9)Prezenty ślubne Ireny Jaroickiej dziękuje bardzo

Witajcie, ślub mam 5 maja i do jutra musze dać znać orkiestrze jaki chcę \"pierwszy taniec\" Prosze więc, gorąco, na maila (pod nickiem) o przesłanie piosenek: 1/ Walc z Nocy i Dni 2/ Niebieska Piosenka, G. Tomczak no i jeśli ktoś ma jakieś propozycje, będe wdzięczna bardzo! Pozdrawiam!

proszę, prześlijcie te dwie piosenki i według uznania, jakoś tak o tym tańcu w ferworze załatwień nie pamiętałam, a to tuż, tuż! Pleaseee..............

Jesteś kochana! 😘 😘 😘 Ale się obudziłam, co nie? Slub za 10 dni a ja dopiero teraz myślę nad piosenką :D

Gość melośmiacz
Songbird - Eva Cassidy

Gość kasiek-81
prosze o przeslanie mi piosenki Krajewskiego "Wielka milosc" z gory dzieki.

Gość Agaguśś
Ja miałam piosenkę Eleni "Tylko w Twoich dłoniach", naprawdę mądre słowa i dobrze się ją tańczy. "Nie odchodź nigdy za daleko, bo słońce gaśnie, kiedy Ciebie brak motyle marzeń tracą lekkość, układam wiersze jakbym szła pod wiatr Nie odchodź nigdy ode mnie za daleko, za siódmą górę albo las Jestem dla Ciebie gwiazdą na niebie, na zimę, wiosnę, lato, jesień Tylko w Twoich dłoniach jestem jak melodia, tylko w Twoich rękach jestem jak piosenka Tylko w Twoim kręgu umiem żyć bez lęku, tylko w Twej miłości nie brak mi radosnych dni Nie traćmy dni na gorzkie słowa, nie wyliczajmy sobie drobnych wad Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat Nie traćmy czasu na żal i ciche wojny, skoro żyjemy tylko raz Bądźmy dla siebie ziemią i niebem, na zimę, wiosnę, lato, jesień Tylko w Twoich dłoniach jestem jak melodia, tylko w Twoich rękach jestem jak piosenka Tylko w Twoim kręgu umiem żyć bez lęku, tylko w Twej miłości nie brak mi radosnych dni"

Gość SYLWCIA
PROSZĘ BARDZO O PRZESŁANIE MI 1)Magda Famme" rozmowa z aniolem" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight 4)przetanczyc z toba chce calą noc- anny jantar 5)Z Toba chce ogladac swiat Zbigniewa Wodeckiego 6)Oczarowanie Zbigniewa Wodeckiego 7)z tobą chcę oglądać świat 8)ślubowanie 9)Prezenty ślubne Ireny Jaroickiej dziękuje bardzo

Gość ivonka_UK
Jesli wybrany utwór na pierwszy taniec nie jest w stanie zagrać orkiestra weselna czy puszczenie utworu z odtwarzacza będzię ok? Czy ktoś miał podobną sytuację? Jakie to budzi odczucia gości?

ivonka_UK jak najbardziej. Przeciez to wasz slub, i wy zadacie zagrania takiej czy innej piosenki. Jesli orkiestra nie umie,to ich problem. Ja prowadze kurs tanca w Londynie, i pary zawsze sie decyduja na puszczenie piosenki na CD. Dlatego ze ucza sie choreografii do utworu \'\'oryginalnego\'\' i jesli orkiestra zagra,badz zaspiewa o takt dluzej, to choregorafia polegnie. A jesli masz \'\'bujany\'\' taniec, to nie ma problemu, bo do kazdej piosenki co zagraja to zatanczysz. Ale wiadomo, jesli ktos sie juz przygotowal, np. z walcem angielskim, to niech nie ryzykuje pomylki. A teksty typu \'\'zeby orkiestra sie nie obrazila\'\' robrajaja mnie. TO JEST WASZE WESELE, I TO WY PLACICIE I ZADACIE OD ORKIESTRY, NIGDY ODWROTNIE! pozdrawiam:)

Gość aurelia1
MOJE WESELE JUZ ZA DWA MISIACE.MYSLE INTENSYWNIE NAD PIERWSZYM TANCEM.BARDZO PODOBA MI SIE PIOSENKA BARBARY STREIDSON ,,WOMAN IN LOVE '' ALE ZUPELNIE NIEJESTESMY DO NIEJ PRZEKONANI NIEWIEM CZY KTOS MOGLBY POPRZESYLAC MI NA MAILA PARE INNYCH ZEBYM MIALA DO POROWNANIA NP. ,,FOREVER TONIGHT,, - NIGDY NIESLYSZALAM ALBO NIEWIEM O KTORA CHODZI A TAK TU JEST ZACHWALANA.TO SAMO ,,NIEBO PELNE GWIAZD,, DE MONO ALBO ,,NIECH MOWI SERCE,,GAWLINSKIEGO CZY ,,ROZMOWA Z ANIOLEM,,MAGDY FEMME , PROCZ CIEBIE NIC,, KAYA I KILIANSKI CZY ,,SLUBOWANIE,, ,,LADY,, LIONEL RICHIE , ELENI ,, TYLKO W TWOICH DLONIACH,, SAMA BYM SOBIE TE PIOSENKI POSCIAGALA ALE NIESTETY MOJ INTERNET JEST DO TEGO ZA SLABY.Z CALEGO SERCA DZIEKUJE TYM KTOZY WYSLA MI CHOCIAZ JAKAS Z TYCH LUB INNYCH NADAJACYCH SIE NA PIERWSZY WESELNY TANIEC MOJ MAIL aureliasosnowska@wp.pl DZIEKI

Gość ivonka_UK
ines.ka Dziękuję, rozwiałaś wszelkie me wątpliwości.

Gość anteczka
mnie to sie 1 taniec kojarzy z anną jantar "przetanczyc z toba che"