Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość kapitka83
ja również prosiłabym o walc z "Noce i dnie" .będę wdzięczna za podesłanie mi tego utworu:)

Gość glonojadzik
a ja bylam na takim weselu, gdzie panstwo mlodzi na pierwszy taniec wybrali "Tango straconych"!!! Ale byla kicha!!! A miny gosci- bezcenne hehe

Mogę też się wpisać na utworek Forever Tonight Bardzo proszę o przesłanie Dięki wielkie z gory :)

Oczarowanie oraz piosenkę i jej wersję instrumentalną z filmu Noce i dnie znajdziecie tutaj: http://chomikuj.pl/Sezam/mp3/Zbigniew+Wodecki+-+Oczarowanie.mp3 http://chomikuj.pl/Sezam/mp3/Halina+Kunicka+-+Noce+i+dnie.mp3 http://chomikuj.pl/Sezam/mp3/Muzyka+Filmowa+-+Walc+Barbary+z+filmu+Noce+i+dnie.mp3 Pliki udostępnia mój znajomy, zatem do dzieła i do pobierania :) Będą dostępne do 17.00. Pozdrawiam :)

Witam wszystkie przyszłe mężatki :) Czy możecie przysłać mi na pocztę te piosenki o których piszecie na pierwszy taniec monia_olisia@wp.pl Z góry dziękuję. A wy już coś wybrałyście???

Jedna z Kafeterii wysyłała wszystkim mp3 i teraz ma problemy z policją :( Ktoś stąd ją zakablował.

U mnie pierwszą piosenką była \"Jeśli tylko chcesz\" :)

Gość slonko100
Witam! Chcialąbym zwrócić sie z prośbą do Was o jakiegoś fajnego walca...

- Noce i dnie (Halina Kunicka) - walc wiedeński - Walc Embarras (Irena Santor) - walc wiedeński - Będziesz moją Panią (Marek Grechuta) - walc wiedeński - Fascination (Nat King Kole) - walc angielski - Oczarowanie (Zbigniew Wodecki - polska wersja Fascination) - walc angielski - True Love (Elton John i Kiki Dee) - walc angielski - Mały Książę (Kasia Sobczyk) - walc angielski - Sunrise Sunset... (?) - walc angielski - If you don\'t know me by now (Simply Red) - walc angielski :)

Gość czeszka85
proszę prześlijcie mi piosenkę ślubowanie

Gość podwodna
my tez bedziemy mieli forever tonight , jest super :)

Gość Aneta P.
My na swój pierwszy taniec wybraliśmy piosenkę Marka Grechuty "Marzenie". Mamy nadzieję że nasz walc wyjdzie wspaniale. Polecam i pozdrawiam.

Gość Darulka
Czesc wszystkim!!! Mam prosbe czy ktos moglby przeslac mi kilka piosenek na maila darulka82@interia.pl oto tytuly: niebo pelne gwiazd - de mono niech mowi serce - gawlinski rozmowa z aniolem - magda femme procz ciebie nic - kayach kiljanski oczarowanie - zbigniew wodecki z toba chce ogladac swiat - zbigniew wodecki slubowanie slubne prezenty - irena jarocka niebieska piosenka - grzegorz tomczyk weselne dzwony - damian holecki z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

Gość szlklaki
Bardzo prosze dobrych ludzi o przesłanie mi mp3walca od nocy do nocy h.kunickiej. a gdyby ktoś podał mi namiary na nuty,byłbym dozgonnie wdzięczny. z góry dziekuje

Gość aga070286

Gość aga070286
ja tez prosilabym o przeslanie mi walca z :Nocy i dni:.z gory dziekuje:))pozdrawiam

Gość jakub1280
a co myslicie o piosenkach Seweryn krajewski-kazdy swoje dziesiec minut ma; Kochaj mnie i dotykaj - T. Żółtko; Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk.; Zabiore Cię - Kancelaria, co wybralibyscie na pierwsz taniec z tego pozdrawiam

Gość KamilaTomek
Czy mogę prosić o przesłanie mi "Oczarowanie" Wodeckiego i jakieś inne utwory w rytmie walca angielskiego. Bardzo Was proszę.

Ja mialam jako pierwszy swoj taniec piosenke Stachurskyego \"Do konca moich dni\" pieknie nam orkiestra zaspiewala...

Gość zarzyk
bardzo prosze o przeslanie walca z nocy i dni i utworu forever tonight z gory dziekuje

Witam... Na pierwszy taniec szczerze polecam Stachurskiego - do końca moich dni. Piosenka jest super, ze slowami idealnie pasuje na pierwsza piosenke :-) Jest przepiękna... polecam!!!

Gość Iwoshiz
czy mogłabym prosić o wysłanie mi na maila piosenki - ślubowanie czy w innej wersji tytuł brzmi małżeństwo to wieczne śłubowanie z miłą chęcią przesłucham serdecznie pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode

Gość poszukujaca walca
Czy mogłby wyslac ktos mi walca z Nocy i Dni?? tylko nie wersje instrumentalna ale ta śpiewana przez Hanne Kunicka... Bardzo prosze moj adres: kasia21.04@wp.pl Z gory dziekuje:* Pozdrowienia dla przyszlych panien mlodych

Gość Bodzio5352
Bardzo proszę o przesłąnie piosenki Forever tonight

Gość agagag
A ja będe miała stachurskieg "zostańmy razem"

Gość illlllala
Mam za 3 tygodnie ślub i nie mam jeszcze pierwszej piosenki.Czy ktoś mógły mi przesłać ślubowanie i Czas wszystko zmienia. Z góry dziękuję

Gość nasze wesele za 2 miesiace
Czesc - za 2 miesiace odbedzie sie nasz slub. Bardzo chcielibysmy na naszym weselu zatanczyc walca, jako nasz pierwszy taniec. Bedziemy wdzieczni, jesli przeslecie nam na naszego maila kilka waszych propozycji utworkow, ktore nadawaly by sie na "pierwszy taniec" Z gory dziekujemy

Gość Klaritka
Hej:) ja mam ślub za 2 tygodnie i razem z narzeczonym wybraliśmy na pierwszy taniec " Jesteś blisko mnie" Kukulskiej i Piaska. Gorąco polecam, przesluchajcie sobie jej słów a na pewno sie Wam spodoba:) Pozdrawiam

Gość Mazer
Wesele mamy niedługo i zastanawiamy się nad „Whitney Houston - I Have Nothing” co wy na to. Zajrzyjcie na stronę http://www.wrzuta.pl/tag/wiede%C5%84ski - jest tam kilka walców wiedeńskich.