Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość ktoska samoska gamoska
a ja tak sobie mysle ze calkiem fajny jest utwor \"zloty krazek\" nie jestem pewna ale chyba jeszcze nikt go tutaj nie zaproponowal...w sumie nie wiem dlaczego.... i mam prosbe jakby ktos byl tak uprzejmy przeslac mi piosenke \"forever tonight\" walc z \"noce i dnie\" makowieckiego \"miedzy noca a dniem\" oraz \"wspomnienie\" niemena:) z gory napomne dla co po niektorych ze mam blokade na kompie i nie moge uzywac programow typu e-mule;)

zapomialam o adresie;) w17594@wsiz.rzeszow.pl

poprawka;) w17594@poczta.wsiz.rzeszow.pl

Gość a mnie sie podoba bardzo
Wielka Milosc Seweryna Krajewskiego

Gość seweryn krajwski
czekasz na te jedą chwilę. chyba taki tytuł, ew nazywa sie wielka miłość. nie wiem dlaczego jeszcze nikt go nie wspomniał. idealny, romantyczny. gdyby nie to, że mój brat miał ja jako pierwszą na 100% byłaby i umnie

wiecie ja nie weim czemu ale ja sie uwzielam na ten "zloty krazek" i obstawiam ze to jest perfekcyjne na pierwszy taniec:)

a co do tej Windz do nieba, to to jest chzba piosenka na roywod:P

mialo bzc roZwod oczywiscie;)

no na rozwod to ta bedzie perfekcyjna;)

Gość ja mialam.....
niebieską piosenkę!! piekna!!! naprawde polecam

Gość andzik_s
ja mialam.....------> Jeśli masz tą piosenkę to proszę, wyślij mi na maila. Słyszałam, że to fajny utwór, ale niestety ja go jeszcze nie znam. Będę wdzięczna. Móke mail to skrzat01@gazeta.pl Pozdrawiam 🖐️

a ja tez bym mogla prosic:)mail wyzej:)

Gość andzik_s
MÓJ miało być :)

Gość czy ktos moglby
Mam wielka prosbe,czy moglby mi ktos przeslac pare piosenek: Magda Famme" rozmowa z aniolem" Forever Tonight Niech mówi serce - Robert Gawliński Niebieska piosenka Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam hania81@poczta.fm

A ja jeśli kiedykolwiek będę mieć wesele i \"pierwszy taniec\", to TYLKO z piosenką Artura Gadowskiego pt. \"Ona i on\" - tekst jest mniej więcej taki: \"Jest taka ławka w parku - Ona i On Przychodzą tam każdego dnia Splatają dłonie i nie mówią nic Wielki żar płonie w nich Choć upłynęło wiele lat Wciąż są razem Choć się postarzał bardzo świat Zatrzymali czas Gdy myślę o tym co spotkało mnie To jakbym śnił piękny sen Jesteśmy razem już od tylu lat Z każdym dniem coraz bliżej Pamiętam wszystkie nasze dobre i złe chwile I chociaż wciąż ucieka czas jesteśmy razem Kiedy jesteś obok mnie Ziemia staje w miejscu Czując mocne bicie naszych serc Roztopimy każdy lód rozpalimy gwiazdy Niebo będzie dobrym domem Już do końca naszych dni Kiedy jesteś obok mnie Ziemia staję w miejscu Czując mocne bicie Naszych serc Roztopimy każdy lód rozpalimy gwiazdy Nasza miłość zawsze będzie Tak gorąca jak pierwszego dnia\" ...piękne!

Gość ****-----
madzieeek bardzo prosze jak masz ta piosnke Gadowskiego to mi ją prześlij michasaw@interia.pl z góry bardzo dziekuje

Niestety, nie mam tego na kompie... :( ...i jeszcze jako fanatyczna fanka Artura :P pomyślałam sobie, że całkiem nieźle tańczyłoby się do piosenki "Ona jest ze snu" ;)

Gość omario
Prosze prześłijciemi pliki . Mam ślub za dwa tygodnie.... 1)Magda Famme" rozmowa z aniolem" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight 4)przetanczyc z toba chce calą noc- anny jantar 5)Z Toba chce ogladac swiat Zbigniewa Wodeckiego 6)Oczarowanie Zbigniewa Wodeckiego 7)z tobą chcę oglądać świat 8)ślubowanie

Gość omario
Prosze prześłijciemi pliki . Mam ślub za dwa tygodnie.... 1)Magda Famme" rozmowa z aniolem" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight 4)przetanczyc z toba chce calą noc- anny jantar 5)Z Toba chce ogladac swiat Zbigniewa Wodeckiego 6)Oczarowanie Zbigniewa Wodeckiego 7)z tobą chcę oglądać świat 8)ślubowanie

Gość i ja prosze o muzyczke
areag@wp.pl 1)Magda Famme" rozmowa z aniolem" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight 4)przetanczyc z toba chce calą noc- anny jantar 5)Z Toba chce ogladac swiat Zbigniewa Wodeckiego 6)Oczarowanie Zbigniewa Wodeckiego 7)z tobą chcę oglądać świat 8)ślubowanie

Gość wanderer
Witam Tańczę od jakiegoś czasu z moją nażeczoną i także zastanawiamy się nad wyborem pierwszego tańca. Zdecydowaliśmy się na walca ze Skrzypka na dachu pt.: Sunrise Sunset. Piękne słowa choć po angielsku no i zgodne tematycznie z zaślubinami. Prosił bym jednak o przesłanie 3 utworków jeśli to możliwe na adres kkc@konin.lm.pl: 1) Rozmowa z aniołem 2) Noce i dni - walc 3) Ślubowanie Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam

Gość marshiagray
********************* ********************* do madzieeek ********************* ********************* mam do Ciebie prosbe, mozesz przeslac mi mp3 piosenki Gadowskiego "Ona i on" ...bede bardzo wdzieczna;) moj email: marshiagray@googlemail.com pozdrawiam pa

Gość kto pomoże
i prześle mi utwór 1) ślubowanie 2) między nocą a dniem 3) z tobą chcę oglądać świat będę bardzo wdzięczna

Gość Aniasek
!!! PILNE Proszę o przesłanie choćby kilku utworów z tej listy. Z góry dzięki!!!! Forever Tonight Niebo pełne gwiazd" De Mono "Niech mówi serce' Gawlińskiego walca z nocy i dni. Rozmowę z aniołem" Magdy Femme Prócz ciebie nic" kayah i Kiliyańskiego Wodeckiego. "Oczarowanie" lub "Z tobą chcę oglądać świat". Slubne prezenty Ireny Jarockiej "Bo jesteś Ty" Krawczyka Fascination if you don't know me by now" ? chcę tu zostać" Farby Kochać Piotr Szczepanik Zabiorę Cię Kancelaria Grzegorz Tomczak "Niebieska piosenka Mimozami jesień się zaczyna.. Anny Jantar-Moje Jedyne Marzenie Universe : " W perłę zmienić deszcz" między nocą a dniem"?makowieckiego Artura Gadowskiego pt. "Ona i on"

Gość ana25
a ja bede miala "dzis juz wiem" Urszuli

Gość Fiecia
Hej kochani. Szukam czegoś fajnego na ten pierwszy taniec. Byłabym wdzięczna za przesłanie fajnych kawałków. Pozdrawiam

Gość do aniaska
utwor Forever tonight wykonuje christian wunderlich

Gość jkmarta
Ja mam takie pytanko .... czy do piosenki Michaela Buble "HOME" (może ktoś zna) da się zatańczyć walca angielskiego? Słyszałam już różne opinie, więc chcę zapytać.

Gość patryk25112005
Ja biorę slub już za dwa tygodnie i jeszcze nie wybrałam piosenki na pirwszy taniec jeśli ktoś z was byłby uprzejmy mi wysłać następujące utwory byłabym ogromnie wdzięczna: walc z \"Nocy i dni\" Forever Tonight Ślubowanie Rozmowa z aniołem Femme Zabiorę cię Kancelaria Niech mówi serce Gawliński Życzę wszystkim udanych związków i pozdrawiam narzeczonych biorących niedługo ślub