Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zza fotela

najstraszniejsza SCENA z filmu ?

Polecane posty

innocente, też widziałam ten film z żołnierzem, któs mi go włączył, mimo ze wcale o to nie prosiłam :o Makabra :(:(:(

Gość Beczka śmiechu
Najstraszniejszy fiml stulecia to .......... turum turum turum....................... CROSROADS z Britney Spears :P:P:P

Gość nie pamiętam w jakim filmie al
Biora z głowy , wiec juz wiadomo co w ich głowach siedzi :).

Gość Latarni----aaa
buhahahaahhahahahaha no tak tam to sie dopiero bałam hahahahah

Gość Kinomanka J
American History X - zgadzam sie, scena z kraweznikiem jest naprawde szokujaca. Dom woskowych cial - brat Elisy Cuthbert znajduje jej \"zawoskowanego\" przyjaciela i gdy go lekko dotyka odrywa mu kawalek woskowej twarzy:O scena z tego samego filmu - poczatek - rodzice przypinaja malego Vincenta do tego dziececego siodelka z taka przemoca, ze jego rece krwawia. Acha i jeszcze jak na górze w sypialni bohaterowie znajduja dziecece lózeczko, a w nim woskowe figurki zrosnietych blizniat :O Przetrwac w Nowym Yorku - caly film, ale przede wszystkim to \"staczanie sie\" di Carpio. Butterfly Effect - Kutcher bez rak.

Gość greczynka
A mnie wciąż straszą wszystkie częsci " Krzyku " i wszystkie " koszmary minionych lat " :P:P:P

To dopiero będzie hardcor http://www.grajzmpk.com/ można ludzi rozjeżdżać na kraweżnikach :P.

Gość Kinomanka J
Zielona mila - scena egzekucji Eduard Delacroix gdzie Percy nie zmoczyl gabki.

Gość greczynka
.......Zielona Mila........ to piękny film wzruszył mnie bardzo uwielbiam ten filmmm

Z obrzydliwosci to jeszcze Sin City... jak sobie piesek wcinal wlasciciela :P I tez scena egzekucji tam byla :) No ale nie powiem, zeby straszne, bo to w koncu komiks ;)

Gość aaaaaaaaaaa
" Noc Zywych trupów" - boje się ze jakas ręka zombi bylezie z grobu! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość aaaaaaaaaaa
I kiedyś sie bałam ze laleczki Chucki! (ona jest straszna)

noc zywych trupow-miesiac od obeirzenia spalam z koldra na glowie BLAIR WITCH PROJECT-scena gdy siedza w namiocie i slysz glosy dzieci.............makabra

Autostopowicz - jak ciężarówa rozrywa dziewczynę

Najstraszniejszy film który oglądałam to mn.,,Piła\'\' polecam do obejrzenia...jest tam dużo drastycznych scen...Dzisiaj idę na ,,piłęII\'\' polecam

Gość Kinomanka J
Zgadzam sie, to z namiotem z BlairWitch bylo straszne :O KIng Kong (Nowy) - scena oddawania Ann w rece Konga przez to dziwaczne plemie (brrrrrrrrrrrrrr:O)

Gość aaaaaaaaaaa
a I w Miasteczku Twin Peaks ten karzel w czerwonym garniturze w jakimś dziwnym hotelu!!!!

Gość Kinomanka J
Pila jest faktcznie straszna - ostatnio mi sie nawet snilo, ze bylam zamknieta w lazience z tymi dwoma facetami. SEVEN - wszystkie sceny z grzesznikami byly okropne :O

Gość aaaaaaaaaaa
ten dzieciak w Omenie - Damian - przerażający!

Gość aaaaaaaaaaa
Dziecko Rosmery- prawie pod koniec filmu jak zobaczyla dziecko w kołysce i zapytala" co zrobiliscie z jego oczami"

Dziecko Rosemary też było niezłe, cały ten klimat jak z jakiegos złego snu. Pamiętam też scenę poczęcia dziecka :o

Gość gdy ta dziewczynka
z ringu wychodzi z telewizora . naprawde,zawsze mnie prezraza ta scena

Gość zawsze
jezu to ile ty razy ten film ogladasz ???

Gość a kilka razy
już bylo. lubie ogladac filmy,ktore naprawde mi sie podobaja wicej niz raz

Gość horrorówka
najnajnajstraszniejsza scena: ring, końcówka, gdy okazuje się,ze zeby uniknac klatwy trzeba zrobic kopię, sadako wychodzi z telewizora, kompletny brak typowej horrorowej muzyki, tylko cisza przetykana dziwnymi dźwiekami, to napiecie,ze zaraz pokaże twarz, rozchylaja się włosy, a tu tylko oko. zmuszałam sie zeby patrzec, ale ledwo zdzierżyłam. po tym filmie bałam się miesiąc, nawet w dzień, juz nie mówiąc o tym jak mineło 7 dni i myslałam ,ze po mnie przyjdzie, dostałam ataki histarii prawie......druga scena z "the eye" kiedy w kawiarni pojawia się dziewczyna, która mówi,że zajęto jej miejsce i jak nagle leci przez stoliki i krzyczy dziwnym głosem ze strasznym wyrazem twrzy brrrrrr..."the shutter" twarz obracająca się na zdjęciu brrrrrrr......w ogóle horrory wschodnie rules!!!! klimat, zero efektów, groza, wieczne napiecie, super!

Gość bhyh
scena gwaltu z monica belluci z filmu "nieodwracalne"czy jakos tak.byla tak okropna ze zaluje ze ja obejrzalam

O rzeczywiscie to ja pomyliłam tytuły - to nie był film "Gwałt" ale "Nieodwracalne". Tak ta scena gwałtu i roztrzaskania czaszki jednego z pedałw straszna.