Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zza fotela

najstraszniejsza SCENA z filmu ?

Polecane posty

Gość klaklkalaka
to nie był "horyzont zdarzeń", ale "ukryty wymiar":-)

Event Horizon i nie ma już wątpliwości:)

Ukryty wymiar Event Horizon (1997) - faktycznie ;) Ale nazwa \"Horyzont zdarzen\" to dokladna kalka tytulu angielskiego... ;) Dlatego ja pod takim tytulem znam ten film ;)

mi ciągle stoi przed oczami scena z Ringu jak ta mala japoneczka wychodzi z telewizora....... albo z klątwy...jak ta zona ktora zdradzalapelznie po schodach...i w ogole straszny film :O:O:O

Nie no Samara z Ringu to niezla byla ;) Ale mnie szczerze mowiac bardziej straszyla amerykanska wersja niz japonska. Tak samo Dark Water...

Gość gaska balbina
dla mnie najstraszniejsze momenty to oczywiscie kilka scen z " Koszmar z ulicy wiazow" chyba wszystkie momenty kiedy pojawial sie fredi Kruger * House of Wax-jak odcinaja tej dziewczynie palca-brrr * Masakra pila lancuchowa-jak ucieli chlopakowi noge i go wieszal na haku.... * Hostel-niwiem czy to juz bylo w Polsce bo jestem tymczsowo za granica-ale tez obrzydliwe-moze nie starszne ale obrzydliwe....cos jak "Pila" ...no i oczywiscie Pila 1 i Pila 2!!! Chyba moje ulubione..:)

Akurat przed chwilka ogladnelam Cube Zero :) Fajna jest pierwsza scenka... :D Ale nie straszna... Tylko tez taka obrzydliwa :P

Gość niekochana22
eee to to jeszcze nic.Ja nie moglam wytrzymac na "Laboratorium diabła".Tam to sa scenki autentyczne z roznych egzekucji itp a nie jakies fotomontaze i charakteryzacje.Tam sie dzieje wszystko w realu.

Gość aper
Generalnie "Cube" robi nieprawdopodobne wrażenie. Jak oglądałem to po raz pierwszy, to miałem dreszcze...

Nie ogladalam, nie ogladam i ogladac nie bede zadnych rzeczywistych scenek... Opowiadam tu o wydlubywaniu oczu itop... dlatego, ze to film... I jak juz ktos tu napisal... wiem, ze taki aktor, co przed chwila np splonal zywcem zaraz bedzie popijal lemoniade... A odnosnie Cube. Na I czesci bylam w kienie. Super film. Ale tak do ogladniecia na raz. Dwojka mi sie srednio podobala. Ale dzisiaj trojka (znaczy Cube Zero)... to calkiem calkiem. Bardzo fajna :)

Gość Lemonkaaaaaaa
zdecydowanie"moda na sukces" wzsystkie odcinki są przerażające :P:P

Gość Illegal combatant
Sceny z filmów wojennych, jak lądowanie w Szer. Ryanie, albo Kompania Braci - wybieganie z okopu prosto w ogień km-u, urwane nogi itd, nie dość że straszne to jeszcze realne.

Gość ooo ooo
ap

Gość obejrzyjcie sobie
Blady strach (Haute Tension)-francuski horror-przerażający!

Gość zaspanaaaa
Scena z filmu Seven, kiedy lezacy pod choinkami zapachowymi wyschniety kolo zrywa sie nagle z takim poswistywaniem... wcisnelo w fotelik kinowy, nie powiem.

Gość najstraszniejsza secena jaka k
kiedykolwiek widziałam: jest ciemno, młoda, piękna blondynka idzie do fryzjera psychopaty, a on nakłada jej odżywkę dla czarnych włosów!!! normalnie sto kilo w gaciach!!!!!!!!!!!!!

Gość kiks
Twin Peaks Inni Szósty Zmysł

Gość kiks
aaa i jeszcze piknik pod wiszącą skałą

Gość porucznikowa
Może to nie na temat , bo straszna to może kiepskie słowo w tej sytuacji , ale najmocniej zapadła mi w pamięć scena z amadeusza , jak wieźli go na cmentarz , w tle muzyka z tego requiem , które pisał dla tego tajemniczego człowieka , a na koniec wrzucili zwłoki do tego zbiorowego grobu i przysypali wapnem :( Wyć mi się chciało

Gość X_Y_Z
Do dziś mam dreszcze kiedy przypominam sobie ostatnią scenę z "Nie oglądaj się teraz", kiedy ścigany uliczkami Wenecji przez Sutherlanda czerwony kapturek ukazuje swoją twarz. Brrrrrrr.

Gość njhghgbbnn
piszcie

Gość noiki
dla mnie to moment jak w filmie Breavhearts torturuja wallesa niby nic nie pokazuja ale sama mysl co mu robia jest wystarczajacą!!!!!!

Gość lala la
nie pamietam tytulu tego filmy, jest juz dosyc stary, wydaje mi sie ze gral tam Denzel Washington (ale moge sie mylic :) byl jakis zly duch czy cos w tym rodzaju i zyl dzieki temu, ze wchodzil w ludzkie ciala, na koncu jest scena, jak detektyw, czy ktos taki (wlasnie chyba Denzel) wywabia go na pustynie i zabija czlowieka, w ktorego ciele ten zly sie znajduje, zeby wskoczyl do jego ciala a siebie tez zabija, ale niestety jakies zwierzatko akurat przebiega i zly ma nowe cialo, ale namieszalam :) no i ten zly gwizdze taka melodyjke, pamietam ze wydawala mi sie straszna

Gość fdsgsga
ap

Gość ef
A wiec: 1) Blair Witch Project- za caloksztalt, poplakalam sie ze strachu :) Napiecie roslo z kazda minuta 2) Zejscie- za zwroty akcji, za te biale potwory co wyskakiwaly z zaskoczenia 3) Klatwa- kilka scen- jak ten chlopczyk sie wylania zza lozka i pokazuje sie facetowi co jego zona umiera na tym lozku- zawal. I jak babka wraca korytarzem z pracy i to ja dopada i beka jej do sluchawki a potem ja wciaga pod koldre 4) Pila- jak babka wpada w dol ze strzykawkami fee 5)Ring- ta dziewczyna jak z TV wychodzi...no blagam.. 6) Reka Boga - jak ojciec kaze dzieciom zabic kolesia siekiera 7) Znaki- jak ten kosmita tam w tym niby fiulmiku co pokazuja w wiadomosciach ten kosmita wychodzi zza zboza a te dzieci piszcza a on tak przechodzi brrrrr I moglabym wymieniac uuuu bo ja to strachliwa jestem :)

Osobom lubiacym sie bac polecam ksiazki Stevena Kinga. Lepsze niz filmy na nich oparte, choc \"Misery\" byla rewelacyjna.

Gość Sarah Parker
Nie wiem czy ktoś pisał już o tym, bo nie doczytałam do końca.Koncówka filmu the Shuter, kiedy główny bohater przez cały film uskarza się na potworne bóle szyji, robi prześwietlenie i na końcu jak film się kończy pokazują klisze z prześwietlenia i oazuje się, że siedzi na jego karku zmarła kobieta.