Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zza fotela

najstraszniejsza SCENA z filmu ?

Polecane posty

Jednak clown z \"To\" w kilku scenach. Ale przytoczony tu fragment z \"Adwokata diabła\" też mocny. I moment jak budzi się ten anorektyczny narkoman w \"Seven\", robi nagłe wrażenie :-D

Gość Innocente_
Horrorówka widze że też lubisz wschodnie horrorki! No to witaj w klubie! Dla mnie Shutter to jeden z najstraszniejszych horrorów! Niedługo powstaje amerykańska wersja, ale wątpię, żeby przebiła tą! Podobało mi się też "the eye"!

Cała Pasja. Bałam sie już na początku, zanim cokolwiek zaczęło się dziać. A resztę seansu przesiedziałam, trzymając jedną ręką rekaw przyjaciółki, a drugą ramię faceta i modląc się, żeby już się skończyło. :o

Gość Innocente_
Przypomnialo mi się, ze okropne w "Shutter" było też to, jak ta para poszła do domu tej kobiety i co się w nim okazało, ale nie mówię, bo to trzeba oglądnąć!

Gość enisia
Mnie najbardziej przerazały sceny z tym takim wielkim, łysym gościem w Twin Peaks, dowiedziałam się później, że ten aktor jest naprawdę taki wielki i się boję do dziś

Gość leonardo z caprio
mowisz o tym lysym? tym, tym brzydkim, oblesnym? fuj!:)

Piła i Piła2Odpadłam po pierwszej części, którą obejrzałam całą z przekory... drugą tylko odtworzyłam, do pierwszego ujęcia.Za mocne ;|

Gość enisia
o tym Gigancie czy jak on tam miał, co się Cooperowi zawsze ukazywał i dawał wskazówki...najstraszniejsza postać

Gość filemonia
albo w Mulholland drive na sam koniec, jak ci staruszkowie drecza bohaterke a ona potem popelnia samobojstwo, niby nie straszne, ale sie chlodek na karku czuje

Gość monika od kotletów
kilka scen w filmie Johna Carpentera Halloween, tylko i jedynie w pierwszym odcinku jak się pojawia Michael Myers. Ile by razy się nie pojawił, człowieka zrywa. Ale to jeszcze nic. Potem jest scena w domu, gdzie dziewczyna opiekuje się dzieckiem, jakimś chłopczykiem, i idzie sobie do pralni wyprać spodnie czy co tam. Pralnia jest na zewnątrz domu, ona tam wchodzi, nagle zamykają się drzwi, ona nie może ich otworzyć, szczeka pies, co jest sygnałem obecności w pobliżu kogoś obcego, złego, czekam aż Myers rozwali ręką te drzwi i wejdzie do niej, i......... nic, wszystko ok, dziewczyna otwiera drzwi, które się tylko zacięły, i wychodzi na zewnątrz. Ale co się dzieje potem...... kto widział ten wie. Jest jeszcze inny film Carpentera "Mgła" - tam też gra młodziutka Jamie Lee Curtis - i tam jest takie charakterystyczne powolne stukanie do drzwi. Otwierasz, a tam upiory. Jak bym usłyszała takie stukanie do mojego domu, to już z niego wypieprzam :) w ogóle większość filmów Carpentera jest robiona na zasadzie emocji - on umiał straszyć :)

Gość paulette
Mam stracha jak przypominam sobie jak Emily w "Egzorcyzamch Emily Rose" dostaje tych ataków, jak łózko sie pod nia zapada. Jak klade sie spac to czasem mi sie to przypomina i wtedy największym starchem jest zamknac oczy :) Naszczescie juz mi to przechodzi

Gość kelle1986
mnie jakos Pila nie ruszyla, to byl bardziej interesujacy film niz straszny bo sam pomysl z zabijaniem tych ktorzy nie zaslugiwali na zycie byl genialny. najstraszniejsze momenty: -Ring i wychodzaca ze studni a potem z tv Samara-schiza jakiej swiat nie widzial -Blair Witch Project - caly film a szczegolnie ostatnia scena -jak bylam dzieckiem straszna byla dla mnie scena z Pogromcow Duchow hahaha ta gdzie ten duch stoi przy polce w bibliiotece i nagle jest takie zblizenie na jego twarz. :p -moze nie moment ale ta melodia z Twin Peaks do dzis mi zamraza krew w zylach jak ja slysze -ale najstraszniejszy byl krotkokmetrazowy film Skret W Lewo ktory widzialam kiedystam na Europa Europa. trwa 15 minut i jest o takiej milutkiej starszej pani autostopowiczce... massssakra

Gość zdecydowanie
sceny z Twin Peaks z ostatniego odcinka, czerwony pokoj, olbrzym, karzel, niedomowienia, smieszny jezyk postaci, demoniczny smiech Coopera, krzyk Laury Palmer chyba, Jezuuu

Gość tsatstatsa
nic nie przebije ringu i sadako wyłażącą z tv. koszmar, a zarazem mistrzostwo reżysera. prze parę miechó miałam lęk przed telewizorem.

Gość luśkap
Piła....światny film, ale po obejrzeniu miałam ochotę sie wyrzygać (sorki).

Gość Kinomanka J.
W Pile przeraza mnie tez to "cos": http://film.onet.pl/F,11128,1,9,galeria.html W ogóle mam stracha przed takimi kuklami. Pamietam, ze jako dziecko balam sie......PINOKIA :O

Gość Kinomanka J.
Amityville tez mnie przerazal, brrrrrrrrrrr. Pamietam scene jak ta dziewczynka widziala kogos, tez jakas mala dziewczynke i fotel bujany sam sie hustal. Skóra mi cierpnie jak o tym mysle, brrrrr.

Gość Kill Bill
Chyba w drugiej części jest scena która przeraża mnie okrutnie: Uma Thurman rozdeptująca oko Daryl Hannah

Gość Wrasta
" teksańska masakra piłą łańcuchową " tą dziewczynę którą wzieli z drogi do auta a ona sobie strzeliła w łeb i było widać tą dziurę w głowe bleee obrzydliwe bleee

Gość ja mam przed oczami
straszną scenę z filmu Obcy 8 pasażer Nostromo, kot zjeża futro, pokazuje ząbki i ucieka i w ułamek sekundy po tym ten potwór w całej okazałości łaaa!!! stary film, ale kilka razy go oglądałam i zawsze bałam się po tej scenie najbardziej, zwłaszcza jak koty na podwórku tak syczały. Po obejrzeniu Candy mana oczywiście w lstereczko zerknęłam i wypwiedziałam 3 razy jego imię, hihi wariatka, i szybciutko do łóżeczka i kołderkę na oczy, potem też się bałam . Cela z J.Lopez też nieźle rysuje czachę, ale Ring z końcową sceną 3metrowej topielicy wyłażącej z tv wymiata jednak wszystkie straszne sceny strasznych filmów obejrzane dotychczas! :)

Gość Bon_Appetit
A mnie sie podobał film ... " oszukać przeznaczenia " pierwsza i druga częśc najlepszy moment jak te belki spadają z tej ciężarówki do tej pory jak przejeżdzam koło takiej cięzarówki z belkami to mam ciary ogólnie dobry był ten film

ten film obejżałam kilka lat temu, nie pamiętm tytułu...było o statku kosmicznym, którego załoga miała pomóc załodze innego statku. Kiedy weszli na pokład nikogo tam nie było, ale znaleźli nagranie, zrobione przez tamtą załogę w czasie kiedy wpadli w czarną dziurę- nagranie przedstawiało piekło....Ta scena( choc trwała kilka sekund) tak mnie przeraziła, że do tej pory mam dreszcze jak tylko ją sobie przypomnę...:(

brrrr... nie chcę już tego filmu więcej oglądac:(