Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zza fotela

najstraszniejsza SCENA z filmu ?

Polecane posty

Gość Blublum
A dla mnie 8 minutowa scena gwaltu na Monice Belluci w filmie "Nieodwracalne"... Trauma! STraaaaszne!!!

Gość slowik
dla mnie najstraszniejsze były ofiary wojny, miałam depresję po nim

Gość slowik
film czas motyli też był szokujący ,akcja działa się na dominikanie w 1961 roku,historia prawdziwa, 3 siostry nie mogąc znieść terroru w swoim kraju , angażują się w politykę, giną w straszny sposób na końcu.......

Gość logitech
Witam...Chyba nic nie przebije sceny z Ringu...Jedyny moment kiedy się przeraziłem oglądając film...Np. Piły owszem nawet niezłe ale nie aż tak straszne... Co do Ringu to taka historia...Mieszkałem w UK ze znajomymi na farmie w karawanie i jakoś się złożyło że około 22 oglądaliśmy film \"Oszukać przeznaczenie\"...Wiecie troche straszne sceny, dziewczyny zakrywają oczy itp...Do tego padał deszcz,jesień,zimno...Wtem ktoś puka w szybe...Jedna dziewczyna odchyla zasłonę zobaczyć kto a tam...ktoś przystawił zdjęcie tej twarzy z Ringu...Szok...To była chyba była najstraszniejsza scena...

Alien (Obcy ósmy pasażer Nostromo )- scena z posiłkiem,łapaniem kota i na końcu filmu kiedy obcy może być wszędzie :D The Thing (Coś,Rzecz) praktycznie cały film ale najbardziej - scena w klatce z psami,wizyta w opustoszałej bazie Norwegów,badanie krwi i najmocniejsza część filmu kiedy \"coś\" niszczy zasilanie iR.J Mcready do wypowiada dwóch pozostałych przy życiu gości \"zginiemy ;) ale to coś też zginie\" :D MASAKRA !!! ta scena gdy na końcu w piwnicy zostaje sam a jego kumple zostali już strawieni i asymilowani przez rzecz jest genialna :) Friday 13 th - part 4 (Piątek trzynastego 4) cały film jest psychiatryczny :D (scena usunięta) - kiedy rzuca sie na pielęgniarkę :( Man Bites Dog - totalny i psychodeliczny kicz :D takie filmy można wymieniać bez końca ... :)

Gość slowik
przerażający był film władca much, dzieci krzywdzą dzieci na jakieś wyspie, zachowują się dziko, ostatni chłopiec uciekł im , ale był bardzo wyczerpany z przeżyć koszmarnych, wreszcie pokazuje się dorosły mężczyzna i mówi do dzieci,- chłopcy co wy robicie, tak się kończy, główny bohater płacze...