Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omehga

30 letni prawiczek ?

Polecane posty

Gość Pablo 25
Prawiczki jesteście nienormalni i psychiczni, bo tak jak niektóre panie nie dajecie za prawie darmo każdemu kto popadnie, na dysce, w akademiku mając nie rzadko partnera, czekającego na powrót swojej ukochanej....to jest jak najbardziej zdrowe!!! Ruchanie się jak psy na trawniku, byle gdzie i byle jak tak aby "korzystać z życia"!Szkoda mi niektórych ludzi a zwłaszcza dziewczynek-cichodajek lub uniwerstytutek które przez lata czytania BRavo Girl i Cosmopolitan lub gdy wyrwały się z rodinnej wsi lub miatseczka uciekając z daleka od rodziny do wielkiego świata, dzisiaj nie potrafią odróżnić człowieczeństwa od zezwierzęcenia a nawet jeszcze niżej....gratulacje! To nie wy jesteście chorzy,ale świat który nas otacza. A i nie dziwcie się że niektórzy(a zwłaszcza niektóre) reagują na was wręcz panicznie, gdyż u tych ludzi załącza się myślenie i etyka...kobieta sobie myśli, "...jeżeli FACET potrafił się szanować lub nie szukał na siłę seksu to kim jestem ja Kobieta która dawała na prawo i lewo w myśl zasady że wszyscy tak robią i to jest normalne i że faceci to świnie i już.kropka...a tu nagle tacy kosmici którzy obnarzają moją godność i zawstydzają mnie...muszą być psychiczni, nie ma innego wyjścia..."

Gość Mariusz1981
Witam. Należę do grona osób które nie mają żadnych doświadczeń z kobietami ,w tym roku skończę 29 lat. Podobno jestem całkiem przystojnym facetem ale tak życie mi się potoczyło że jeszcze nie doświadczyłem niczego z "tych" rzeczy...dużo by tu pisać..miałem pewne problemy w życiu. Osobom , które są w podobnej sytuacji (z resztą myślę że nielicznym) i które czują się przez ten brak owego doświadczenia gorsze chciałbym powiedzieć że ważne jest żeby znać dobrze swoją wartość i samego siebie ,umieć sobie odpowiedzieć na pytanie dlaczego tak jest itd. oraz jak można rozwiązać owy problem. Człowiek jest w tedy silny ,nie przejmuje się tym jak oceniają go inni i co myślą o nim przez jego brak doświadczenia z kobietami ,trzeba po prostu być pewnym siebie ,dobrze wiedzieć w czym tkwi problem i starać się go rozwiązać wszelkimi sposobami Poza tym nie rozumiem jak można oceniać kogoś pod kątem jego doświadczeń z płcią przeciwną ,jednocześnie nie wiedząc prawie niczego o nim i nie znając jego historii ,to takie prostackie. Każdego kształtuje życie i wszystko czego doświadcza , każdy też żyje według własnych zasad lub nie. Dla mnie brak doświadczenia seksualnego w wieku 30 lat nie jest żadnym wstydem ,wstydem jest natomiast zrobienie dziecka kobiecie jednocześnie uciekają od odpowiedzialności. Tak bym chciał poznać fajną dziewczynę ,tylko w moim wieku i bez większego grona znajomych to nie jest takie proste. Szkoda że najwięcej wolnych jednocześnie fajnych i nie "po przejściach" dziewczyn jest tylko tuż po maturze lub w wieku około 18-20 lat.

Gość prawiczek marcin
Pablo 25 ty jestes chyba nienormalny Prawiczek to wartosc nawet w dzisiejszych czasach

Gość Garry
Prawiczek to czasem wartość, a czasem ułomność. No nie ukrywajmy. I nie generalizujmy. Wszystko zależy od człowieka, jego podejścia do życia i do innych ludzi. Natomiast nawet jeśli jest to wartość to jest ona lekceważona. Płytkość - tak bym określił wartość współczesności. W szczególności płytkość relacji międzyludzkich. Brak wysiłku umysłowego "Dlaczego on jest prawiczkiem? Bo pewnie jest nienormalny" - i proszę, usprawiedliwiamy sami siebie przy okazji pomniejszając znaczenie tego drugiego. Ktoś, kto wysuwa takie tezy chce sam poczuć się lepiej. Nie potrafi zrozumieć, więc niszczy to czego nie potrafi zrozumieć. Tak było, jest i będzie, takie zachowania odnosiły się do różnych wartości i występowały w różnych konfiguracjach. W innych czasach gdyby ktoś przyznał się do bycia ateistą to spaliliby go żywcem. A dziś? Rozpanoszyli się jak jakiś rak. Cóż, takie już jest życie że człowiek człowieka nie chce zrozumieć, bo wymaga to zbyt wiele wysiłku. Ale spoko, mnie śmieszą na tym forum "ogierzy 28 cm" i "napalone doświadczone", niektórzy robią prowokacje, niektórzy sami mają kompleksy i próbują się anonimowo wyżyć na innych. Tak jak osobnik z ogórkową i sernikiem kilka postów wyżej. Widać że nie jest do końca... Ten... Teges.

Gość typ119
Kuna tak narzekamy panocki! Może załóżmy POLSKĄ PARTIĘ PRAWICZKÓW z programem dla kazdego prawiczka jedna dziewica. Walczmy o równość! Redystrybucje dziewic dla prawiczków przez państwo!!! Powinien być dla nas parytet i szereg przywilejów wynikłych z naszego pasa cnoty. Taki socjal dla każdego, co nie zamoczył rozmiecie towarzysze. A jak ktoś bedzie prowadził działalnośc wywrotową i kontrrewolucyjną wobec nas to zostaje tylko działalność terrorystyczna i fundamentalizm prawiczkowy. To da nam siłe by przejąć kontrolę nad światem i dokonać zemsty na klasie posiadajacej dziewice. Jesteśmy znakiem czasów! Więc Dilda w dłoń i do boju o Nowy Wspaniały Swiat!!!!

Gość typ119
Walczmy z uciskiem klasy prawiczków!

Gość Garry
I do tego komuch :P

Gość typ119
Garry nie bądź troll internetowy, tylko znajdźmi mi dziewice

Gość Garry
Ale to ty chciałeś dziewicę, a nie ja, więc obie dla ciebie :P

Gość typ119
A na ciebie nawet takie nie lecą jednoręki bandyto

Gość Garry
Pytanie czy chcę żeby w ogóle leciały marniutki prowokatorku.

Gość typ119
Kto mnie wezmie na dwa baty ?

Gość Garry
Ja cię wezmę i zrobię z połykiem

Gość Garry
Sprytne, ale słabe i już było :P

Gość Garry
Wymyśl coś nowego, bo mnie nudzisz

Gość Pablo 25
Dziwię się Tobie Garry że reagujesz na zaczepki jakiegoś psychola...niektórym ludziom nudno w domu,nie mają co zrobić ze swoim życiem i internet który daje dużo anonimowości jest najlepszy do wylewania swoich frustracji tak jak to robi "TYP"...ludzi mających zaburzenia osobowości albo trzeba ignorować albo im pomóc:) Oczywiście oni myślą że to co robią,czyli prowokacje, to tylko dobra zabawa,ale tak naprawdę sami siebie próbują oszukać, za tym stoi coś o wiele poważnieszego i smutnego dla takiego człowieka i jeśli tego nie zrozumie w porę może źle skończyć i się sam zniszczyć...

Gość prawiczek maciej
Prawiczku Pablo 25 nie zmyslaj ze juz nim nie jestes . Ja nim jestem i niestety jestem przyzwyczajony do swojej ręki

Gość Pablo 25
yyyyy sorki ale nie muszę zmyślać że nie jestem bo nie widzę żandego w tym powodu, zwłaszcza że nie jestem anonimowy...jakbyś prześledził moje bardzo dawne wypowiedzi na tym forum to byś zrozumiał....aktualnie nie mam dziewczyny i jak pisałem wcześniej, to że ktoś przestanie być prawiczkiem niewiele zmienia w jego życiu, to tak dla przypomnienia tym którzy mówią "żeby mieć to za sobą"....ale fakt faktem że łatwiej jest mi teraz chociaż iść do burdelu jeżeli zajdzie taka potrzeba, gdyż nigdy sobie nie mogłem wyobrazić pierwszego razu z dziwką, tragedia którą na domiar złego pamieta się do końca swego życia...

Gość Pablo 25
jestem impotentem z małym fiutkiem którego nikt niechce bo śmierdzi gównem którym go smaruje:)

Gość TYP1917
Garry gdzieś uciekł na czterech łapach i już nie pytli ozorem wkoło o swoim prawictwie. Nie każdy potrafi pisać tak jak on posty o objętości rozpraw doktorskich na temat swojego pasa cnoty. Co to kogo obchodzi, że ktoś jest prawiczkiem, mówiąc poważnie to chyba nikt nie ma wypisane tego na czole, a ludzi są generalnie wyrozumiali, jak nie są to sie zmienia znajomych i finito. A tak to nam rosną tylko takie aspołeczniki, co pozniej na tym forum stękają z nieszczescia i trują dupę żeby im współczuc z powodu bycia prawiczkiem. Dla kobiet to jesteście miękkie faje ale z powodu waszego zachowania i sposobu bycia.

Gość Garry
Po prostu mi się już nie chce pisać. I znowu uogólnienia - "jesteście", bo każdy jest taki sam, tak łatwiej wszystko zrozumieć. Nie chce mi się po prostu po raz nie wiadomo który powtarzać tego samego.

Gość Garry
jestem osrany i zajarany

Gość kolabor 35
Ja mam 35 też jestem.To wcale nie musi wynikać z temperamentu,amoże ten ktoś został kiedyś potraktowany gorzej jak zbity pies,nie potraif tego przebić.Każda próba to jak walka z samym sobą i do tego czas,którego jakby coraz mniej dla siebie,no i czasem poczucie własnej wartości czy jak kto woli samoocena.A z drugej strony samotność,która jest często nie dozniesienia.pozdrawiam.

Gość pppppp
Witam, ja mam 25 lat tez jestem prawiczkiem. Chcę to zmienić interesują mnie mężczyźni nie ważny wiek i wygląd odległość to też niestanowi problem. Podałem swojego maila dla zainteresowanych. Piszcie proszę, naprawdę możemy sobie pomóc. Pozdrawiam

Gość piotreq
Denerwuje mnie tez jak sie smieje z niedoswiadczonych facetow skoro dotad uczylo ze kobiety trzeba szanowac, wielu moglo tez wierzyc w ich przesadne deklaracje o seksie a i tak nie przeszkadza im to zdradzac kogos bez oporow, uczuc zadnych zas nie potrzeba tego mi nikt nie wmowi. Wystarczy pociagajacy gosc to sie zapomina o mezu, taka jest prawda.. Wg mnie to z kobiet co jeszcze z zadnym nie byly trzeba sie smiac. To kobieta wybiera wiec jesli jest sama to Jej Wina, nie nasza, jesli chce miec kochanka to znajdzie na 100% bo wielu tylko po to zyje, typowych napalencow. Ona nic nie musi robi - dokladnie tak jak przy podrywie to i w seksie - tylko sie rozklada a to facet ma wszystko robic...

Gość kobiety są wredne i
podłe

Gość pppppp
Moja propozycja jest nadal aktualna :)

Gość Garry
Prawdziwa propozycja, czy zmyślna prowokacja... Hmmm... Ja tam wszędzie widzę dwulicowość.