Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość betka-b
trzymaj sie tej wersji,mila dla ucha, co?

Gość eurolifestyle
nie ważna jaka, dla ucha nie musi być miła , grunt że zgodna z prawem , tylko to się liczy ,

" rozmawialam z dyrektorem kolportera w Kielcach , moze Pani jej przekazac pozdrowienia i pomoc szuikac nowej pracy , dopilnuje zeby ja za to zwolnili " Proponuję wygwizdać tą Panią: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...............

Gość meeja
mam nadzieje że temat z eruokupą się już zakończy, bo nam tu zaśmieca forum. Mam pytanie związane z brażą, bo chyba po to jest to forum:))) Poszukuje hurtowni która miałaby fajne ciuszki w szczególności outlet ale niekoniecznie. Poprosiłambym o oferty cenowe i produktowe na maila marziz@interia.pl

Gość normalna 63
Czytając wypowiedzi Euro....kompletnie mnie zamurowało.....nieuczciwa kobieta,która oszukała plecie jakieś kompletne bzdury...bo ktoś próbuje upomnieć się o swoje.....nawet jeżeli by chodziło o 10zł,kwota jest nieważna bo trzeba na nią zapracować nikomu z nieba pieniądze nie lecą...w handlu jestem dwadzieścia parę lat i nigdy nie spotkalam się z tak nieuczciwym sprzedawcą/nie interesują mnie racje tej Pani dotyczące sprzedaży internetowej/mimo wszystko dalej będę wierzyć w uczciwość kupiecką....a zanim zamówię coś przez internet dobrze się zastanowię/chociaż do tej pory nie miałam złych doświadczeń/....A tak swoją drogą pisanie o kontrahentach którzy dlatego że nie krzyczą i są mili otrzymują zwrot pieniędzy a ktoś kto się upomina o SWOJE jest natrętem,gburem , jest straszony,obwiniany,oskarżany to jakieś wielkie nieporozumienie,farsa .....

Gość eurolifestyle
właśnie nikomu pieniędze z nieba nie lecą mnie też , i nie zamierzam ponosić kosztów i strat nie z mojej winy przyczynionych , to działa w dwie strony, tylko że ja mam do tego prawo

Gość Kaszebka
Ja nie mogę, ale na fajny temat trafiłam :) Ludzie nawet nie czytajcie tych bzdur które tu napisała Kaśka Kraska bo to wredna, nadęta baba która ma nierówno pod kopułą. Jak kogoś oszukała to zgłaszajcie od razu na policje, z tego co wiem miała juz z nimi przyjemność, słyszałam nawet że ma wyrok w zawiasach. Niech jej odwieszą, tam jest miejsce dla ludzi jej pokroju. Ja bym skopiowała korospondencję z nią oraz jej posty na forum jako dowód jak oszukuje i próbuje wmówic że nic jej nie zrobicie tylko po to żeby Was zniechęcić do zgłoszenia sprawy na policje. Czym ta baba już się nie zajmowała w swoim życiu, wyobrażcie sobie że prace magisterskie za kase pisała, tylko że jej to marnie wychodziło,tlumaczyła z ruskiego na chiński chyba itd.

Gość eurolifestyle
Kaszebka policja to się Toba zajmie za pomówienia i podawanie fałszywych informacji.

Gość eurolifestyle
już mówiłam sto razy czekam z niecierpliwością na policję żeby skonczyc te durne pomówienia , i udowdnić ze prawo stoi po mojej stronie , z przyjemnoscia i satyfakcją wkleje tutaj skan umorzenia do kosza kolejny , do kolekcji,

Gość czarodziejka_mała
:-) straszne

Gość a kwit
czego tak trzesiesz portkami euro...ze na smeitnik sie rzucilas he,he jednak dygasz...niespokojnej nocy zycze....

Gość eurolifestyle
nie mam czego się denerwować, smieje sie z tego , bo wiem ze prawnie nikt mi nic nie może , przerabiałam już takich chamskich klientów co na mnie donosili nie raz, żaden złamanego grosza nie dostał zwrotu za to , wszystko do umorzenia ,trafiło, czym tu się denerwować , to jest śmieszne , że ludzie myślą że bóg wie co moga a nie wiedza ze nic nie moga

Gość a kwit
trzesiesz ,trzesiesz :D :D i sie pocisz... :D :D

Gość czarodziejka_mała
gdybyś nie miała "nerwa" to byś się tak nie rzucała tutaj rzucasz się jak ryba w sieci

Gość Jak tak mozna
Tego juz nawet nie mozna komentować, o masakra........

Gość eurolifestyle
tak się trzese ze nie wiem ze śmiechu :D nad głupotą i prostactwem ludzi , którym się myli ich widzimisię z rzeczywistością :D wolę sto razy policję niż te chamskie telefony od kogoś kto jest psychiczny, bo ktoś kto0 ma kilkanaście numerów musi być nieźle na glowę chory

"Czy któraś z Was kupuje biżuterię na Ptaku?" Ja kupuję, mogę polecić 2 firmy: IZZI - Pasaż między halą A i B oraz "For You" z hali G. Ale fajnych kolczyków na paletkach to aż takiego dużego wyboru nie ma, bo chyba tego szukasz? Z pewnością jednak warto tam zajrzeć. Możesz jeszcze sprawdzić na hali B - Twój Styl, choć nie wiem, co tam teraz mają, bo ograniczyłam liczbę hurtowni ze względu na rabaty i czas. Czasami kupuję też w Sailing (hala I), niedawno otworzyli też wielką hurtownię naprzeciwko Ptaka, ale oni wypadają gorzej cenowo, dają natomiast lepsze rabaty.

Kurcze cały dzień mnie tutaj mnie było, ale widzę że, się dzieje, oj dzieje. Historie nie z tej ziemi normalnie. Betina ty idź na policję i nie róbcie już reklamy tej kobiecie bo nie warto.

Gość czarodziejka_mała
A masz u siebie na sklepie jakieś kolczyki na paletkach?

Gość czarodziejka_mała
Sailing ma hurtownię internetową, ale niewiele tam znalazłam, poza tym ceny duże. W jednej z hurtwoni internetowych znalazłam 4 fajne wzory, ale za mała kwota i nie chcą wysłać. Myślałam, że wezmę na próbę, ale nic z tego. Jest coraz zimniej i nie chcę juz dużo kupować.

Te też się super sprzedają i takie same gładkie: http://www.sklep.merebilo.pl/go/_info/?user_id=SM6399&lang=pl http://www.sklep.merebilo.pl/go/_info/?user_id=SM6400&lang=pl Te z drucików też Ci wklejam: http://www.sklep.merebilo.pl/go/_info/?user_id=KL_MB_DRUCIAK&lang=pl Ale widzę, że mają już tylko jeden wzór (może większy wybór jest w hurtowni, bo raczej nie ma tu całego asortymentu), swego czasu naprawdę było z czego wybierać.

czarodziejka_mała, a znasz może dobrą i tanią hurtownię z biżuterią srebrną? Bo myślę nad wprowadzeniem srebra do sprzedaży, na razie handluję tylko sztuczną.

Gość iwka :)
do betka-b >>> dzieki serdeczne za stronke i pozdrawiam :)

Gość sentier
Ale sie tu narobiło. Mam nadzieje Betina, że odzyskasz swoje pieniądze. Czytając posty firmy E. otwiera mi sie nóż w kieszeni. Bezczelnośc i chamstwo przez nią przemawia, i chyba nie ma już czego szukać na tym forum. Rozumiem nerwy wszystkich- ta firma nie ma klasy.

Gość czarodziejka_mała
Niestety nie znam żadnej hurtowni ze srebrem, dla mnie to za wysoka półka. Ja sprzedaję to tylko w niedzielę i szukam tanich, ładnych kolczyków głównie dla młodzieży. Najlepiej mi schodzą na paletkach, kolorowe, przeróżne wzory. Tanie i ładne. Nigdy nie jeździłam osobiście po towar, zawsze tylko internet. Teraz mam ogromy problem, nie mam towaru na niedzielę, z żadnej firmy już nic nie dojedzie. :-(

ładne rzeczy mają, ale jak tak patrze to nie wiem, czy wszystkie są z prawdzowego srebra, ciekawe, bo naprawdę interesująca oferta ;)

Gość czarodziejka_mała
na żywo widziałam niektóre egzemplarze i są niezłe