Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość kolorowesnymam
no dzielna z ciebie kobieta jak tak sama panujesz nad tak rozbudowaną działalnością . zastanawiam się dlaczego nie zrobiłaś jednej ,ale wielotematycznej hurtowni,byłoby łatwiej i taniej. powiedz proszę czy masz ten cały towar na swoim magazynie , czy tylko pośredniczysz? no i dlaczego nie widzę nigdzie twoich danych kontaktowych , czy tak jest zgodnie z prawem? pytam bo też jestem w trakcie testowania portalu handlowego

Gość eurolifestyle
są dane w regulaminie, nip, regon wszystko co potrzeba, w 50 proc dropshiping plus zamówienia pod klienta na te chwilę ,

Gość kolorowesnymam
czyli raczej pośrednictwo , bez własnych nakładów? ja handluję tylko swoim towarem , czyli kupuję , potem sprzedaję może jak już mój portal będzie całkiem gotowy wymienimy się reklamami , ty zareklamujesz mnie ja ciebie ? ja póki co mam swoich starych, stałych klientów , którzy przywiązali sie do mojej stacjonarnej hurt. dla ich wygody , by nie tracili czasu na dojazdy robię ten portal , ale nie zaszkodzi jak zdobędę nowych.

Gość eurolifestyle
jak na razie brak środków na inwestowanie w towar i miejsca przede wszystkim, poza tym wolę sprzedawać to co klient kupi sam wybierze niż utopić kasę w coś co się nie sprzeda , to daje większe pole do działania , a Ty w jakiej branży tylko zabawki ?

Gość kolorowesnymam
nie ja do tej pory zabawkami nie handlowałam...teraz głównie bielizna i odzież , ale myślę o powrocie do innych poprzednich tematów w niedalekiej przyszłości. generalnie wolę handlować wyższą półką cenowa niż china itp.muszę się dostosowywać do potrzeb moich klientów. taką lepszą chiną i turcją kiedyś próbowałam ,ale sobie odpuściłam bo moi klienci nie chcieli tego. handluję art , które maja wystarczajace powodzenie u klientów bym mogła się rozwijać . na portalu hurtowym chciałam połączyć kilka branż , ale głównie końcówki kolekcji ,taki outlet , może np uda mi sie dodatkowo coś z najnowszych kolekcji przemycić tylko ,że taniej niż producent sugeruje do detalu , tak z myślą o moich stałych klientach, żeby mieli nowości taniej. właściwie to mogłabyś wejść na ten portal i jako doświadczony fachowiec coś podpowiedzieć , coś co by mogło uatrakcyjnić portal , może powinnam coś zmienić póki testuję.jeszcze jest mało towaru ,ale już jakiś pogląd można mieć

Gość eurolifestyle
ja i fachowiec ehehe ;) ja się ciągle uczę ;) ale zerknąć mogę czemu nie , korzystam z dużej ilości takich portali polskich i zagranicznych

Gość kolorowesnymam
http://www.kupujizarabiaj.com ale musiałabyś się zarejestrować jakkolwiek i wtedy dostaniesz hasło dostępu właściwie to zaraz stworzę ci konto takie na dziś i podam login i hasło .

Gość eurolifestyle
ok

Gość kolorowesnymam
login - gosia hasło - maczar jezeli znajdziesz czas to zerknij i potem skomentuj ,będę wdzięczna za rady

Gość eurolifestyle
fajne zaraz popatrze więcej, wiem skad bierzesz znam te fotki ;)

Gość eurolifestyle
ciekawie zrobione trochę denerwujący jest ten pasek z kategoriami co się rozwijają jak sie najedzie mi to jakoś ucieka, poza tem robi wrażenie, na pewno p4zyciągnie ludzi, widać że profesjonalnie zrobione

Gość do kolorowe sny mam
Czy mogę też z tego loginu i hasła skożystać? Mam sklepik odzieżowy i interesują mnie różne nowe oferty. Filip

Gość kolorowesnymam
ten pasek jest przygotowany do rozbudowy kategorii na podkategorie. właściwie to jak na razie jest co najwyżej 10% towaru wystawionego tego co mam w magazynie ,a następny już zamówiony .jak już wszystko bedzie na portalu to z biezącymi dostawami pójdzie szybko

Gość kolorowesnymam
do Filip...możesz , na zdrowie ,ale też proszę o opinie

Gość kolorowesnymam
kazdy do północy może na ten login i hasło , nawet mozecie bezkarnie potestować zakupy...potem zablokuje to konto , w razie co dam nowe

Gość do kolorowe sny mam
...nie żle, przejżałem dość szybko Twoje oferty i napewno powrócę na Twój portal. Oferty na bieliznę Triumph masz bardzo okazyjne, odzież również ciekawa i w dobrych cenach....widziałem w innej hurtowni o wiele droższą. Co mi sie podoba że można kupować pojedyńcze sztuki a nie całe gotowe pakiety. Daj mi znać jak portal będzie gotowy i będzie można coś kupić. Filip

Gość A kiedy przewidujesz
zrobić otwarcie.I czy będziesz miała stroje kąpielowe i plażowe z tej firmy.Był bym zainteresowany ale tak na szybko.

Gość kolorowesnymam
Filip , dziękuję za miłe słowa , postaram się by było jeszcze taniej w przyszłosci. do "A kiedy przewidujesz" będą też kost. kapiel. i plazowe , będzie też duży wybór biel. nocnej , ale myślę ,że do dwóch tyg się wyrobimy. jeszcze plaza za bardzo nie schodzi , kazdy czeka na cieplejszą pogodę.

Gość prtal ciekawy i profesionalny
widać że dużo pracy wkładasz w prezentację produktów. Poczekam na otwarcie...parę rzeczy sobie upatrzyłam i mam pytanko, czy mogę kupić coś dla siebie? nie do handlu. Mam działalnośc ale nie handluję odzierzą. Pozdr. Tanja

Gość kąpielowe
czekam na dobre oferty w necie. W ubiegłym roku trafiłem w necie na super oferte kostiumów kąpielowych Triumph, stock, zeszły jak świeże bułki! Filip

Gość kolorowesnymam
Tanja ,przyznam szczerze,że nie myslałam o takich sytuacjach , tak więc nie wiem jak odpowiedzieć , ale jezeli masz NIP i firmę ,to chyba po tym NIPie nie bedę dochodziła jaka to firma , czy handlowa i czym handluje. tylko ,że kupując w hurtowni rezygnujesz ze swych praw konsumenckich ,więc może lepiej kupić na allegro,albo w outlecie detalicznym. oczywiście jak masz bzika na punkcie bielizny itp i dużo kupujesz na własne potrzeby, to zapraszam

Gość Byłam na portalu
naprawdę to wszystko masz na magazynie i do wysyłki? Jak szukam w hurtowniach internetowych towaru to są tylko zdjęcia a towar gdzieś u producenta i wysyłka 4 tygodnie po dokonaniu zakupu. Włożyłam portal w zakładki Sylwia

Gość kolorowesnymam
miło mi Sylwia,polecam się twojej pamieci

Gość eurolifestyle
dzisiaj dostawa kurierem to 2- 4 dni zanim przelew dojdzie to i tak sie zdazy zamowic

Gość kolorowesnymam
eurolifestyle , ja uwazam ,że twoje metody są super , tylko wymagaja ręki na pulsie i podzielnej uwagi . to co się orientuje to wiele prężnych firm handluje w necie jedynie pośrednicząc i zarabiaja duże pieniądze nic nie inwestując w towar .tylko ,ze robi to sztab ludzi bo samemu to można skonać

Gość hahahahahahahahahahaha
jeszcze jeden huuurt! Ciekawe czy żeczywiście masz ten towar w magazynie? kupujizarabiaj, ja kupuje a ty zarabiasz hahahahahaha

Gość eurolifestyle
bez przesady , kwestia dobrej organizacji i nawet do 14 tej można spać ;)

Gość kolorowesnymam
do hahahaha...no i co ja ci poradzę,takie życie