Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość butik1
ja też bym nie wzięła tego za darmo:)...skąd wy to bierzecie:)

Gość sąząc po tym jak wybgniecione
sąząc po tym jak wybgniecione z worków ouoletowych albo kartonowych pudeł bez zdjęć co się za 1 funciaka w anglii kupuje

Gość sklepowa
nie przesadzajcie, nie jest taki kiepski. Tego typu rzeczy sprzedaja wlasnie w sieciowkach i chyba schodzi. Mi osbiscie tez nie bardzo sie podoba ale moze komus... ciekawe jaka jest cena hurtowa?

Gość sąząc po tym jak wybgniecione
ja moge po 10 załatwić zeta to samo , całymi kartonami ;)

Witam, Co sądzicie o odzieży Cocomore? Czy macie jakieś doświadczenie we współpracy z tą firmą?

Gość NOWA w tym temacie
sądząc po tym...przepraszam, ale chyba na handlu to się za bardzo nie znasz. Nie będę podejmowała dalszej dyskusji z Tobą ale to co wypisujesz to totalne bzdury i jak Ty możesz załatwić towar za 10 zł, chociaż trochę podobny do tego co wyżej zostało pokazane, to nie chcę wiedzieć czym handlujesz o ile jeszcze w ogóle na tym rynku jesteś ://

Gość ja tym nie handluje
ja tym nie handluje ale widziałąm worki z tym i kartony , kupuje się na chyba trafił , i takie perełki wyciąga i potem wciska ludziom

Gość NOWA w tym temacie
A wiesz jak wygląda zakup stocków? Nie wiem czy wiesz, ale to nie jest towar "angielski", wejdź na cała ich galerie a może dowiesz się czegoś ciekawszego;)

Gość sklepowa
a mam pytanie do outlet arena czy te sukienki i tuniki sa w jednym rozmiarze? I jaka jest cena tak mniej wiecej od ilu do ilu?

Gość do sklepowej
a po co pytasz???????? przeciez te ciuchy to taka tandeta np za te sukienki to nie wiem czy jakis detalista dalby nawet 15zl za sztuke , towar okropny jak z ciuchlandu lub jeszcze gorzej , normalnie badziew

Gość Maciej340
DO OUTLET ARENA Jak można się z Toba skontaktować? Pozdrawiam

Gość OutletArena
outletarena@wp.pl

Gość Blueberrya
Za to towar Japan style jest tak dobry że po 1 praniu się rzecz rozpada ,a płaszcz po tyg chodzenia ląduję w śmieciach bo wstyd w nim chodzić jest tak zniszczony ,więc może nie komentujmy A mi się podobają te kombinezony outlet arena możesz mi wysłać cene na maila coco21@go2.pl

Gość Blueberrya
i jeszcze też proszę cenę tych spodni

Gość sklepowa
ciuchy moze nie az takie tragiczne, ale jesli ktos wtraca sie w watek ze swoim towarem a nie potrafi odpowiedziec na zadane pytanie to raczej nie wrozy dobrej wspolpracy. Zadalam pytanie i niestety nie raczyl odpowiedziec, jesli nie chce na forum mogl napisac zeby kierowac na maila a tak...szkoda zawracac sobie glowe. Mnie intersuja sukienki i tuniki, moze wie ktos gdzie mozna nabyc w dobrych cenach??????

Gość OutletArena
Do sklepowa Proszę wziąć pod uwagę, że nie wszyscy spędzają 24/h na forum i nie zawsze jesteśmy w stanie od razu odpowiedzieć. Wszelkie pytania związane z cenami prosimy kierować bezpośrednio na naszego maila: outletarena@wp.pl , bądź prosimy o podanie swojego maila, na pewno na każde zapytanie zostanie wysłana odpowiedź.

Gość wtrące.się
A ja czytałam cennik na stronie outlet arena i cena 50zł za top to przegięcie, albo 100zł za zestaw żakiet plus spódnica. ciekawe kto głupi to kupi..ale..ciii...

Gość z opisów pod folderami
z opisów pod folderami wynika, że jednak ktoś kupił

Gość OutletArena
Dla wszystkich zainteresowanych: W razie pytań o cennik proszę o maila, cennik znajdujący się na stronie: www.outletarena.pl jest cennikiem nieaktualnym (strona nie była aktualizowana), jak i zdjęcia znajdujące się na tej stronie. Zapraszam na nową stronę: http://www.wix.com/outletarena/pl oraz na aktualna galerię, która jest aktualizowana po każdej dostawie: http://picasaweb.google.com/OutletArena

Gość OutletArena
wtrące.się mogłaś jeszcze dodać, że te 50 zł/za topy obowiązywało przy odzieży marki DIESEL, i cały asortyment tej marki był w tej cenie (spodnie jeansowe, materiałowe, bluzki, topy etc.), jest to bardzo istotne.

Gość Dorotka paprotka
Hej mam pytanko odnosnie tego gdzie lepiej kupowac w Ptaku czy Wólce kosowskiej?? Jak jest i w jednym miejsu i w drugim? Jaka odziez, ceny, i czy trzeba kupowac w np jeden rodzaj spodni po 10-12 sztuk (slyszalam ze tak jest w wolce)prosze o opinie;)

do OutletArena macie numer GG tak by łatwiej o informację, chętnie bym się popytała o ceny

Gość OutletArena
GG - 10663795

aha dużo jest teraz paczek po 6 szt spodni. Niektórzy też zgadzają się rozbić paczkę na pół

Gość sklepowa
oczywiscie rozumiem ze nie kazdy siedzi 24h na kmpie tylko jesli odpowiada sie na pytanie zdane pozniej niz ja a moje ignoruje to chyba moge poczuc sie urazona:D No nic dziekuje za odpowiedz.

Gość Dorotka paprotka
A czy towar w Ptaku i Wólce jest podobny do siebie? Chodzi mi konkretnie o duzą ilość spodni to gdzie polecacie? Ale nie chce tandety za 20zł tylko cos lepszego i oryginalnego;)

Gość OutletArena
sklepowa, proszę o podanie maila celem wysłania szczegółowych informacji Z góry dziękujemy