Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość gość
w Krakowie mówimy "NA STRADOMIU"

Gość abomsc
Witam, szukam w miarę dobrze prosperujących sklepów, które chciałyby poszerzyć swoją ofertę o biżuterię. Biżuteria w komis, rozliczenie raz w miesiącu.

Gość gość ModaXXL
Hej. Jak tam po świętach?? zadowolenia z utargów przed świątecznych?? U mnie rewelacji nie było,ale nawet nawet dzisiaj też już otworzyłam, jakies pojedyńcze osoby chodzą,ale chyba tylko rekreacyjnie niestety. A jak tam reszta, siedzicie dzisiaj i handlujecie?? Nicky jak święta mineły?? :) otwierałaś dzisiaj?? ja chyba wcześniej zamknę jeśli nie zaczną zaraz kupować :P Zastanawiam sie kiedy teraz handel się ruszy,jak myślisz?? Kiedy krótkie rękawki będziesz ściągała do sklepu?? pozdrawiam :)

Gość gość
chodzą dzisiaj ale niestety nie kupują...niby szukaja na sylwester ale im nic nie pasuje...

Gość gość
Ja tam mam dostawę co tydzień...krótkie rękawki hm... koniec lutego nie wczesniej

Gość gość
przed świętami rewelacji nie było, w wigilie słabo jakieś trzy rzeczy tylko poszły liczyłam że bedzie lepiej no cóż...

Gość gość ModaXXL
u mnie niby tez chodzą,ale kupywac nie chcą. Spisuję już dzisiejszy dzień na straty. Ja w wigilię nawet pohandlowałam, w sumie sprzedałam tyle co i dzień przed, a miałam otwarte dużooo krócej.

Gość Butik89
Hej Dziewczynki!! u mnie dziś dużo snujących się poświątecznych przybyszów, ale nic konkretnego, owszem szukają juz na sylwestra i studniówki, ale odkładają zakup na ostatnią chwilę i niestety później będzie płacz, że sukienek już nie ma, albo są inne niż te wyśnione, na ten moment u mnie sukienek jest dużo, większość się podoba, ale i tak pada pytanie czy będzie coś innego może jeszcze... ręce opadają... czasem myślę, ze ten mój sklep to ogromny test cierpliwości i wytrwałości... :) ps otwieracie w sylwestra?

Gość Janina z Grudziądza
Pszepraszam ale jestem wnerwiony bo mi sie placek pszypalił na świenta

Gość gość nicky
Janinko, a jaki ten placek? ja mam ze Świat taki wynalazek: ciasto kruche masa makowa cieńka warstwa masy orzechowej a na to czekolada... mmm... dla mnie bomba połączenie. handel leży ja mam ferie cały tydzień krótkie rekawki: jeszcze musimy poczekać niestey :) ja juz bym chciała... dzisiaj dzwoniłam na zaprzyjaźnione stoisko i mi powiedzieli, że po Nowym Roku nie będzie przeceny. a powiem szczerze, że liczyłam na tańszy towar i planowałam wyjazd... a teraz to nie wiem, pogoda też mnie do wyjazdu nie kusi... co robicie w Sylwestra? sieedzimy masowo w domkach czy szalejemy? Janina co robisz w Sylwka? pozdrawiam wszystkich

Gość Janina z Grudziądza
No placek z japkami w na sylwestra to jak zawsze obale flaszke ze małrzonkiem i wyszczelimy petardom w niebo No i rzyczenia teraz bendom

Gość gość
a ja miło zaskoczona trochę sukienkami pohandlowałam dziś..

Gość lebraa
Zaopatruje się może ktoś tutaj http://www.glo-story.pl ? Mają hurtowanie stacjonarną w Wólce Kosowskiej i internetową. Fajnie, bo można jechać i zobaczyć jak wygląda kolekcja. Jak marka Glo-Story się sprzedaje? Opłaca się w to wchodzić?

Gość gość
nie opłaca. 20-30% drożej niż u innych, jakość ta sama, wzornictwo pospolite. i to wpychanie reklamy na każdym forum...

Gość gość
glo-story ssie chvja jak skvrwysyn

Gość gość
jak tam u was handel? u mnie 0

Gość gość nicky
u jednego 0, u drugiego :0) pozdrawiam Was

Gość gość
szczęśliwego nowego roku dziewczyny oby te kokosy z naszego złotego biznesu w końcu do nas wszystkich przyszły!!!!!

Gość gość ModaXxl
Hej. U mnie grudzien wszyszedl nawet dobrze, a u Was? Ciekawe jak w styczniu bedzie. Ja dzisiaj odpoczywam? Dopiero w poniedzialek otwieram. Kto dzis pracuje? Jak handel?

Gość gość nicky nicky
ciekawe jak wyszła w grudniu Butik94? u mnie słabo ale tak już jest. dzisiaj zimno ale ogólnie pogoda ma nam sprzyjać... w dzień ma być plusowo przynajmniej u mnie. czekam na wiosne i krótkie rekawki, wyjazd 10 stycznia stoi pod wielkim znakiem zapytania, ma sypać śniegiem to mi się nie chce mojego dyliżansu odpalać ;) Drogie Dziewczyny życzę Wam Wszystkim samych udanych strzałów zakupowych i pełnych portfeli u Klientek :) Szczęśliwego Nowego Roku !

Gość gość ModaXXL
HEJ. Ja planowałam 11 bądź 15 stycznia wyjazd, ale nie wiem czy będę miała z kim. Reszta chyba ostro handluje skoro się nie odzywa :) pewnie kasę liczą po świetach. Zastanawia się czy nie wprowadzić do oferty rajstop, tylko gdzie znaleźć niedrogie, dobre i duże, ehh Pozdrawiam

Gość gość nicky
hej! nie liczą kasy tylko poprzymarzały do stołków... ja mam rajstopy z firmy mirella tylko u mnie marudza ze chca gatte... nie wiem jakie duże potrzebujesz ja mam największe xxl nie wiem czy ktoś robi większe ceny przyzwoite, pakowanie ok. mam rajstopy stopki i podkolanówki

Gość gość ModaXxl
Nicky a maja jakas strone na necie? Hehe no moze i przymarzly. Ja dzisiaj prawie tez, bo u nas -18stopni ciepla dzisiaj bylo, ludzi niewiele chodzilo w co sie wcale nie dziwie. Malutko sprzedalam, a Tobie jak idzie? Jak grudzien wyszedl?

Gość gość nicky
Kochana, na necie odrobina wysiłku, bądż samodzielna hehehe... ja wstukuję mirella rajstopy i wylezie ;) ja ich nie reklamuje, wczoraj patrzyłam na ich stronę i widziałam tam rajstopy xxl (5) i też xxxl(6) ale nie podobaja mi sie rajstopy na stronie ja je kupuję w ich punkcie - strona by mnie chyba wystraszyła ? popatrz na stronę zadzwoń pogadaj - czy przyslą coś więcej niż na stronie na stronie są poliamidowe - to są chyba te "zwykłe" ja biorę 20 den z lycrą ale u mnie to rajstopy nie idą - jak nie było to pytali więc wzięłam i sobie teraz leżą, żadne z tego pieniądze. a to nie ten kolor, a to nie ten rozmiar, a to gatte by chciały... nie wiem jak by było u Ciebie inna opcja : internet , hurtownia rajstop + miasto gdzie jesteś albo inne w pobliżu

Gość gość nicky
hej! teraz patrzyłam na ich stronę ja znam model : 20 den z lycrą (szukałam tam na dole, po lewej chyba wyjdą w zakładce klasyczne) jakość kolory pakowanie : wszystko w porzadku duzy wybór kolorów ale największy rozmiar xxl (5) wieksze - xxxl (6) podwójny duzy klin pojawiaja się w gatunku "poliamidowe" a te nie wiem jakie są bo nigdy nie brałam brałam skarpetki typu ???? stretch ???? to są takie zwykłe, nie lycra, typu jak kiedyś były jak nie było lycry więcej nie powiem pozdrawiam

Gość gość ModaXXL
Witam :) Nicky dzieki :) nie wiem, czy w ogóle pakować się w rasjstopy bo one teraz niby wszedzie, ale właśnie zastanawiam się co by nowego wprowadzić i tak sobie rozmyślam, bo ludzi nie ma. Temp u mnie dzisiaj -16stopni. A u Ciebie jak tam?? Masz klientów?? handlujesz coś? Miałam jechać w poniedziałek po towar i niestety na pewno nie jadę, nie mam z kim a i dzwoniłam do jednego ze stoisk czy mają już moje koszule i niestety nie ściagneli jeszcze materiałów, ehh Idzie dzień babci a ja nie mam juz ładnych bluzek, nie będzie czym handlować

Gość gość nicky
u mnie było tak: pytali o rajstopy to wziełam, koszt w sumie żaden. a jak już mam to albo kupują albo marudzą że to nie gatta... jak chcą szukać dalej niech łażą po mieście. ale kasy z tego tak naprawdę nie ma. weźmiesz sama się przekonasz. zima... nigdzie nie jadę. właśnie wróciłam z miasta, jazda autem jak na sankach. zarzuca mi tył... musze pogadać z moja drugą połówką on bardziej techniczny jest. ale tak jeszcze nie miałam. w sumie to zimno nie jest, minus 5, ale pada... i tak to już w styczniu wygląda ;) ja dzwoniłam pytałam o przecenę. usłyszałam , że w tym roku nie będzie...

Gość gość ModaXXL
Nicky u mnie wyglada tak,że jesli o cos pytają a ja to przywiozę to raptem nie ma zainteresowania na daną rzecz. To u Ciebie cieplutko :P u mnie jest -16stopni Jak sądzicie w ten piatek Głuchów będzie czynny i Ptak??? orientuje się ktoś??

Gość gość nicky
hhehehehe u nas już dzisiaj mniej mrozu teraz chyba 4,5 poniżej zera jest. Ptak w piątek czynny, ale jak chcesz to jutro spróbuję zadzwonić do kogoś i się upewnić... ale jechać? ło jejku ślisko.... ja to się tak dzisiaj wystraszyłam, nikt mnie na auto nie namówi pozdrawiam Ciebie oraz innych ;) Butik 94: żyjesz ? dajesz radę? odezwij się Droga ;)

Gość gość ModaXXL
oj tam ślisko, ostatnio jak jeździłam tez troche slisko było. Gorzej się boje śniegu, bo podobno ma od jutra sypać, ale co zrobić, trzeba cos nowego przywieść bo nie będzie czym handlować. Nicky wyobraź sobie,że 3 miesiące temu otworzyła sklep odziezowy dziewczyna, była ostatnio po towar miesiąc temu i nakupiła towaru za UWAGA całe 2 tys :) a teraz planuje dopiero jechać przed świętami :) i twierdzi,że super jej idzie. Jak będzie przywozic towar co 3 miesiące to nie wróżę jej długiego handlu, hehe Gdzie się reszta podziewa?? Hallo zyjecie?