Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Gość ona_she
a ten program w soboty to kalambury!!!a Majewski wymiatacz zawsze go uwielbiałam, dobrze, że sobie TVN o nim przypomniało, bo inaczej by zginął jako dawna sława dwójki-Majewski roolez!!!a Pamietacie KOC(komiczny odcinek cykliczny)Mieszko mieszko mój koleżko-nice nice !

Kalambury...racja:) Dobrze, że wy wszystko pamiętacie, bo ja nie wiem, gdzie mam głowę:)

Gość Torba Borba
Mis Uszatek

tajemnice wygasłych wulkanów dzieci syriusza chłopiec z andromedy szagma i zaginione światy --->design to z tymi gęsiami i chłopcem to się nazywało cudowna podróż

Gość Bardiniego pamietam
bardzo dobrze, jeszcze mi brzmia jego slowa w uszach. Jak sie smial z chlopaka , ktory spiewal " Bo masz na imie Cecilm kazal spiewac "bo masz na imi9e Zosia." Raz chyba tylko chwalil jakas dziewczyne, spiewala "Nieie mijaj wiosno, moja nadziejo", sama ulozyla, ciekawe, co z nia bylo potem.

to z tymi dziecmi to chyba \"do trzech razy sztuka\" :P a mi brakuje \"ally mcbeal\".. \"miasteczko twin peaks\" tez fajne bylo..

Gość zuuuziaaaa
moze juz ktos to pisal, ale ja chetnie zobaczylabym film "Jak zdobywano dziki zachod" bylam mala jak lecial ale pamietam go do tej pory, chyba puszczali go we wtorki ps az tak bardzo mi go nie brakuje ;) da sie bez niego zyc:D

a ogladał ktos kiedys "male ofiary" swietny film na faktach o matce, ktora postrzelila troje swoich dzieci, to bylo z taka znana aktorka farą fawcett czy jak to sie pisze szukam tego filmu juz od kilkunastu lat i nie moge znalezc a w telewizji nie puszcza tylko w kolko powtarzaja te same filmy

Gość a ja chce powtorke
ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym i emisji film "ten szalony szalony swiat" ( pierwowzor wyscigu szczurow) :P

poczytałam troche. kurcze, o wielu programach całkiem juz zapomniałam. a Wy tyle pamietacie :) mi brakuje jakiejs kulturalnej rozrywki to co jest teraz tzg, gtnl, czy joś to dno...brakuje mi np programu mdm)( mann do materny, materna do manna) bardzo lubie pana manna za jego poczucie humoru, a z panem materna swietnie sie dogadywali :) tylko rzadko to ogladaam, bo leciało po 22, albo koło 22 a ja mała byłam i spac mi sie chciało...:D haha a pamietacie paszporty polsatu?? wtedy polsat chyba dopiero zaczynał istniec. i weźcie mnie oswieccie, za chiny nie moge sobie ptzypomniec nazwy tego teleturnieju na polsacie gdzie krzyczeli "wyyybierz bramke, wybiesz bramke" :D

Gość a podniose se
to tez

Gość korora
Kojarzycie może taki program dla młodzieży: coś na zasadzie turnieju w każdym odcinku grupka młodzieży miała do wykonania zadania, wszystko w scenerii ruin, lasów, taki trochę średniowieczny klimat, dosyć straszny i klimatyczny program, zadania wymyślał jakiś diabeł, to był naprawdę mroczny program, leciał rano w wakacje.