Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Arava....małe przejęzyczenie.....tekst szybko powstał i został przelany na forum....to i zonk sie trafił....podprogowe wiadomości w stylu fight club w czasie dobranocki....co to by się działo:D

Januszek kazał matce chować się pod wersalkę...też dokładnie nie pamiętam, tylko ta scena zapadła mi w pamięć

Gość devil faker
a ja stawiam na Tolka Banana !!!!!!!!

Gość Kocham labirynt
Nie śmiejcie się, ale ja uwielbiam nasz "labirynt" i za każdym razem srupulatnie go oglądam. I tęsknię za tamtymi czasami. Ludzie byli biedniejsi, ale fajniejsi.

Gość leguana
Hehe, ja tez lubie Labirynt, szczegolnie dziala na mnie ta piosenka... Bylam akurat w podstawowce, kiedy emitowali ten film i przed wywiadowka(mialam same paly z matmy) pocieszalam sie ze"niedaleko stad jest kres, bo przeciez jakies wyjscie jest", hehe, bylam glupim bachorkiem

Gość devil faker
Aa kto jarzy serial "S.O.S."? no qrde czasy prl a haniuś lecter i bone collector wysiadają :D

Gość devil faker
Co jest , śpicie ....a Załogę G to pamięta ktoś?

Gość leguana
jejku, jakie slodkie... najlepsze baje z mojego dziecinstwa, Pani Lyzeczka, Reksio, moi ukochani Przybysze z Matplanety!! Dzieki

Gość leguana
Kojarze Sonde resztkami swiadomosci, mialam w koncu niecale 5 lat, kiedy prowadzacy zgineli... ale jak przez mgle pamietam wiadomosc o wypadku i zakonczenie programu...jejku, jakie to fajne czasy byly, tak sobie lubie powspominac...Mam dopiero 21 lat, wiem, cale zycie przede mna, ale tamte lata byly naprawde super, nigdy chyba juz tak nie bedzie...Chociaz moze za 20 lat bede z nostalgia wspominac M jak milosc i Plebanie, kto wie

Gość leguana
ogladalam tez, chyba w sobote lecial, a ja od rana czekalam na 5-10-15...w niedziele ogladalam tez taki program, agrobiznes to jeszcze nie byl, gdzie podawali ceny swin, zboza...potem blyszczalam wiedza przy sniadaniu, gdzie najlepiej kupic swinie, moi rodzice patrzyli na mnie jak na malego ufoloudka

Wojna Planet czyli sławetna Załoga G pamiętam, w kazda sobotę rano na zakończenie 5-10-15, wszystkie dzieciaki z podwórka szybko wracały do domu na serial, alez to były czasy, Sondy niestety tez mi brakuje- szkoda ze tacy madrzy ludzie co madrze gadali musieli zginąc(Andrzej Kurek i Andrzej Kamiński), Cudowne lata- ten serial tez mi się podobał, choc był dużo poźniej niz Wojna planet, no i oczywiscie 07 ZGŁOŚ SIĘ- szkoda ze nagrali tylko 21 odcinków, taki kultowy serial powinien miec ich wiecej:(

Gość Różanna
Może właśnie dlatego jest kultowy, że nie tasiemiec? :)

Gość a tak w ogole
to dlaczego nikt nie wspomina Policjantow z jajami?

Gość a gdzie powtarzaja
Savannah? kochalam ten serial, a szczegolnie tego przystojnego policjanta, co krecil z ta ruda, ona Lane chyba miala na imie

tez na tvn 7 :) ale nie wiem w jakie dni tygodnia musisz sobie sprawdzic i savannah i miami vice leci juz kawalek czasu

Kupjłem sobie kilka taśm na \"szpulowca\";i właśnie słucham ABBY : życie jakby znowu się uspokoiło i wróciło do czasów gdy byliśmy dla siebie ludżmi i czuliśmy się jakoś tak bezpiecznie ! Przypomniał mi się właśnie BEŁKOT i Jego HIIIIIIIIIIIIIII. To był chyba pies inspektora Gadżeta !?

Gość leguana
ABBA to nie moja era, ale to naprawde byly czasy. Wszystko bylo takie super, slodkie, bezpieczne...muzyka, moze kiczowata, ale fajna, bo przywoluje teraz wspomnienia...jak ja bym chciala znowu byc mala

serial: Tulipan- pamietam jak rodzice nie pozwalali mi go oglądać(byl wtedy dla dorosłych) hehe, cudowne lata, dzień za dniem(nie pamietam jak miała na imie siostra korkiego co cierpiala na brak wzrostu piersi) :) bajki: gumisie, smerfy, brygada rr, siostrzency kaczora donalda, mała syrenka, sasiedzi, pankracy

siostra Corkego miala na imie Rebecca czyli Becky, potem biust jej sie pojawil i to z nawiazka ;) Ta blondyna miala na imie Paige

Jak tak czytam to wydaje mi sie, ze ja strasznie jakas wiekowa jestem hehe... Bo i ABBA to moja era i Delfin Um, i Sindbad, Załoga G, ja nawet Telesfora i Teodora jeszcze pamietam:P

Gość niunia60
a takie bajki japońskie czy też chińskie, które zaczynały się tak że jakiś smok latał (taki papierowy, jak w korowodach) - nie mogę sobie przypomnieć tytułu :-(

Jak ABBA szalała miałem z 10 lat,ale lubię ją za te wspomnienie tamtego spokoju i pewności następnego dnia ! \"Gumisie\" sprzedawane na sztuki,lody \"Calipso\"iich prawdziwy nieprze słodzony smak śmietankowy,gumy \"DONALD\", \"Balonowe BOLEK i LOLEK\", batoniki z serii \"LALECZKI\" ,cudowny smak oranżady zamyka- nej ceramicznym kapslem ,lub tej w proszku którą się sypało na rękę , a w połączeniu z wodą tak mocno i długo pieniła się! Wszystkie te obozy i kolonie ,kompoty na stołówkach w grubuch cerami cznych kubkach. Czekanie na \"wolną sobotę Studio 2,Kosmos 1999,Muppet Show,a o 20 western, a o 23 jakiś chorror. W niedzielę rano Teleranek,do obiadu \"Pieprz i wanilia\"

Tja... Cabballos cigarros asfaltos a pamietasz takie napoje w woreczkach? Obrzydliwe to bylo, a i tak wszystkie dzieciaki to piły:P