Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

To pierwsze to chyba z piaskowym ludkiem było? Na podstawie ksiażek niejakiej Nesbit (?) , ale nie pamiętam dokładnie.

zgadzam się że STREFA MROKU była zajebistaaaa!!!! poza tym: BAJARZ REMINGTON STEELE (ach młody Pierce... :P) aaa no i pies z fraglesów nazywał się SPROCKET :D

to chyba bylo na 2 wieczorem sfilmowane opowiesci edgara alana poe nazywalo sie chyba poe wedlug cormana ( nie wiem czy dobrze napisalam) :( rany jak ja sie tego balam szczegolnie pamietam dwie opowiesci 1 maska czerwonego moru 2 grobowiec ligeii kurka jako ze szczyl bylam a mieszkam w domku jednorodzinnym tragedia byla wejsc na gore :) a do lazkienki w nocy :) rrrrrany co ja wtedy przezywalam :D

Gość leguana
ja tak mialam po Miasteczku Twin Peaks, szczyl jeszcze bylam, ale ogladalam z zapamietaniem, potem mama musiala mnie zapewniac, ze nie ma lysych gigantow

Gość ona_she
czarodziejka z księżyca różowe lata 70 Tik Tak Asy z klasy leciał kiedyś taki serial, piosenka leciała :Iness I love you ale byłam mała i nie wiem jak się nazywał, może wie ktoś, taka brunetka w nim grała I wogóle wszystkie filmy z Brucem Willisem i Tomem Hanksem

Gość ona_she
Pełna chata jeszcze i Bill Crosby Show, Szkoła złamanych serc-leci ale za rzadko,

Gość ona_she
RYYKOWISKO, SIÓDME NIEBO

Gość ANEH
Żar tropików- ze ślicznym brunetem Brygada Acapulco-Fabio Gliniarz i prokurator Super świnka, Allo allo namiętnie oglądam eh ale byłam malutka jak to oglądałam,coż takie filmy zapadają w pamięć

podnosze :) tak fabio byl boski :) chociaz ten drugi blondyn sprncer rocherfort byl tez niezly :) a pamietacie serial TARZAN ??? lecial chyba na polsacie gral tam wolf larson i ta aktoreczka lydie denier grala tez w brygada acapulco 2 rany ale to byla glupota :D a czlowiek glupi i ogladal :D ok przyznam sie ten wolf larson mi sie wtedy podobal ale wtedy bylam szczylem :P

aneh :) ten śliczny brunet z żaru tropików to Rob Stewart owszem niczego sobie ale zawsze taki spocony le :( choc na tej wyspie owszem gorąco bylo :) :D pozdrowionka dla Ciebie 🌻

Gość burberry
ALLO ALLO! fantastyczny wybor!

Gość do góóóryyyyy

Gość jako dzieciak
ogladalam zawsze w soboty Ziarno, nie wiem czy do tej pory leci

przypomnial mi się taki serial sci fi chyba czeski albo rosyjski....pamietam że główni bohaterowie....chyba androidy jeżdzili ładą nivą

Gość teleranka

cholera ucieło......więc jeżdzili tą ładą nivą, i ona mogła zmieniać kolory na zawołanie.......nosili peruki bo byli łysi.....nie jedli tylko wrzucali takie tabletki które pochłaniały posiłek...mieszkali w domu , z ukrytym labolatorium gdzie na wejściu stał niedźwiedź z ukrytm peryskopem czy kamerą.....chyba leciał w feriee na początku lat 90..fabuły ni w ząb nie pamietam.pozdrawiam wszystkich miłośników telewizji dnia wczorajszego;0

Gość leguana
Witam w ten piekny dzionek! Co do rosyjskich filmow, to kochalam Wilka i Zajaca, "Nu pagadi" to moje pierwsze i niestety ostatnie rosyjskie slowa. Nie zapomne tez rosyjskich filmow, ktore "przebijaly" sie w czasie ogladania polskich na poczatku lat 80. Mial tez tak ktos?

Gość kayka
a ja bym sobie obejrzala ARABELE :)

one się nie przebijały....to były wiadomosci nadprogowe:P taka propaganda....amerykanie też w kinach próbowali:) mozliwe że tego wynikiem jest wysoka popularnosć leperra.....za dużo ziemniaków pokazywali:)

Gość leguana
a kiedy i dlaczego tak w ogole przestali nadawac Ciuchcie i Tik-Taka?

Gość devil faker
QRDE DOBRY TEMAT! PAMIĘTAM WIĘKSZOŚĆ Z TEGO CO WYMIENILIŚCIE...EEEEEEEEH BYŁY TO CZASY A TERA RZECZYWISTOŚĆ SKRZECZY ....

Design , uwielbiałam ten serial! Misja Adam 84 , czy jakos tak . Ci kosmici przylecieli na ziemie po jakiegos naukowca , który był wtedy jeszcze dzieckiem , bo im maszyna przepowiedziała koniec świata. I w rezultacie zabrali nauczyciela matematyki , który podłozył pod maszyne papier , bo krzywo stała , i przestała koniec świata wróżyc . A to jedzenie to były amorele , tak sie to pieniło , pokazywały sie różne pokarmy , a w końcu robiła sie galaretka . Sypałysmy z siostrami Visolvit do jedzenia , żeby mieć też takie. :D:D:D

Gość załoga Dżi

Gość arnii
nie pamietam, kiedy Ciuchcie i Tik-Taka zdjeli, ale po nich chyba przyszedl Rower Blazeja...A teraz dzieciaki nie maja w ogole co ogladac po powrocie ze szkoly, Popoludnie z Jedynka i Mode na Sukces najwyzej

Arava...🌻dziękuję pięknie🌻.....juz trochę się nagadałem na tym temacie i juz nie wiedziałem czy to moja wyobraźnia czy to rzeczywiscie widziałem...czy wymyslałem na siłe:D Visolvit,Biovital...orężadki w proszku.....no baaaaaa po co rozpuszczać jak mozna zlizać z dłoni:P

A to nie jest przekaz podprogowy ? Reklama subliminalna? W Polsce zakazna , ale kiedys eksperymentowano.

nie wiem czy było tu wymieniane, ale ja chętnie obejrzałabym jeszcze raz \"Balladę o Januszku\" ktoś pamięta?

Gość arnii
ja cos pamietam, cos mi dzwoni, o czym to dokladnie bylo?

Ballady mi nie pozwalali oglądać , od momentu , kiedy była kopulacja pokazana , mama weszła i januszek jak sie do niej odezwał...