Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

A tak... kojarze, ten był apetyczny:P Ten blondas był paskudny, juz sie nie chcialo serialu ogladac. A na dodatek to syn Seana C.:P Takie geny i wyszło cos takiego... echh:( Tja, popatrzyłoby sie...

Ja chcę Panią Łyżeczkę i Wodne dzieci......koniecznie muminki ale te japońskie czyli animowane bo były jeszcze takie hmmm no jak miś koralgol w tym guście:) i świnie w kosmosie i to jednak był szwedzki kucharz heheh a nie jak podałem holenderski LOL:)

Gość KoCuro
a pamiętacie \" Autostrada do nieba\",... nie musiałem wtedy nawet iść do kościoła :)

\"Wodne dzieci\" tez chce:D:D Za cholere nie pamietam \"Swin w kosmosie\" 😭 Nesa O tym, ze blondas to syn Seana C. nie mailam pojecia:( Ten fajowy Robin to juz troche chyba stary musi byc,he?

Gość KoCuro
Szkoda, że tak rzadko powtarzają " Pana Samochodzika" z Mikulskim

Godess na dole jest zdjęcie Świń, moze Ci sie cos przypomni;) A ten co grał Robin Hooda, jak wyczytalam, ma teraz 46 latek:P Kryzys wieku sredniego:P

świnie w kosmosie to było jako część muppetów....chyba nesa kojarzyła..no dobra dziewczyny ja tez chcę robin hooda...tylko z szatynem w takim razie choc marion nie zmieniali:P no ale się poświęce:D Dobranoc typass Dobranoc Godess Dobranoc Nesa Dobranoc Cabballos cigarros asfaltos, dzięki za linka!! Dobranoc Persephone Pora na Dobranoc bo juz księzyc świeci...dzieci lubią misie ...misie lubią dzieci...............a teraz dzieci.....hehehe...papa no i narnie tez powinni powtórzyć:D

Nesa Prosze, daj mi linka ze Swiniami bo nie zasne- a za cholere ich nie widze 😭 Gdzie na dole? KoCuro Ps.Ostatnio trafilam na kocowke jakiejs czesci \"Pana samochodzika\"...

To i ja sie bede zbierac. Kurcze, tak sie miło wspomna, ze nie zauwazylam, ktora godzina. Znalazłas Świnie Godess?:D To dobranoc Godess, niech Ci sie przysni Robin H. z kasztanowymi:P :D Dobranoc wszystkim! 👄

Nesa A ja wlasnie doczytalam, ze przystojny Robin gral tez w Dynastii Moldawskiego ksiecia- o ile dobrze kojarze to ten, ktory sie ozenil z Amanda(Catherine Oxenberg);) Ja tez juz pojde spac Nesa:D I nawzajem z tym snem :D wszystkim :)

Gość leguana
Hej, hej, nie spodziewalam sie az takiego odzewu na tym topiku. Milo tak sobie poczytac i powspominac z Wami. Kiedys TV wydawala sie fajniejsza, bylo wiecej dobrych filmow, programow dla dzieci...Nigdy nie zapomne trojwymiarowych teledyskow z "Tik-taka", ktore ogladalo sie w specjalnych okularach, "Czesc, czolem, kluski z rosolem" Kulfona, Pyzy, Domowego przedszkola... A te swietne Dobranocki, Krecik, Bolek i Lolek, Filemon i Bonifacy, Reksio, Mis Uszatek... To bylo takie nasze, radosne, nie przeamerykanizowane, pozbawione brutalnosci... Teczowy Music-Box, 5-10-15...az mam lzy w oczach, jak sobie to przypominam. Teleranek byl wtedy super, taka angielska bajka do nauki jezyka "Muzzy z Gondolandii", Hrabia Kaczula... Swietne czasy i swietne wspomnienia...Dziekuje Wam za wpisy i prosze o wiecej

podzielam zdanie leguany...kiedys TV byla naprawde swietna, czekalo sie jak na Swieto na jakis film (przewaga dobrych filmow) albo bajke...teraz wszystko jest rzeczywiscie jakies takie az niepokojace w tej swojej kolorowosci, nie przekazuje zadnej wartosci ani dzieciom ani doroslym...

Obok Teleranka, którego nie lubiłam była \"Sobótka\" - fantastyczna. No i też kochałam 5-10-15! Zwłaszcza jak było co 2 tygodnie (zamierzchłe czasy!), po południu... A polskie dobranocki typu Bolek i Lolek, Reksio czy czeski Krecik kupuje dziecku na dvd :):):)

Gość ja pamietam jeszcze
"Jutro Poniedziałek" - mydło i powidło dla ciotek Klotek, ale fajne było.

Ja chcialam jeszcze dodac ; -Rumcajsa - bo chyba o tym zapomnielismy :D -Jacka i Placka- wersje animowana, z piosenka \"Marchewkowe pole\" -serial- to jzu w latach 90-tych szlo- \"Seaquest\" 🖐️

Gość leguana
wspominam jeszcze z sentymentem Randke w ciemno z Jackiem Kawalcem i Kolo Fortuny...W wakacje lecial jeszcze zawsze taki fajny program o owocach i warzywach, "A jak arbuz" np, nie pamietam juz jak sie nazywal...Albo w niedziele w wakacje byl tez taki polski program o takiej smiesznej rodzince, tez juz nie pamietam tytulu...

Gość leguana
"Marchewkowe pole " z Jacka i Placka bylo swietne, az mi sie znowu lza w oku kreci, jak sobie przypomne, hit roku. Nie zapominajmy o Dwoch takich co ukradli ksiezyc :-)

Gość Wojna domowa
!!!!!!!!!!! W ogóle ja uwielbiam klimaty polskich lat 60tych, 70-tych i 80-tych, więc wszystkie filmy i seriale z tamtego okresu katuję po 1000 razy :D:D:D

Gość leguana
o to bylo tez swietne, Zulu Gula jeszcze

Gość Wojna domowa
A jak nazywał się film na postawie "Kwiatu kalafiora"?

Gość leguana
uwielbiam jeszcze wszystkie filmy Barei "Nie lubie poniedzialku" to moj nr 1

Ja kojarze \"Klamczuche\" :O Adaptacji \"Kwiatu kalafiora nie widzialam\" :( Ps.\"Wojna domowa\" - cudna, ale to na szczescie powtarzaja regularnie;)

Gość Wojna domowa
Cykl "Podróże w czasie i przestrzeni", "Pieprz i wanilia",

Gość Na klopoty Bednarski