Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Gość z sentymentem
A moje typy z tamtych lat to: 1. smerfy 2. kaczor donald i myszka miki (w niedziele) 3. 5-10-15 4. serial z Corkym (chlopiec z downem, ale nie pamietam tytulu) 5. Pelna chata (i ten wujek Jessy ;) ) 6. Rodzina Bill Cosby Show 7. W labiryncie 8. Szczeki(kiedys to byl THRILER ;) ) 9. Koncert zyczen w niedziele na 1 pr. 10. 7 dni swiat (w niedziele ok 17)

Gość ernestyna
a chip i dale w niedziele? tez byl super

Gość Jadissss
co to było ta Pełna chata? bo coś mi dzwoni,ale niewiem w którym kościele

Gość kle kle
ZULUS CHAKA!!!!!!!!! to było boskie! zulusy były fajne chłopaki i cAŁKIEM DO RZECZY;-)

Gość ernestyna
to taki serial, samotny ojciec wychowywal 3 corki, jedna nastolatke, 2 prawie nastolatke i 3 maluszka(graly ja blizniaczki Olsen), razem z nim mieszkalo 2 jego braci, komik(Danny chyba) i Jessy, potem sie Jessy hajtnal, tatus chyba tez, ale nie pamietam dokladnie

Gość z sentymentem
Pelna chata to ten serial, co samotny ojciec wychowywal 3 corki i pomagali mu w tym dwaj wujkowie. I tak graly te 2 slynne blizniaczki (olsen czy jak im tam)

Gość leguana
a kto spiewal piosenke z "W labiryncie"?

Gość leguana
ale tu sentymentalnie...ja sobie wlasnie sciagam odcinki misia uszatka, chce sie przeniesc do tamtych dni :-)

A ja bym chciała zobaczyć Sex w wielkim mieście, Przyjaciół, i oczywiście Sąsiadów (tębajeczkę) :D:D:D:D

Gość leguana
to kto spiewa to w labiryncie, prosze napiszcie

Gość Jadissss
dzięki teraz już wiem

Gość zzzzztop
nie pamiętam, kto to śpiewa. Może Markowski?

Gość Jadissss
w labiryncie śpiewa Markowski ten z Perfectu

ten film o chlopcu (to bylo dawno temu, ale teraz dopiero znalazlam topik, sorry) mial tytul \"nikogo nie ma w domu\". on byl zawsze w piatku, po piatku z pankracym, ale bym obejrzala (jedno i drugie...). i jeszcze: -zwierzyniec (w poniedzialki byl) i zkamera wsrod zwierzat - adama slodowego - muppet show i SWINIE W KOSMOSIE! - fraglesow (dla psa) - zwirka i muchomorka, krecika, rumcajsa i wodnika szuwarka (wszystko czeskie) i sasiadow!!! - zaczrowany olowek - latajacy cyrk monthy pythona - niebezpieczna zatoka - domek na prerii (o rany, ale to stare) - wilk i zajac - lucky luck - stare polskie dobranocki - bonifacego, reksia, misia uszatka (jak bylismy z bratem mali to rodzice starali sie \"zapominac\" o dobranocce w ten dzien, kiedy byl uszatek - jak on zaczynal spiewac \"pora na dobranoc\" to dostawalismy zbiorowej histerii...) - robin hood z muzyka clanadu - przystanek alaska (bardzo) - no i oczywioscie dzeki i nuka - na tym plakali chyba wszyscy... a jak sie zawolalo dzeki, to polowa psow w sasiedztwie reagowala - MASH i allo allo - kino oko i pieprz i wanilia oj, ale duzo tego. i na pewno nie wszystko mi sie przypomnialo, niestety. kiedys to byla telewizja...

Gość leguana
dzieki

Piosenka: W LABIRYNCIE Słowa piosenki (-nek): Wojciech Niżyński Muzyka piosenki (-nek): Krzysztof Marzec, Paweł Karpiński Wykonanie piosenki (-nek): Grzegorz Markowski

Gość leguana
oo przystanek alaska to tez moj typ

Gość leguana
Krzysztof Marzec to nie przypadkiem Krzysiu z Tik-Taka?

Gość Jadissss
a kto pamięta taki czechosłowacki serial o dwóch dziadkach,nie pamiętam tytułu... mieli szafę która grała czy coś takiego

To kompozytor ale nie wiem czy mial cos wspolnego z Tok-takiem:D pamietacie film \"Willow\" albo wloski \"Fantagiro\" ?

Gość ernestyna
Dzieci z Bullerbyn byly jeszcze swietne, do tej pory mam ksiazke i czytam ja, jak mi smutno

Gość ernestyna
Jadisss to nie byli przypadkiem Sasiedzi? Nie jestem pewna, cos mi gdzies dzwoni

Gość ernestyna
w ogole czeskie filmy byly fajne

Gość Jadissss
niewiem,może dziadków dwóch co razem zamieszkali,a sie nie mogli dogadać

Gość ernestyna
a pamieta ktos jeszcze taki film "Niedzwiedz pana Adamsa"? Wylam na tym tak strasznie

do nieuświadomionych : 5-10-15 - co 2 sobotę w TVP 1 (ok.9.30) 7 dni świat - sobota (10.25) TVP 2 :)

Gość ernestyna
ale to juz nie to samo