Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

a , wtedy juz nie oglądałam , wyrosłam. A Wszystkie zwierzęta duze i małe ? Z Hopkinsem ? Moja lektura obowiązkowa , książki świetne.

Kochalam Dylana nieustajaco;) Wolalam jednak jak byk z Brenda bo byla bardziej temperamentna niz Kelly... A kojarzycie serial \"Ziemia2\" - to tak polowa lat 90-tych ...

Ziemia i Terranie , mówilismy na nich Ziemniaki . A ten samotny ojciec , podobał mi sie strasznie , grał Frakensteina kiedyś. A młodzi jeźdźcy - o pony express, taka wyidealizowana mocno wersja konnej poczty , uciekałam z W-F , żeby u znajomej ogladać .

faceci poźniej dorastają emocjonalnie:D albo wogóle....nie żebym chciał się przypodobać....ja wtedy byłem na etapie tamtej pani:) Ziemia 2 było fajne z takim murzynem androidem co uczył takiego dzieciaka co nie mógł chodzić.....git serial...taka robinsonada wieloosobowa....

Tez mi sie ten ojciec podobal :) I mial sliczne dziecko:) Pamietam, ze to sie zle skonczylo i bardzo zalowalam, ze marna jest szansa na druga serie:(

Nie pamiętam , jak się skończyło... Ale mogłaby telewizornia któras powtórzyć.

\"Rewolwer i melonik\" \"Co ludzie powiedzą\" serial od ktorego jestem calkowicie uzalezniona- \"nikita\" na mtv brakuje mi \"Darii\" szkoda ze zrezygnowali z takich kreskowek polskie seriale rzadko ogladam zyje bbc prime i wszystkim co tam puszcza szczegolnie serialami o doktorach:P

Polsat powtarza po raz setny \"Adama i Ewe\" wiec Ziemie2 tym bardziej powinni :O Allo allo teraz leci, na dwojce zdaje sie ...

Gość a ja chcę Sondę

to w ziemi 2 był taki motyw że mieli embrion konia ale on za szybko się starzał po jego wyprodukowaniu (dojrzeniu do formy dorosłej) ale zdecydowli się go że tak powiem stworzyć choc o tym wiedzieli?? ten serial wogóle byl dość smutny....

nie pamietam dokladnie motywu z koniem...:( A pamietacie \"Szpital na Peryferiach\" ? Teraz mieli to wznawiac i nie wiem jak im idzie;)

Gość ta od Sondy
O tak, i jeszcze "Klinikę w Szwardzwaldzie" !!! :D:D:D

godess...no leciły u nas odcinki po latach.... gdyby głupota miała skrzydła to pani byłaby gołębica:) jeden z tekstów jednego z lekarzy do takiej pielęgniarki co jej nie lubili wszyscy...:)

Gość ta od Sondy
Uwielbiałam "Sagę rodu Forsytheów", ale za nic nie przypomne sbie, o czym była...:)

\"Klinike w Schwarzwaldzie\", a nawet \"Dr.Kildare\" i jego polska wersje \"Dr.Ewe\" z Ewa Wisniewska;)

Gość jak masz na imie Borewicz
porucznik :classic_cool:

Gość ta od Sondy
A pamiętacie "Polskie zoo" z Kryszakiem? Byłam na początku liceum, jak to dawno było...!!!

Gość asia_2
Jak obejrzalam ostatni odcinek "Bialego delfina uma" to musialam isc na mecz do szkoly i mi lezki w czasie kibicowania lecialy, ze to juz koniec tej bajki. A jak przez mgle pamietam cos takiego [bajke, dobranocke], ze było jakis takich kilku przyjaciol, chyba czterech i oni zawsze gdzies chodzili i jeden byl taki tlusciutki i zawsze na koncu zostawal, bardzo ja lubilam też, ale tytulu za nic nie pamietam, a szkoda, bo moze moznaby bylo sciagnac dla potomnych :).

dynastia beverly hills 9021 domek na prerii z cudownym śp michaelem landonem autostrada do nieba z bajek brygada rr bialy delfin wilk i zajac bajek hb najbardziej chyba scooby doo i jaskiniowcow i seriale na wariackich papierach pokolenia eh szkoda teraz tv puszcza samą kiszkę :(

a jeszcze brygada acapulco hasło kocham cie :) i druzyna a ten murzynek z toną zlota bej baracus czy jakos tak ten pilot świr mardock :D

porucznik :classic_cool: brygada acapulco byla prawie tak dobra jak ja :classic_cool:

a :D skleroza pełna chata :D boski john stamos a potem byl z nim serial to znowu ty :) siódme niebo crime story gliniarz i prokurator i niebezpieczne ujęcia w pierwszych odcinkach grał super aktor Ion erik hexum zginął przypadkowo na planie :( potem dali takiego beznadziejnego aktora grala tam tez jennifer o\'neill i super muzyka na początku bonnie tyler holding for a hero :D to były czasy a cudowna bajka było sobie życie???? i he- man na potegę posępnego czerepu mam władzę :)

porucznik :classic_cool: druzyna A byla mierna :O byl taki serial o prywatnym detektywie, pomagala mu taka zwiewna pani. akcja toczyla sie gdzies na tropikalnych plazach jak dobrze pamietam. dlugowlosy machoman. jaki tytul? :classic_cool:

\"Zar tropikow\"- juz o tym dzis bylo :O \"Druzyna A\" byla gorzej niz marna :O

a bajka denver ostatni dinozaur :D uwielbialam ja statek milosci ten sam aktor gral w brygadzie acapulco taki czarny randy vasquez czy jakos tak