Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

:-( Przepraszam Cię, Solaris, za wyprowadzenie Cię z równowagi. Nie to było moim zamiarem. Sądziłem jedynie, że będę z Tobą i Twoimi koleżankami mógł podyskutować w różnych intrygujących kwestiach. A że czasami wymianie poglądów towarzyszą pewne emocje, przynajmniej człowiek nie zasypia przed telewizorem. Nie mniej, skoro uważasz, że ja jestem w Waszym towarzystwie nieporozumieniem, to oczywiście, nie będę się narzucał. Podrawiam ciepło - S.

Do wszystkich koleżanek: nie sądziłem nigdy, że moje poglądy mogą wzbudzić takie ogromne emocje. Z zachowania Solaris oraz Jodełki30 wynika, że niechcący nadepnąłem im na jakieś odciski? Tylko na jakie? Czy ja się źle wyrażałem o kobietach? Czy dałem do zrozumienia, że mam złe o nich pojęcie? Starałem się być grzeczny i układny a tu - masz ci los. Pięścią w dołek a potem drugi raz - w szczękę, dla wyprostowania sylwetki :-( Jest mi przykro. S.

Gość rósałka
hej

Gość prosze nie smiejcie sie
Dziewczyny nie krzyczcie mnie ja musze sie gdzies wygadac,wiem jestem glupia,pusta,moze was zainteresuje moja historia... Mam 30 lat,7 lat temu wyjechalam do Stanow nagle,bez jezyka.Wyszlam za maz i zaczelam lykac pigulki,pierwszy raz w zyciu.Moj angielski byl nie na tyle dobry,a pechowo leakrz tez zrobil blad i napisal mi jak sie bierze tabl.Bralam je przez 6 lat ,ale inaczej lykalam,tzn.zawsze w pierwszy dzien okresu ,mialam zamiast 7 dni przerwy - 2 lub 3.Bylam tak zabiegana sprztaniem ,praca u ludzi za co sie utrzymywalam,ze nie wpadlam na mysl,ze moge zle lykac tabletki,wyniki mialam robione ,bylo ok,testy na watrobe. Staram sie teraz o dziecko i je odstawilam.Boje sie czy beda jakies tego skutki uboczne.Od 3 miesiecy nie lykam,ale mam regularnie okres,sluz itd.Zastanawiam sie czy efektem tego bedzie,ze sama skrocilam sibie cykl? Czy moge miec trudnosci z zajsciem w ciaze?? Blagam nie krzyccie na mnie,jak te lata tutaj nie pamietam kiedy mialam 5 minut dla siebie,tym bardziej czytac ulotki...:( Dziekuje,ze ktos mnie wysluchal:)

No no. Jaki my tu dziś ruch mamy.... Przez miesiąc tylu gości nie było co teraz. :). A zapraszamy - DO STAŁEGO nicka i częstego bywania. Goście budzą we nas \"niepokój\" ;) Mam tylko pytanie do Kobietki powyżej- w jaki sposób biorąc tak pigułki nie rozregulował Ci się okres....??? Bo to trochę dziwne :). Napisz coś więcej. Robiłaś badania jakieś?

Gość prosze nie smiejcie sie
Tabletki zawsze lykalam w 1 dniu okresu,robilam w takim razie 2 lub 3 dni przerwy.Robilam zawsze testy na watrobe,byly wyniki ok. Chodzilam na badania kontrolne co pol roku,wszystko bez najmniejszych zastrzezen,wiec tylko przedluzal mi leakrz zawsze recepte,nie myslalam nawet przez chwile,ze moge brac zle tabletki. Okres mam teraz po odstawieniu tabletek gdzies co 25 dni,wszystko dobrze.Boje sie tylko o zajscie w ciaze...

Gość stały_nick
:-)

Witam Wszystkie Panie to ja Castopea ,napewno.Widzę,ze na topiku jakieś zawirowania.Dzieki za wspominanie o mnie Solarisku,a czytam Was kilkakrotnie razy dziennie.Od 1.lipca ide do nowej pracy(praca w biurze)i pewnie tym się zajmę bo inaczej zostanę ekspertem w ginekologii.Dni cyklu nie liczę bo chyba bym już oszalała.Czekam jedynie na hsg ,króre mam mieć zaraz po @,czyli w przyszłym tygodniu.Odsuwam ta mysl jak sie da i omijam te tematy w necie.U mnie też upały,woda w jeziorach juz ciepła.Serdecznie Was pozdrawiam i życzę jak najmniej NAWIEDZONYCH na topiku.(ale raz to Manuela mogłybyście i mnie przysłać!!!!!!!)

witam Castopea, fajnie ze jestes znow z nami, a co do nawiedzonych - poczytalam co dzis pislalyscie z sasza i stwioerdzilam ze nie wrto w ogole poedjmowac dyskusji, przynjamniej mnie nie nekal, a mnie co poradzicie/. genewa jak myslisz, tylko po co ja tak nudze, ale wiecie ze4 to dla mnie- zreszta jak i kazdej z was wazne

Witaj Castopea, nie myśl wcale o hsg i ciesz się pogodą. Już myślałam, ze siedzisz nad jeziorem i martwisz się.

Witaj Genewo, martwie się i tak i tak.Boję się bólu,obecnosci ludzi przy padaniu no i najbardziej samego wyniku,ale wiem ,ze muszę to badanie zrobić.jak u Was z jeziorkami ,macie tam jakies..

Chcąca bardzo, mogę Ci powiedzieć to samo co sobie, trzeba poczekać.

Castopea, zazdroszczę Ci tych jeziorek. A wiesz, że ja w ogóle nie myślałam o wyniku? A jak badanie się zacznie, to zapomniesz o ludziach. Ja w sumie byłam zdziwiona swoim wynikiem, byłam przekonana, że wszystko będzie dobrze.

Ja mam jeziorko jak sibie wody do wanny napuszczę :D I nie mogę się już doczekać wyajzdu nad morze... Chcąca, a ja czytała że najszybciej można sprawdzić ciążę, jeszcze tydzień przed @ za pomocą testów owu. A po drugie zdaje się że 7 dni po owu można już zrobić z krwi. genewo tak czy nie? Czy coś pomyliłam?

Jeziorka sa tu piekne i jest ich naprawde dużo,widoczki wspaniałe czesto robię zdjęcia

solaris, dobrze mówisz, można zrobić beta-hcg. Ale niektórzy radzą zaczekać i zrobić po terminie @. Może się przecież zdarzyć, że nastapi zapłodnienie, ale coś będzie nie tak: wady genetyczne, nie nastąpi impalntacja itp. i wtedy przyjdzie @.

Dobrze wyslę wieczorem,a co do testów owulacyjnych to słyszałam,że ciąży nie wykazuja,chyba ,ze cos mi sie pokręciło..

solaris witaj w nklubie jeziorkowatych inaczej- czytaj wanna niestety tak jak keisdys pisałam w tym roku wakacji u mnie nie bedzie, cos za cos, ale za to jakiego bede miala wspanialaego męża, rzadne wakacje przy tym sie nie umywaja

Poczytajcie sobie na stronie www.starania.pl, tam piszą o tym, że testy owu moga służyc do wyktycia ciąży. Nic solarisek nie pokręcił. Aczkolwiek nami dzisiaj chciano pokręcić, ufff!