Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

Witam was dziewczyny, dziekuje z pocieszajace slowa,pomogly! Pojechal,o 9.30 zadzwonil,ze jest w polowie drogi.Teraz czekam na kolejny telefon. Zycze wam milego dnia.

olinek, ja bym brała wobroty, bez przesady e.c- mowie ci wszytko bedzie dobrze, jzu niedługo zadzowni ze szczesliwie dojechał a ja dzis posprzatałam zmienłam posciel bylam na zkupach, ugotowałam obiadek, zaraz wybieram sie na spcerek, maz spi, cisz abłoba, hihi, nie to zeby sie wydzielrał hehe a w ogoel ta mam dzis paskudny humor, jestem wsciekal jak osa i nie wiem czemu, wsio nie drazni i złosci, bez kija nie podchodzic miłego popoludnia🌼

Hejka U mnie jest dzisiaj dzień odwiedzin, wcześniej była koleżanka z córką, za 45 min. przyjdzie druga. I upiekłam pycha ciasto, szarlotke, moje ulubione. Mam wolna chate bo zawiozłam mezusia na mecz i szybko nie wróci. Chcaca to dobrze, że mąż śpi, bo tak pewnie cała złośc była by wyładowana na nim. Czyli dzis jesteś złośniczka :-) (mój mężus tak mnie nazywa jak mam takie humorki). Chcąca za bardzo się nie napracowałas, pamiętaj kobieto, że nie jesteś sama i masz się oszczedzać. Miłej sobotki. Buziaczki

e.c- kurde sppeirzył jescze bardziej bo potem mialam pretensje ze poszlam sama na spaer, chyba dzis nie wiem samam czego chce, a moze to jednak hormony a nie np. wq...wienie

Chcaca bardzo-to na pewno w...wienie,o przepraszam ,mialam na mysli hormony,te cholerne hormony.Tez czasami tak mam,a jeszcze w ciazy nie jestem.Jutro bedzie lepiej.Pozdrawiam.

wlasnie odkrylam,ze zostawilam czesc zakupow w sklepie.Przymierzalam w 2 sklepach spodnie ,no i zapomnialam .Ale mi szaleja hormony.....,teraz dopiero...

e.c -oj to do pon masz nerowoke, to tak jak z tym L 4 poszłam zaniesc, wyplotkowalm sie w szkole ze 2 godz z kol, poszlam do domu, a ze zwolnieniem musialam isc jescze raz, burlecytyna nam sie by przydala

Chcaca bardzo-nie wiem co to jest ta burlecytyna,ale cos by sie przydalo.Najgorsze,ze to co kupilam jest mi potrzebne ne jutro,bo jade do znajomej i kupilam maly prezencik.

teraz to dopiero jestem wsciekla-kot nasiusial mi do doniczki z jukka i troche poza,na parkiet,no i troche sie przyciemnil.Nie wiem kiedy to zrobil,chyba rano,ze zdazylo wsiaknac w parkiet.Moglabym warczec z wscieklosci.Za duzo tego na dzisiaj...,mam nadzieje,ze nic juz sie nie wydarzy.

Czesc Cukiereczki;) Moj chlop raz kupił sobie w \"bacie\" buty i zostawial w sklepie zeby z nimi nie łazic po galerii.Oczywiscie zapomnial wziasc jak wychodzil ze sklepu:) Tylko ze przypomnial sobie o tym fakcie jakies 6 mcy pozniej kiedy to robił \"awanture\" gdzie je mu schowalam:D:D Ja wielkie oczy ...takich butow jak opisywal na oczy nie widzialam ...no i krok po kroku sprawa sie \"rypła\":)W sklepie mieli koszmarny ubaw ..co to za klient...robili zaklady czy wogole sie zglosi.Ze moze to byl jakis klient z bardzo daleka itp....hihiih ale buty czekały:) Oczywiscie niewyobrazam sobie sytuacji zeby to sie zdazylo jakiejkolwiek kobiecie.Wyobrazacie sobie...poł roku...hahahha...... To własnie mój maz i jego pomyslay.. Zycze milej niedzielki Wam wszystkim .Jedziemy do Niepolomic do rodzinki.Buzka:*

Dzień dobry bardzo :-) U mnie piekne słoneczko, szkoda takiej pięknej pogody na siedzenie w domu, juz za chwilke wybywamy w plener. Miłej niedzieli Babeczki.

NICK..........IMIĘ.......WIEK...... MIASTO... ............... TESTUJEMY julk_a..........Sylwia......31.........Sz-n..........................18.10 smuuutaska...Wanda.....31........K-ów..........................16.08 pluszka........ .Beata.....31.........R-in....... zawieszone przymusowo olinek...........Beata ....30..........K-ów........................04.10 Aneta30....... Aneta.....30..........K-ów............starania zawieszone Agatje.......Agnieszka...33.........Wellen/Belgia................ ??? KOBIETKI W CIĄŻY NICK ..........IMIĘ........TYDZIEŃ CIĄŻY.................TERMIN PORODU ellulka .........Ela...............21.............................10.12. majka74......Majka............17..............................21.12 . kikunia8.......Kinga......... ....8...........................25.01.07 nella76 .......Milena..............8............................27.01 Chcąca bardzo...... Aga....... 17............................28.02 pafnucy...........Monika....... 14.............................16.03 Czarna31 ......Beata...........4..............................chyba maj STARANIA ZAWIESZONE CZASOWO genewa.........Dorota....35.........S-rz atena32........Aneta......32.........R-sko Castopea.......Kasia......34........Mazury życzę miłej niedzieli🌼

Wpadlam tylko na chwile zeby sie przywitac, bo obiad juz zjadlam i zaraz wychodze z domu, wroce wieczorem. Julk_a, a wiec @ przyszla. Szkoda. Ja jeszcze tydzien musze czekac. Pozdrawiam.

julka :( a ja juz po obiadku, czekamy na przyjaciólke, znamy sie juz 12 lat, mieszkamy od siebie ok 40 km, ale spotykamy sie w miare mozliwosci, , w maju ur, synka, ma mi pozyczyc jakies ciuszki ciazwoe, jej mąż tez informatyk wiecv z moim sobie pogada a my ploteczki miłej niedzielki, i pamietajcie o łapaniu w plenerze fluidkow ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Czesc dziewczynki, własnie wrócilismy z wesela mojej kuzynki, bylo super chyba dlatego ze sie nie nastawialismy na wielki balety, bo wesele bylo malutkie na 40 osób a wytanczyłam sie jak nigdy Kolorowych snów http://www.dzieciaczki.1k.pl/ miłego ogladania

czesc dziewczynki, witam w nowym tygodniu, bezsennosc u mnie nadal na topie, 4,20 pobudka, juz jestem wykapana, prasowałam , wyogladalam wczorajszy taniec z gwaizdami i wojewodzkiego, teraz zaraz podgotuje sobie obiad, ciekawe kiedy bede spała heheh fluidki na nowy dzień ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Witam w ten piękny słoneczny poranek :-) Julka 🌼 Chcaca, ty to jesteś skowronek :-) i do tegi jaki pracowity :-). Mówiłas ginowi, że spac nie możesz, bo to tez jest jedna z przypadłości kobiet w ciązy. Dziś bedę miała pracowity dzień, mam sterte ubrań do poprasowania (jak ja nie cierpie prasować) i wczoraj nazrywalismy tyle jabłek, że dzis cały dzień będe robiła przetwory. znając zycie pewnie się ze wszystkim nie wyrobie, bo popołudniu idziemy jeszcze na wykłady. Miłego dzionka.

Gość WRÓŻKA MARZEŃ
🌼🌼❤️❤️ KWIATOWY PYŁ I SERC NADZIEJA, NIECH SPEŁNIĄ SIĘ WASZE MARZENIA!!!! I PO NECIE WIEŚĆ JUŻ NIESIE, KTO TU WCHODZI TEN ZACHODZI! 🌼🌼❤️❤️

hej dziewczynki, zycze wszystkim milego dnia, u mnie od rana swieci słoneczko. Chcąca jak czytam ile juz zdazylas zrobic to w kompleksy wpadam, przydaloby mi sie takie natchnienie jak ty masz. prosze mnie dzis zmobilizowac zeby chociaz jedno okno umyla poki ładna pogoda No i dzieki za fluidki, zaczynam je od dzisiaj łapac (wczoraj wzielam ostatni cilest- i juz sie denerwuje co bedzie- nie macie jakies metody na przeciągły stres?) bo ostatnio zostawialm dla innych dziewczynek. 🌼❤️🌼❤️🌼❤️

Manuell gdzie ty sie znowu schowales???? A kawka dla pozostalych dziewczyn??? Nie mozna sie tak stale zajmowac tylko jedna z nas!!!!!!! Przywołuje Cie do porządku!!!!!!!

Hej dziewczynki:-))) Pamiętacie mnie jeszcze ????? Dopiero dzisiaj mam neta w pracy , czujecie?!!! Juz nie dam rady przeczytać wszystkich postów . Nawet nie mam czasu na to w pracy. Co do mojego maleństwa. Obie :-))) czujemy się dobrze, brzuchol juz duży. Tak tak , prawdopodobnie będzie to dziewczynka. Mąż chciał chłopca , zreszta wszyscy naokoło mi powtarzali , ze to na bank chłopak , bo podobno na dziewczynkę nie wyglądam. A tu jednak . Dajcie znać jak tam na polu walki . Buziaki i poxzzdrowienia

Kikunia 🌼 wreszcie, już martwiłyśmy sie o Ciebie, dobrze, że u Ciebie i maleństwa wszystko OK. A który to juz tydzień, bo na usg płci chyba jeszcze nie widziałaś?

Witam kobitki, nie odzywałam się bo byłam kilka dni u rodziców. I dzisiaj też mam dzień na sprzątanie. Nie wiem czy w kraku w tym czasie była burza, ale w moim domku to jakby tornado przeszło. Aha nienawidzę!!!!! prasować. Ja jutro idę do gina zobaczymy co to będzie dalej.Ale nie jestem pozytywnie nastawiona, bo już jestem po@ a coś mnie dziwnie jajnik pobolewa czasami. I to ten co ostatnio miałam \"byczy\" nie pęknięty pęcheżyk. Zobaczymy. Dziewczyny ja manuela nie widziałam chyba od tygodnia. Dlaczego on była nieogolony??????????!!!!!!!!!!

No powiem Wam , ze osobiście nie widziałam , bo ja jakoś mało co widze na tym monitorze, ufam bezgranicznie lekarzowi:-)) Powiedział , ze widzi raczej sromik:-))) A tydzien 23:-))

No to faktycznie babeczka. Widzisz jak to jest, mój meżus nastawił sie na dziewczynke i też wszystki powtarzała, że będzie dziewczynka, a będzie chłopczyk (pokazał jajeczka). A imię już macie?

Gratulacje Ellulka:-))) Mnie się podoba Anielka albo Zosia, dla chłopca Franciszek:-)))