Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Echhh - dzien dobiega konca, tydzien dobiega konca i..... cale szczescie :)) Ja mam wlosy ciemno-brązowe i farbuje je na czarno .........juz od jakis 3 lat (dobrze sie tak czuje) - i czuje, ze pasuje to do mnie :)) Ja powoli bede już lądować ;)) Przez ten dlugi weekend nie bede zaglądala - odezwę sie w srode, albo czwartek :)) Zyczę Wam pogodnego weekendu dziewuszki !!! 🌼 Odpocznijcie sobie :D :D buziaki 👄 papapatki !!!!! 🌼

Ale chyba nie do ślubu???!!! TAk ogólnie nie są w moim typie,ale spoko mogą być.

zabulina - czuje sie \'potracona\' - no ale sama sie podlożyłam he he he teraz ma 4 kolory - ten w ktorymj mnie widzialas, czekolade ciemna, czerwien i kilka pasemek blond jak sobie pstrykne zdjecie to wysle zabulina - w koncu (mea cupla ze tak pozno) porozsylalam maila z bizuteria do czesci dziewczyn z pracy - nie obiecuje ci ze cos z tego bedzie bo sama wiesz ze od zachwytow do zakupu dluga droga ale moze akurat :-)

Marcy - hehe:) Jeśli teraz porozsyłałaś, to jeszcze przed powrotem do pracy (w okolicach środy) mailnij im te, które wyślę Ci dzisiaj:) Marketingowo lepiej jest zawsze rozsyłać ofertę tak, żenu ewentualnie podopowiadać coś (ustnie) następnego dnia, bo tak - to się uleży i do czwartku zapomni:) Hmm, opisik Twojej fryzurki brzmi bardzo... smakowicie:D Musi Ci być ślicznie, zdjęcie prześlij koniecznie!!! Ale tka poważnie - to dobrze zrobiłaś. Zdarzenie w tym rodzaju może przywrócić takiemu wyrobnikowi, nie zarabiającemu pewnie godziwych pieniędzy, radość życia - choćby na chwilę:) Misiał tak zrobił na naszym zaręczynowym obiedzie - w jego przebieg była zaangażowana jedna z kelnerek (co tajniacko wywabiła Misiała, że kwiaty, które sobie wysłał na adres restauracji już doszły, kombinowała później kolosalny wazon etc) i dotała później 50 zł napiwku - ale się rozradowała, miło było popatrzeć:) Więc dla kogoś jeszcze to także był radosny dzień:)

Znowu nie mogę się powstrzymać - oczywiście jako osobie złośliwej przyszedł mi do głowy także inny scenariusz - oto Podstępna Fryzjerka, ciemny duch tego miasta.... Zawsze, gdy klientki nie mają zgodnych pieniędzy i dają więcej, oczekując reszty, wytrenowaną metodą rozpromienia się na całego, słodkim głosem krzyczy : \"Ależ dziękuję!!! NIe trzeba było!!! Kupię mojemu dziecku za te pieniądze czekoladę...\" i tym mrocznym sposobem zbija kokosy... klientkom łyso jest się przyznać, że nie to miały na myśli, nic nie mówią, wychodzą... a Obłudna, Paskudna Fryzjerka buduje sobie już drugą willę... na Hawajah:D Ale to tylko komuś takiemu, jak ja mogło przyjśc do głowy;) Dziewczynkom, tym, które już się zbierają - miłego, słonecznego dłuuuuuuuuuuugiego weekendu!!!

hej! nie bylo mnie dzis, bo komp mi sie popsul buuu... Wyslalam Wam mejlem fotki z przymierzania sukni. Napiszcie co sadzicie o sukni. Gorset bedzie zwezany, bo jest po prostu za szeroki. No i bede doszywac ramiaczko na szyje, bo mam male piersi i nie czuje sie pewnie bez ramiaczek. Pozdrawiam!

Nie mierzylam sukni z halka, bo wydawalo mi sie, ze bez jest dobrze, Ale teraz (jak zwykle po fakcie) zastanawiam sie.

o huta herkulesa...ale miałm czytania po tak ciężkim dniu (eh miałam ciężką fizyczną robotę i to na 28 st upale...chba dostałam udaru :-D ) Nie wiem czy wszystko spamiętałam... Kto może to niech wyśle moje zdjęcia dla Justyny i tym które nie maj a proszą 🌼 dla tej dziewuszki ;-))(ja już dziś nie mam siły a zjawie się pod koniec tygodnia) katka-u-------------> mam dobrą maseczkę na celulit, działa i czyni cuda ;-)) mx3------------> gdzie kupiłaś tą folie? jeśli jest ona specjalną folią do tunelów to wystarczy zrobić pojedyńc\\zą, przez około2-3 doby nagrzewaj ją(nie otwierając drzwiczek) a następnie wsadzaj tam swoje roślinki, ze względu na to że w tym roku wiosna baaardzo się opóźniła to nie polecam wysadzania na miejsce stałe po 15.V roślinek wrażliwych na przymrozki.. W czym chodujesz te papryczki? w ziiemi czy wełnie mineralnej? wysadzałaś z nasion czy kupiłaś sadzonki? proponuję jeszcze byś na noc przykrywała je folią lub wełną mineralną...jeśli temp bardzo spadnie to ta wełna ochroni twe papryczki przed zmarznięciem Przepraszam, ale jestem strasznie padnięta...i mogę gadać od rzeczy...wybaczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mx3------------->jeśli nic nie zrozumiałaś to daj znać...jutro jak się wyśpię to poskładam to w jaśniejszy obraz ;-)) Ja na weekend ten długi i mam nadzieje piękny....wybieram(y) się do teściowej...podstawa to dobra mina do złej gry, ale naprawde mam ochotę tam pojechać, odpocząć(bo mama jest tak kochana, że nie pozwal mi nic robić, no chyba, że się upre...i nie jest to święto)Tak więc odwiedzimy kilku znajomych K, popijemy sobie i powkurzamy K młodszych braci (mam nadzieje, że K postawi ich do pionu!!!) Do tego przygotowałam się na kontynłację tematu...po co wam wesele i czy nie wypadnie wam przed ślubem ciąża...i wiele innych A wy wiecie, że my jeszcze nie mamy zaklepanego terminu w kościele...nie byliśmy jeszcze u księdza...jak czytam o cenach i podejściu księży...to powiem szczeże, że mi się odechciewa iść, tym bardziej, że chcemy ślub w innym kościele...ostatecznie można wziąść ślub w pięknym plenerze, tzn na zielonej łące ;-)) Możecie tego nie czytać...wszystko przez te słońce...

jak myślicie, czy nauki przedmałżeńskie ze szkoly średniej są ważne ???????? pamiętam,że w ostatniej klasie cały rok mieliśmy właśnie tem kurs...to było 3lata temu u mnie, u Krzysia tylko 23 latka temu......eh jak ten czas leci...:-p

🖐️ Justine zaraz wysle Przepraszam że tak późno ale miałam ciężki dzień. Buziaki Fafeterki dobranoc

Dobry Wieczór Koleżanki!!! Dziękuję za stronę, link i hasło-zdjęcia super, szkoda tylko,że mojego ni ma;) Tak a propos, czyje są te urocze dzieci-dziewczynka, brunetka i maluszek, blondasek!!!! 😘 Tak, poza tym, to nie wiem, co napisać.....moze któraś ma wenę twórczą, to pogadamy :)

A te fotki to mój Misiek przez przypadek wrzucił:) Dziewczynka- córka znajomych (m.in. tego pana na zdjęciu- jestem jej ukochaną ciocią), a chłopiec to siostrzeniec Miśka. A ta większa szatynka to ja bez makijażu i z tłustymi własami;)

agatko, a kiedy ja będę..? Ewa, ale to zależy, co dokładnie robiłaś. Jeśli była taka akcja, jak nauki przedmałżeńskie w liceum, to pewnie ok (choć zapewne musisz mieć zaświadczenie). Ale jeśli to było \"wychowanie do życia w rodzinie\" to jest to zupełnie co innego i nie zastępuje nauk przedmałżeńskich.

zabulinko ty już jesteś:) a nie wysłałam ci maila? to już się pop[rawiam i na serio uciekam:) papapa

agatko, jak kiedyś znajdziesz chwileczkę i już mnie tam jakoś upchniesz, to daj mi proszę znać i hasełko:)

Gość ZnajomaNieznajoma
jak ja lubie Zabulinkę:)

Śliczna stronka!:D Ale to moje krzywo zeskanowane przeze mnie zjdęcie wygląda okropnie:) Dobrze, że to jeszcze nieskończone, będę Ci mogła podesłać lepsze:) DZIĘKUJĘ I CMOKI DLA CIEBIE!!!! 👄 👄 👄 PS Ciekawe, co za dziwna istota mnie lubi..?

Gość ZnajomaNieznajoma
heheh czytuje od czasu do czasu ten topik i uważam Cie za przemiła osobke i bardzo wartosciowa kobitke jak na te swoje tylko 24 latka :)

Ewuś, no to ja nie wiem... Nigdy nie słyszałam, żeby taka akcja była, jak kurs przedmałżeński na religii, a to z tego prostego względu, że o to chodzi, aby takie kursy robić razem z Drugą Połówką. Ale rozumów nie zjadłam i może mieliście faktycznie coś takiego - musisz to sprawdzić. A o co chodzi z pasztecikami? :D MIŁEGO WEEKENDU DLA TYCH, KTÓRE TU NIE ZAJRZĄ DO CZWARTKU (czyli dla tych, co się w robocie obijają, hehe:D ) więcej nie piszę, bo mnie spaliło ze wstydu Misiał pozbiera moje prochy i wyśle rodzicom z kondolencjami w pudełku od zapałek