Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

witaj keyti:) jak samopoczucie na 2 tygodnie przed?? my z marcy i Natalią mamy dzisiaj na suwaczku same jedynki:D

No coz zbliza sie termin i zaczynaja sie przygotowania typu:przedwczoraj zamowilam bukiety dla mnie i corci w piatek kosmetyczka i probna fryzura zostalo jeszcze spotkanie z muzykiem i wlascicielem restauracji. No jeszcze tylko moj Sylus musi dojechac bo na razie jest na pelnym morzu ale moze juz dzis splynie do portu.po wczorajszej wiadomosci mailowej ze szykuje sie praca we wladku nie moge myslec o niczym innym i zastanawiam sie co zrobic czy rzucic to co tu robie i jechac czy tez poczekac az kupimy tam mieszkanie i wtedy szukac ale ta decyzje musimy podjac wspolnie i ciesze sie ze sloneczko swieci moze opale sie jeszcze do slubu choc wydaje mi sie ze od kiedy zaczelam polykacB-karoten to szybciej sie opalam Sliczne te jedynki niedawno ja takie mialam jeszcze musze buciki rozchodzic

Cześć dziewczyny!! Ja tylko przelotem:) Chciałam się z wami przywitać i lecę na uczelnię Papa

Witam Was kochane! Kinimod - Agatka ma racje - lepiej prosic bezpośrednio maniusie o przeslanie zdjęc, na pewno chetnie to zrovbi :P Wczoraj odebralam zaproszenia - pozostaje mi je tylko zwinać i wlożyc do tych kopert rurek :)) Przez ten długi weekend zaczniemy je rozwozić :))) Musze tez isc jutro do księdza po to zaswiadczenie o chrzcie i bierzemowaniu - musimy sie tez umowić na spisanie protokolu w parafii miśka.... Poza tym mamy spotkanie z ludźmi z Rossy w sprawie dekoracji sali, kamerzystą, oraz musze sie umowic do fryzjera (to bedzie ciezki weekend - jednak :)) Zaraz po pracy jade do rodzicow - mam nadzieję, ze pogoda bedzie piekna przez ten dlugi weekend (w pt na szczescie nie pracuje - ide na \"przymusowy\" urlopik) :P :P :P Milego dnia kochane i duzo sloneczka! 🌻

keyti---->bierzesz ślub kościelny czy cywilny?będziesz miała welon? A mnie naszło zwątpienie, mam juz dość tych załatwiań ze ślubem:-O i K wymysłów Zaprosił(a w zasadzie narazie poinformował koleżankę z pracy) o tym że będzie gościem na ślubie no i kazał jej chłopa znaleść(wdowa)...pytam go po co zaprasza osobę której nie lubi...a on na to że to ona jego nie lubi...a zaprasza po to by w końcu znalazła sobie chłopa. Wiecie co szlak mnie trafia, bo ja ograniczam osoby i to głownie moich przyjaciół a on cały czas coś wymyśla. Jak sie zdenerwuje to powpisuje wszystkie swoje osoby które wykreśliłam (odemnie będzie 11 osób, w tym 4 os to rodzina...reszta jego, ja np. nie zapraszam osób z którymi nie mam kontaktu od kilku lat, których nie lubie lub nie trawie.Eh

kinimod i inne dziewuszki, którym nie wysłałam zdjęć - nie gniewajcie się, nie zrobiłam tego specjalnie, widocznie mi to gdzieś umknęło. po prostu piszcie jak nie dostałyście. już sie poprawiam i wysyłam :) macie kwiatki 🌼 🌼 🌼 zaraz wyślę inne fotki, te będą już mniej profesjonalne :) bo robione prywatnie :) również czekam na opinie :)

Ewka biore cywilny bo to przeciez moj drugi ślub ale z wyjatkopwym czlowiekiem wiec nie bede miala welonu i wymyslilam ze w oczepiny bede rzucala bukietem ale florystka powiedziala \"zebys kogos zabila\"takie bukiety sa ciezkie wiec chyba we włosy wepne roze moze 2szt takie jakie beda w bukiecie i tymi rozami rzuce a panienki zlapia.Kiedy dostałam telefon os Sylwusia ze na slubie bedzie jeszcze jeden jego kolega bo on nas tak lubi a potem ze jeszcze jeden to sobie pomyslalam przeciez to ON w wiekszosci zarabia na ten slub no i wesele ale z mojej streony bedzie tez 11 osob ja najchetniej bym te pieniadze odlozyla do zbieranych na mieszkanko ale niech tam trzeba isc czasami na ustepstwa wiec nie martw sie Ewus jakos bedzie .Diabelku bede trzymala kciuki

witam :) maniusiu ja tez jeszcze nie dostalam Twoich zdjec... diableku fajnie masz, ze to juz w sobote :)

Maniusia bo ja na razie nie mam ale juz wkrotce 2 tyg i 3dni przesle na pewno.Jak Wy robicie te kwiatuszki i mordki?

Gość czerwcowa doli
zawsze chciałam wyjśc za mąz jak będe miała prace, po studiach i jak bedzie kupione mieszkanie na kredyt oczywiście i sie stało. mam 30 lat i sie spełni moje marzenie, mam ukochanego. Wczesniej tez juz mieszkanie było, praca, studia ale kandydatów odsyłałam . Dlatego dziwię się ze tu kobietki sie ślubują bez mieszkania, bez pracy większośc, pewnie i bez studiów.....powiedzcie gdzie po slubie mieszkac będziecie?

Maniusia możesz mnie zobaczyc na str www.citomed.pl/zasoby/EKG-wysilk-1-m.ipg

czerwcowa doli - chyba nie czytałaś wszystkiego dokładnie, bo większość z nas ma już sprawy mieszkaniowe załatwione, dziewczyny pisały że będą kupować, a jedne mieszkają już ze swoimi narzeczonymi tak jak np. ja większość z nas ma też pracę, no oprócz kasiaka, ale ona straciła ją zaledwie przedwoczoraj

czerwcowa doli jeszcze dodam, że większość właśnie studiuje, bądź skończyła już studia

czerwcowa doli - studia skonczylam dwa lata temu, prace mam od dwoch lat ta sama, mieszkam z moim ukochanym od roku, wesele robimy sami, bez pomocy rodzicow, mieszkanie kupujemy najpozniej do konca roku - taka podjelismy decyzje, bo teraz mamy za duzo wydatkow zwiazanych ze slubem...

czerwcowa doli skonczylam 2 kierunki i mase kursow i pracuje od 13 lat i mam nastepne propozycje pracy i jestesmy tak zaradni ze tez mysle do konca roku kupimy mieszkanko a i dziecko tez jest bo moja corcia ma 8 lat a ja 32

dziewczyny, przestańcie się tłumaczyć. każdy ma inne priorytety. zdjęcia wysłane, czekam na opinie :)

Gość czerwcowa doli
aaaaaaa msz córcie 8 letnią......studia i prace, to co innego. A przed jej narodzinami nie chcieliscie slubu?

Gość czerwcowa doli
maniusia alez one sie wcale nie tłumacza, rozmawiamy przeciez. :o

witam w dniu słoneczny i radosbnym:D doli-wybacz ale chyaba troche przesadziłąs-nie mozna mierzyc wszytkich swoją miarką.......ja rozumiem indywidualne podejscie do niektórych kwestii...ale to nie to samo-co -pojawic sie jako pomaranczka-byc nieprzyjemną i wyjsc sobie.pomysl o tym. jest któras?

Gość czerwcowa doli
ami -weszłas i juz atakujesz a nie zauwazyłas ze inne dziewczyny rozmawiały ze mną i przedstwiły mi swoją sytuację?jednak mozna byc miłym.