Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizz

a w sercu ciągle maj...

Polecane posty

Zaglądam i nic... jesteście tak zajęte, czy nie chce się pisać?

Whisky,raczej to drugie.Mamy chyba totalnego leniwca.Moi goście mnie wysterowali i nie przyszli.Bardzo nie lubię takiego traktowania ludzi.Obcięłam wczoraj moim blizniaczkom włosy i wyglądają jak dwa Icki.Mają bardzo cieńkie włoski,muszę obcinać im sama bo nie dadzą fryzjerowi.Agosia jak tam urodziny,dziecko zadowolone?U mnie szara codzienność.Mam nadzieję,że u was nastroje Majowe!Dzieciaki na sankach,mam chwilę luzu.Idę pić kawkę z moją Alicją.Miłego popołudnia.Narka.

Cze🌼ść Mo🌼je Maj🌼ówki 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Whisky z praniem uporałam się juz wczoraj - automat walił do 22:30!!!A teraz będzie trzeba to wszystko poskładać i poukładać do szaf - brrrr - lubię prać i wieszać ale z układaniem gorzej, że już nawet nie wspomnę o prasowaniu....Ale na szczęście jeszcze całkiem nie wyschło więc na razie jestem usprawiedliwiona. Mam znajomą pielęgniarkę, która stawia bańki - a mała raczej się nie boi - już miała kiedyś stawiane - ona stawia te nowoczesne - bezogniowe. A ja dziś nie piszę , bo nie mam czasu. Jak zwykle na ostatni dzień uczę się - jutro mam test z angielskiego. Znacie moze sposób jak nauczyć się systematyczności? Chociaż u mnie to chyba nierealne - odkąd pamiętam zawsze robiłam wszystko na ostatni moment - mama zawsze mówiła , że jak się pali to ja studnię kopię i wiecie - ona ma rację. A potem nerwy , adrenalinka i obiecanki-cacanki, że następnym razem ...a potem znów to samo. Nie umiem z tym walczyć :(:(:(:(:( Trzymajcie się dziewczynki i napiszcie parę słów!!! Idę zakuwać. Papatki 😘😘😘

Cze🌼ść Mo🌼je Maj🌼ówki 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Whisky z praniem uporałam się juz wczoraj - automat walił do 22:30!!!A teraz będzie trzeba to wszystko poskładać i poukładać do szaf - brrrr - lubię prać i wieszać ale z układaniem gorzej, że już nawet nie wspomnę o prasowaniu....Ale na szczęście jeszcze całkiem nie wyschło więc na razie jestem usprawiedliwiona. Mam znajomą pielęgniarkę, która stawia bańki - a mała raczej się nie boi - już miała kiedyś stawiane - ona stawia te nowoczesne - bezogniowe. A ja dziś nie piszę , bo nie mam czasu. Jak zwykle na ostatni dzień uczę się - jutro mam test z angielskiego. Znacie moze sposób jak nauczyć się systematyczności? Chociaż u mnie to chyba nierealne - odkąd pamiętam zawsze robiłam wszystko na ostatni moment - mama zawsze mówiła , że jak się pali to ja studnię kopię i wiecie - ona ma rację. A potem nerwy , adrenalinka i obiecanki-cacanki, że następnym razem ...a potem znów to samo. Nie umiem z tym walczyć :(:(:(:(:( Trzymajcie się dziewczynki i napiszcie parę słów!!! Idę zakuwać. Papatki 😘😘😘

Cześć dziewczynki.Widzę,że naprawdę niemamy dziś weny do pisania.Agosia chyba nie jesteś\"chora\"po wczorajszej imprezie?Moniał a co z tobą - dziewczyno?Dawno cię nie było!Wyjechałaś czy prąd wam ukradli?!Amoże dzieci założyły ci szlaban na kompa?!Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej.Moja czwórka jeszcze nie śpi.Muszę chyba ich wszystkich zagonić do łóżek i sama też się położę.Dobranoc wszystkim leniuszkom.Pa

Cześć Dziewczyny!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Melduję się juz teraz na poczet poniedziałku - bo jutro ( a właściwie już dziś) mogę nie mieć czasu. W pracy mam mieć dosyć ciężki dzień, po południu - wywiadówka a wieczorkiem angielski. Więc gdybym nie dała rady to już teraz życzę Wam miłego Dnia!!!:):):):) Myślę, że się wszystkie wpiszecie i będzie co poczytać wieczorkiem... Trzymajcie się.Papatkiiii :):):):):):)

\"Zalatana\" dziś jestem okropnie... Więc szybko Wam pomacham i niestety uciekam. Żyć - żyję ale co to za życie ? :O Doba za krótka.... Ja chcę wiosny!!!!!!!!!!

Witam i pozdrawiam majowo :) Coś mały ruch w week-end. Pewnie dzieciaki zajeły kompy:) Ja dziś w pracy wiec do 20 bede pewnie zaglądać jak mi goscie pozwolą :) Impreza sie udała, co prawda nie wszyscy przyszli zabrakło 3 osób. Ale to tylko wyszło na dobre bo mam mieszkanko małe jak pudełko od zapałek a było 7 osób dorosłych + nasza czwórka. W przyszłym tygodniu będzie jeszcze gorzej bo własnie wtedy przyjdą dzieciaki z rodzicami. Ale jakos u nas mimo ciasnoty zwsze jest wesoło. Z menu nie przyszalałam bo w piątek w pracy mialam ciezką noc i rano musiałam odespać. Zrobiłam sałatke grecką do której dorzuciłam pieczonego kurczaka i sałatke typu \"wszystko z puszek plus to co w lodówce\" i wyszła pycha. Na ciepło moja mama przyniosła lasagne. Przebojem imprezy był tort!!! Przepiekny w kształcie jeża. Zrobiła go moja nieoceniona teściowa, któa goraco pozdrawiam!! (lizus ze mnie, co?)

Malibu-te bezogniowe bańki to ja stawiam dzieciakom sama. Oby juz nie było trzeba ale w razienagłego wypadku to polecam się na przyszłosc.

Dziś cudny dzień, aż chce się żyć takie słoneczko :) jestem bez samochodu, więc przymusowe spacerki, ale dzięki temu zobaczyłam jak jest pięknie i wcale nie tak zimno. Może ta zima się kiedyś skończy? Pozałatwiałyście już swoje sprawy? Jak w pracy -Malibu? Agosia czy dziś spokojnie? Masz racje, że takie sałatki są najlepsze, a jaki fajny ten tort, aż szkoda było zacząć jeść, prawda? Foleta, chyba dziś się nie lenisz? :)

Podpisuje listę.Whisky,masz rację mam leniwca.Moniał cieszę się,że się odezwałaś.Miałam obawy,że obraziłam cię moim wczesniejszym wpisem o naszym wieku.Maliby,powodzenia na egzaminie!Agosia,zostało ci coś tortu?Chętnie załapie się na kawałek!Ja idę w sobotę na urodziny do mojej mamy to też sobie pojem.Ciekawe jak tam Fizz!Narazie się żegnam,idę robić obiad.Pięknego dnia wszystkim,co mają MAJ w sercu.Pa.

No i do widzenia maju!! Teraz mam listopad w sercu. Czemu ludzi e potrafią być tacy nie mili?? Przed chcwilą jakaś \"sympatyczna\" pani opierniczyła mnie za coś co lezy poza moimi kompetencjami. Czuje sie podle bo dałam sie sprowokować i tez byłam dla niej nie miła :( Mam nadzieje,że chociaz w domu będą dobre wiesci. Dziś wywiadówka w puki co moje dziecię uczy sie dobrze (albo mi sie tylko tak wydaje) :D Foleta z totu zapewne zostały tylko okruchy :) Ale jesli masz ochote to poprosze tęsciową o powtórkę i zapraszam :) Wszystkie was dziewczyny zapraszam. Będzie wesoło :D

Agosia, wcale się nie przejmuj \"panią\", wiem jacy nieprzyjemni potrafią być ludzie i czego wymagają! Pracując w turystyce spotkałam się nie raz z podobnym traktowaniem, ludzie potrafią być okropni. Ale to tylko o nich świadczy, tylko ile nam zdrowia przy tym napsują, niestety.. A rzeczywiście sztuką jest nie dać sie sprowokować.

Co zdążyłam to załatwiłam, reszta na jutro :-( Foleta---no też "wymyśliłaś" z tym obrażeniem :D Ja się tylko mogę cieszyć, że znalazłam tu rówieśniczkę. A z tym późnym "zaczynaniem" to miałaś rację. "Młodość" w Londynie przebalowałam :D i dopiero później się za zabawę w dom zabrałam. Ale nie żałuję! Agosia---nie przejmuj się babskiem. Są ludzie, którym nigdy i nikt nie dogodzi i zawsze szukają kogoś na kim te swoje chore frustracje można wyładować. Szkoda tylko Twoich nerwów, ot i wszystko. Idę bo chyba pralka skończyła swoją robotę....czyli czas na moją - wyciągnąc i powiesić pranie i załadować w gardziel pralki nową partię ciuchów :D

Dzięki dziewczyny!! Juz mi lepiej. Troche sie wnerwiłam i nakrzyczałam na te kobietę. Zwykle dla takich wstręciuchów jestem rozbrajająco miła, aż przesłodzona, ale ten egzemplarz był beznadziejny. Grunt że jeszcze 2 godziny i do domku... Moniał- widze,że mamy podobne \"hobby\" ja też ciagle piore, wieszam,prasuję, chowam. U mnie pralka pracuje 24 godziny na dobę.

Gość mela-d
witajcie, czy można się przyłączyć do tego sympatycznego grona?

Gość fizz
Cześć dziewczyny !!!! Już jestem. {kwiat] Witaj Mela, napisz coś o sobie. Zapraszamy ! 🌻🌻🌻

Agosia - to z Ciebie niezły chatakterek! To dopiero działa na takich klientów, spokój, słodziutki, wyrozumiały uśmieszek. Oj wiem coś o tym. A o co właściwie poszło? możesz napisać?

Gość fizz
Mamy 500 wpisów, a wiec mały jubileusz. Jak na działalność 12-dniową to całkiem nieźle. Pozdrawiam Was ciepło, ale dopiero przyjechałam, więc napiszę coś więcej później, bo jestem deczko zmęczona. Buziaki 👄

Witam cię Mela-d.Cieszę się,że chcesz do nas dołączyc.Fizz juz wróciłaś do domu?Czekamy wszystkie na relację z imprezy i nie tylko!HIHIHI.Agosia,nieprzejmuj się babskiem,nie warto.Może ona też miała gorszy dzień i teraz jej przykro,że wyrzyła się na tobie?!Malibu chyba jeszcze na wywiadówce i egzaminach.Wpadnie póżniej i podzieli się wynikami.Mam taką nadzieję. Ja chcę WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Gość mela-d
Dzieki za mile powitanie. Rzadko udzielam sie tutaj na forum, ale Wasz topik ma jakas magiczna sile :) To pozytywne wibracje i Tak jak Wy, ja tez chce WIOSNY!!!! To ten maj mnie przyciagnal :) Nie znosze zimy, mam wrazenie, ze wtedy cala zamarzam. Ale z drugiej strony moj wrodzony optymizm nie pozwala mi sie poddac i czekam cierpliwie na cieplejsze dni. Dzis zaswiecilo sloneczko pieknie a ja wyobrazilam sobie, ze jeszcze tylko chwilka i bedzie mozna wyjsc z grubych czapek, szalikow, plaszczy i kozaczkow.

Mela, też tak myślałam w południe, ale teraz mam już trochę wątpliwości. No ale chyba najgorsze mamy już za sobą i może być już tylko lepiej, czyli CIEPLEJ. W południe z tym słoneczkiem było naprawdę fajnie, nawet mróz nie przeszkadzał. Ale zobaczcie wystarczy trochę słońca i zaraz chce się żyć. Fizz, pewnie już odpoczywasz, ale dobrze, że już jesteś. :)

Cześć Słoneczka!!! Witam wszystkie razem i każdą z osobna - stare i nowe majówki. Uff minął jakoś ten dzień. Zaraz napiszę więcej ale muszę zarzadzić jakąś organizację na pokładzie :):):):):) KURCZĘ!!! przegapiłam jubileuszowy \"500\" wpis!!!!!!!!!!! życzę Wam i sobie jeszcze min.5000. Na razie :):):):):) Papatki!!! Będzie ktoś jeszcze? Bo postaram się jeszcze wpaść. Buziaczki!!!

Malibu cześć, ja jeszcze trochę jestem, ale już niedługo, bo spać mi się jakoś chce, chyba dlatego, że tak zimno.