Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienia....

Pamiętacie dezodoranty perfumowane IMPULS???

Polecane posty

Gość gdzie jeszcze można kupić
Impulsy?

Gość impuls
a BAC pamietacie? damski oczywiscie. w takich "oldskulowych" opakowaniach-hi hi! ale tez fajne byly... mialam rozowy i niebieski. a co do impulsu jeszcze, to kiedys ciocia z niemiec mi przywiozla, jak jeszcze u nas nie bylo- takie male- jeden byl pomaranczowo-zolty chyba a drugi-nie pamietam niestety jaki. ale oba nie pachnialy zbyt ladnie. a z reklam to pamietam tylko ta, jak jakas parka jechala kabrioletem i "Pretty woman" lecialo-pamietacie?

Gość pamietam tą reklamę
z piosenka "Pretty Women"Babka jechał kabrioletem w piekny sloneczny dzień szeroka droga gdzies za miastem wśród pól i nadleciał koles samolotem i obsypał kobietew samolocie kawiatami;)Fajna był ta reklama;)

Gość pamietam tą reklamę
a co do Impulsów to namietnie ich używalm w podstawówce i liceum:-)Szkoda tylko,że tak trudno dostac t dezodoranty bo bardzo miło je wspominam i chętnie bym sobie jakis kupiła.Musze sie porozgladać po sklepach,może cos znajdę:-)Będa na wycieczce we Włoszech dwa lata temu widziałm w sklepie Impuls"o2"i teraz załuje,ze go wtedy nie kupiłam bo w Polsce cieżko go dostać:-o

Kiedyś każda modna i elegancka Pani pryskała się Limarą albo Impulsem tak, że zapach niósł się za nia jak obłok. Na przerwach w szkole porównywało sie z kolezankami ich dezodoranty, bo każda nastolatka MUSIAŁA mieć perfumowany dezodorant. Ale najbardziej pamiętam Claudię niebieską, potem jej szukałam, ale jakos nie znalazłam. Nawet, jak pojechałam na Węgry.

Gość ja pamietam ze zawsze
na przerwach w szkole w toaletach kazda nastolatka namiętnie psikała sie swoich Impulsem,Limara czy Baciem;)Zawsze nosiłam dezodorant w plecaku i co chwile sie nim perfumowałam;)Mam wielki sentyment do Impulsów,szczególnie o2,Zen i Spice Girls.Wiazą się z nim bardzo mieł przeżycia i wspomnienia ze szkolnych,szalonych lat;)ech to były fajne,beztroskie czasy.....Wykrzyknik tez pamietam doskonale i perfumy Vanilla Fields z Coty takze,super,słodziutki,waniliowy zapach...szkoda,ze juz go nie ma w sprzedazy:-(Dlaczego wszystkie fajne zaapchy tak szybko wycofują ze sklepów?😭

Gość ja pamietam ze zawsze
sorki,miało być Backiem a nie Baciem:-o

Gość impuls
no i jeszcze EXTASE! zielony i niebieski! mialam kazdy, na tzw. wyprobowanie ale wlasnie te dwa byly najlepsze (dla mnie)

Gość ooooooo ja też pamiętam
dezodoranty EXTASE:-D :-D :-DTez miałam niebieski i zielony.Bardzo mi się onepodobały.Pamietam,że lubiłam też fioletowy....achhh fajniutkie były...niesmowicie miło je wpominam;)Sa one wogóle gdzieś jeszcze dostepne??

Gość bi-bi
Extase - white flowers..:D Widziałam dzisiaj w kiosku na ryneczku, juz miałam kupić, ale zaczęłam sie zastanawiac ile one juz stoją za tą szybą i czy sie w ogóle nadają do uzytku. No i nie kupiłam :(

Gość bi-bi
Extase - white flowers..:D Widziałam dzisiaj w kiosku na ryneczku, juz miałam kupić, ale zaczęłam sie zastanawiac ile one juz stoją za tą szybą i czy sie w ogóle nadają do uzytku. No i nie kupiłam :(

dziś widziałam Impulsa \"Magic...cośtam...\" - srebrna zakrętka, brązowy spód.

Gość muszę kupic sobie
jakiegoś Impulsa jak gdzie spotkam w sklepie;)i powspominac stare,dobre czasy.....

Gość ciagle mozna je kupic
w Myslowicach za niecale 10 zeta...

Gość mam nadzieję ze można gdzieś
jesszcze dostac "swieze",nieprzeterminowane Impulsy;)Muszę połazic po sklepach i zobaczyc co i jak:-)

Gość justynka25
Drogie dziewczyny ponieważ też zatęskniłam za Impulsem pobiegłam na miasto i się okazało że są tylko dwa brazowy i czerwony w innej szacie graficznej;). Pytałam o zielony o2 ale pani zapewniała że wznowili tylko te dwa jak narazie. Poszłam więc dalej i niestety to okazało się prawdą... smutno mi było ale krótko:). Przy kolejnej wizycie w realu poszłam do półki z dezodorantami i zaczęłam wąchać:). I odkryłam So Sunny FA taki żółtawo zielony:) boski, na mój gust taki sam jak o2!!!!!!!!! Polecam 7.50 a zapach przypomina dawne czasy młodości:D

Justynka25---> ten sunny bardzo nietrwały, niestety.....:-(

Jeszcze niedawno(ok.pol roku temu) mozna bylo u mnie w Stokrotce kupić Impuls Zen. Musze koniecznie sprawdzic czy jeszcze jest! Pachnialam \"Zenem\" na pierwszej randce z moim ukochanym 6 lat temu :D Musze poszukac tego dezodorantu to zobacze czy moj chlop rozpozna ten zapach, czy go pamieta :)

Gość ja uwielbiałam
EXTASE zielony, moja mama też go bardzo lubiła, na każdy dzień matki dostawała go w prezencie, nie byłam zbyt oryginalna :)

Gość ja także uwielbiałam IMPULSY
mój ulubiony to ZEN o o@;)ech strae zwariowane czasy młodości....Fajnie byłoby gdyby powróciły....

Gość zapach dez.Sipce Girls
był super...;)pozostałe impulsy też...słodkie,wspaniale czasy szkolne....

Gość zxcvbnm
U mnie w mieścinie w jednym sklepie stoją na półce Impulsy i Extazy. Zawsze jak je wącham przypominają mi się czasy dyskotek w podstawówce na które wraz z koleżankami obficie się nimi spryskiwalyśmy. W elastycznej mini i legginsach czułam się niesamowicie sexy...ha ha

Gość achhhhhhhhh
pamietam te dezodoranty;)Czasy młodości mi sie przypominają😭

Gość hahahha
to wy sie perfumujecie dezodorantami.. jezu co za przesada!!! hahaha pewnei psikacie tymi dezodorantai po ubraniu zeby zostaiwac za soba zapach! skad sie tacy ludzie biora?? jak sie mozna perfumowac dezodorantem???? ja nigdy sioe nie perfumowalam dezodorantem, bo mam normalnych rodzicow ktorzy wytlumaczyli mi roznice miedzy perfumami a dezodorantem!!! hahaha

Gość panda_
nie dawno sie zastanawialam, co sie z nimi stalo???!!! Zen:) teskni mi sie za nim:D pozdrawiam

Gość do hahahaha
A moi rodzice mi wytłumaczyli, że nie stac ich na to, żeby kupowac markowe perfumy dziewczynce w szkole podstawowej. Dlatego uzywałam dezodorantów. Po ubraniu? Skąd ci to przyszło do głowy??? Chyba z własnego doświadczenia.