Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia29

zachodzimy w ciaze- od teraz mamy nadzieje i przestajemy sie dolowac!

Polecane posty

Gość kasik500
Zaneta napisz jaki będzie wynik :) a ja już trzymam kciuki i wierze że masz już w sobie jedną małą wesołą fasolke :)

Kasik myslę ze bedzie dobrze. Żanetko trzymaj za nas kciuki - sama wiesz jak czasem jest ciężko.

Gość Zaneta25
no odebralam wynik i mam ponad 15 tys :) !!!! hurra wychodzi na to ze to 6 tydz teraz tylko zebym ta ciąze donosila mam nadzieje ze @ nie przyjdzie bo miesiac temu poronilam :( trzymam za Was kciuki!!!!!!

Cieszę się, że się udało !! 🌼 dla was, trzymajcie się :) My czekamy cztery lata. To mój ostatni cykl prób naturalnych. Później in-vitro. Cieszę się w ogóle, że mam szansę na sztuczne zapłodnienie, bo kasę oszczędzaliśmy...

Gość Myszka1983
Witajcie,tydzień został do @ nie chcę żeby przyszła, mam nadzieje że nie przyjdzie...żanetka wielkie gratulacje dla Ciebie(kwiatek)nic się nie martw wszystko będzie dobrze napewno trzeba tylko w to wierzyć:0TYM RAZEM NAPEWNO SIE UDA:)

Gość Myszka1983
o kurwa nawet kwiatka nie potrafię zrobić jak należy :O :O ehh może to dlatego że nie wiem czyja spermę przechowuję od miesiąca w mojej cipce :classic_cool:

Gość Myszka1983
ale pierdoła z Ciebie,Twoje słownictwo świadczy tylko o Twoim poziomie inteligencji i kulturze,ale to Twój problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Myszka1983
Dziewczynki zapomniałam dodać, że robię kotlety mielone z gumy Hubba-Bubba :classic_cool:

Gość Myszka1983
spadaj podszywaczu !!!!!!!!!!! nie robię zadnych kotletów !!!! ale właśnie mialam w planie wdrapac sie na zyrandol bez liny zabezpieczajacej aby poczuc dreszczyk emocji... :classic_cool:

Dziewczyny zarezerwujcie nicki i będzie spokój.Nie ma co sobie ciśnienia podnosić... Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki,bo sama jestem w 18 tyg.ciąży z drugim dzieckiem :):):) I też się wyczekałam i na jedno i na drugie. Buziaki 👄

Gość Myszka1983
Jeżeli sprawia Tobie to przyjemność, to podszywaj się!!!!!!!!!!!!!!!Mam to gdzieś,że aż tak Tobie się nudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Myszka1983
no i juz wiecie dlaczego nie udaje mi się zajść w ciąże przeciez ja taka nerwowa jestem :O denerwuje sie o byle co i od razu muszę krzyczeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a stres podobno nie pomaga :O

Gość Myszka1983
ble ble ble gadanie, mów zdrowo jak pomaga:)a nie słyszałaś o pozytywnym działaniu stresu na organizm?chyba za mało wyedukowana jesteś i lubisz tylko sie wpieprzać tam gdzie nie trzeba!

pomarańczakom ewidentnie się nudzi...... bardzo współczuję,że nikt z wami nie chce gadać,ale niestety,trzeba spojrzeć prawdzie w oczy-jak się jest puściutkim i głupiutkim i jednyne słownictwo które znacie składa się z wulgaryzmów,które definiują was jako półgłówki/dresiarze/niedouczone matołki tp niestety na tym forum nikogo do rozmowy nie znajdziecie,wieć adieu!!! 🌼 na pożegnanie aha,jeszcze jedno: FASOLKA :) PS: do dziewczyny (jak mniemam) u uroczym nicku "ozesz kurwa" (za przeproszeniem) jak cię tak bardzo słowo "fasolka" bulwersuje to mam świetną radę-nie czytaj tego co tu piszemy:)

Gość Kasik500
Zaneta wielkie gratulacje :):):) i wszystko będzie ok! zobaczysz .... Super po prostu super.... Mi się raczej w tym miesiącu nie udało :( ale cóż .... zrobiłam test rano i ta jedna przeklęta krecha się pojawiła.... ale od tego cyklu spróbuje z testem owulacyjny.... jeszcze raz wielkie ale to wielkie gratulacje

Ale się spisalaś glupi pomaraNczaku:D:D:D:D:D rzeczwiście masz bardzo oryginalny nick cyt.\"orzesz lurwa\" :P :P:P Spadaj stąd idiotko, nikt nie bedzie tracil czasu na tlumaczenie bezdennie glupiemu porańczakowi oczywistych rzeczy:P

Gość Kasik500
Do bardzo suntelnej osoby "ożesz kurwa" pozwolę sobię z racji wykonywanego zawodu poradzić Ci jedną rzecz: udaj się do najbliższej poradni psychologiczne i zamów sobie ok 60 godzin psychoterapi, ponieważ z twojego zachowania wynika że jesteś osobą bardzo nieszczęśliwą i bardzo szkrzywdzoną przez rodziców albo przez partnera, co skłania Cię do wyładowywania swoich negatywnych emocji nie tam gdzie trzeba.... ale nie martw się jest na to lekarstwo... życzę powodzenia w leczeniu :) jestem z tobą :) napisz jak postępy.... a narazie pa i buziaki

Gość kasik500
:)

Gość kasik500
nie tłumacz się bo każdy winny się tłumaczy.... poza tym zastanawiam się dlaczego nie znajdziesz sobie innego forum o innej tematyce... np. zaburzenia emocjonalne? Współczuje twoim rodzicom bo wątpie aby byli z ciebie dumni, o partnerze już nie wspomne .... trudno żyć napewno z wszechwiedzącą i do tego jeszcze podle złośliwą i plującą wręcz jadem kobietą.... i na bank kotku jesteś nieszczęsliwa, nie umiesz sobie z tym poradzić i reagujesz agresją.... radze Ci idz do lekarza będzie Ci łatwiej... powodzenia

Twój nick świadczy o tobie, spadaj stąd pomarańczaku nie mamy ochoty Cię ogladać!

Gość Kasik500
Brawo cieszy mnie że się przyznałaś że wymagasz jednak leczenia, jesteś na dobrej drodze, podstawą jest uświadomienie sobie że jest się chorym....

Gość Kasik500
A teraz coś optymistycznego :) piękna pogoda idzei.... bociany niedaleko :)

właśnie-pogoda cudna,statki się zbliżają,trzeba siakieś winko dziś z mężkiem wypić,tak na optymistyczne przyszłe starania:) proponuję wrócić do optymistycznego stawiania sprawy i nie-przejmowania się niepotrzebnymi gośćmi na tym topiku:) a więc:optymistycznie i spontanicznie staramy się o dzidziusia:) 🌼

miało być-ostatki się zbliżają,a właściwie już są........ :)

U mnie też humorek lepszy. Tym razem bedę wyluzowana nawet bardzo. Pójdę po wsparcie do mojej giny i zobaczymy. Nie nastawiam się na dzidzię, ale po prostu będę się cieszyć z bycia z mezem.

a mi oczywiście w następnym cyklu na pewno uda się zajść w ciążę:)🌼