Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia29

zachodzimy w ciaze- od teraz mamy nadzieje i przestajemy sie dolowac!

Polecane posty

Powiem Ci Iwonko że prawdopodobieństwo jest duże:) Test olej, czytalam artykul ze testy to malo miarodajne są. Ja robili eksperyment w USA i robili kobietom testy 100 razy czulsze od tych w aptekach to tylko 80% przypadków się sprawdzilo! Więc glowa do góry przyszla mamusiu:)

Czarna 31 co ja bym bez Ciebie zrobiła. Takie uduchowienie jest naprawdę bardzo budujące. Mam nadzieję że będę niedługo mamusią, zresztą Ty tez będziesz wspaniałą mamusią. Będe informować na bieżąco co się ze mną dzieje. jeszcze raz dzieki wielkie.

a ja za tydzień na pewno nie dostanę @ i pewnie jestem w ciąży :)) tak jak pozostałe dziewczyny tutaj :))

Gość Zaneta25
tez che do Was dołączyc dziewczyny mam dosyz dolowania sie i uzalania nad soba o dzidzie staram sie od wrzesnia w styczniu zaszlam w ciąże ale poronilam w 4 tyg :( ale i tak mam nadzieje ze bedzie ok i staram sie dalej 3 maj cie sie

Dziewczyny obiecałam Wam, że będę Was na bieżąco informować co się dzieje. Taj jak pisałam test wczoraj rano wyszedł mi negatywny. W poniedziałek miałam dostać miesiączkę, ale nadal jej nie mam. Dziś troszkę poplamiałam delikatnie krwią, tak jak podczas dni płodnych w ostatnim cyklu, ale okresu nie mam. Brzuch mnie chwilowo pobolewa tak jakbym miała dostać okres, a za chwilę taj jakbym już miała okres. Ale ogólnie czuję się dobrze poza tym że bardzo bolą mnie piersi. Jak myślicie czy to oznacza że mogę byc w ciąży? Myślałam sobie, że test mi wczoraj wyszedł negatywny bo do zapłodnienia mogło dojść nie w dniach płodnych, ale później i może jest jeszcze troszkę za wcześnie i jest za mało hormonu hcg. Co o tym myślicie? Będę bardzo wdzieczna za każdą opinię.

witajcie przyszłe Mamusie:) trzymam za was kciuki i gorąco wam dopinguje:) bedzie dobrze! zobaczycie! może lampka wina, żeby sie wyluzować i siup...:D

Iwonko, myśle ze test mozesz olać. Często się mylą. Mam nadzieję że @ nie przylazla. Byloby super. Napisz jak się sytuacja rozwija. Ja niestety mam @. Trudno. Najblizszy cykl będzie tym udanym. Na 100% :)

Dziewczyny, a przy cyklu 28 dniowym na przykład to w jakie dni się \"intensywnie\" kochacie?? Który w/g Was jest naj naj?? 13, 14 dzień, czy potem też? Ciekawi mnie to...

Anastazja, tu nie ma regul. Nigdy nie wiadomo. Pewne jest że dni plodne występują od 11-16 dni przed kolejną miesiączka. Najlepiej jakbyś mierzyla tempkę i sprawdzala śluz, to moze Ci coś więcej da. Kazda z nas jest inna i sama musisz sobie ustalić dni plodne. Jak chcesz mieć dzidzi to najlepszy okres to dzień przed owulacją dzień owulacji i dzień po.:)

Dzięki za odpowiedź... :) A co z Waszymi mężczyznami? Akurat w \"te\" dni tak im sie zawsze chce, i jest czas itd. itp.? Bo u mnie to różnie bywa powiem szczerze... Jak są \"te\" dni to nie zawsze jest ochota i dużo czasu

Tu masz rację Anastazja. Ale męża można latwo skusić. Niby tak z niczego żeby nie czul się przymuszony.Wiesz facetom wystarczy maly impuls:) A jak nie chcesz tak to mu to powiedz, ze wlaśnie sie zblizają te dni i że trza popracować:)

Zapomnialam Cię przywitać. Cześć Żanetko, fajnie że jesteś. Nic się nie martw, widocznie tak mialo być. Uda się Wam następnym razem.

jeśli jeszcze tylko mogę szepnąć słówko... moja kolezanka \"zaskoczyła\" po tym jak kupiła i wypróbowała testy owulacyje:) tak wiec polecam:)

Czarna31 dzięki serdeczne za pocieszenie, ale niestety dziś dostałam @. Jestem zaniepokojona tym że przyszła z takim opóźnieniem. Jeszcze mi się to nie zdarzyło. Jestem zła i rozczarowana. Powoli trace już nadzieję, ale dzięki. Będziemy próbować w tym cyklu. Mam nadzieję ze się w końcu uda. Trzymajcie się dziwczynki i dbajcie o siebie.

Gość rybka76
Witam Was. A u mnie było tak: bardzo chciałam i sie bardzo starałam, i za każdym razem marzyłam "żeby tylko się własnie teraz udało" no i nie było rezultatów :( Któregoś pewnego razu pokłóciliśmy się okropnie z mężem, no i w tej złości stwierdziłam, nie chcę znim dłużej żyć, żeby jednak nie zakładać rodziny, bo nasza przyszłość nie przedstawiała się za ciekawie. No i właśnie wtedy jak zupełnie o tym nie myślałam, wręcz bylam nastawiona na NIE.....to zaszłam. I teraz jestem w 6 m-cu .Z mężem czasami mamy jeszcze małe zgrzyty, ale i tak bardzo, bardzo się cieszymy. Mam nadzieję, że jak już nasze Maleństwo się pojawi na tym świecie, to tylko umocni nasz "różny" ale optymistyczny związek:) Życzę Wam wszystkim POWODZENIA i totalnego luzu w tych staraniach!!!

Gość pafnucy100
Hello Dziewczyny! Grunt to pozytywne nastawienie! Mówiłam, że pękną pęcherzyki no i pękły! Teraz czekam żeby endo było ok i jajeczko się zagniezdziło! I WSZYSTKO BĘDZIE OK !!! :-)

Rybka 76 masz rację, ale czasem trudno się wyluzować:):):) Ja próbuję intensywnie się luzować:):):):):) A jak dlugo się staraliscie???? Prześlij mi fluidki ciążowe:):)

NO NIE DZIEWCZYNY ZAWODZICIE MNIE!!!!! Taki optymistyczny topik a wy zero inicjatywy. Wszystkie doła macie.? No nie wolno tak. Przeciez ten topik jest szczęsliwy dla nas i fasolki czaja się za kazdą literką, wystarczy po nie sięgnąć. Wierzcie w to!!!!

Gość sabcial
Hej dziewczyny, mam nadzieję, że jestem w ciąży za tydzień się dowiem, ierze w to mocno i Wy też powinnyście mocno w to wierzyć że sie uda a na pewno tak sie zdarzy, nie teraz to w najbliższej przyszłości. Grunt to sie nie załamywać i myśleć pozytywnie i dużooooooooooo sie przytulać i w czasie przytulania myśleć tylko o przyjemnościach a nie o tym czy sie zajdzie. Życie jest pełne niespodzianek, wierze, ze NAM sie uda i Wam też.

Gość Zaneta25
ja tez mam nadzieje ze jestem w ciąży wczoraj cos mi zimno bylo zmierzykam temp. i 37 stopni;) to jakis znak objawy ciazy hihi za tydz mam dostac okres akysz!!! nie pozwalam mu przyjsc :P

Gość hanusiaaa
Drogie panie , pod koniec grudnia poroniłam moja pierwsza planowana ciąze. Lekarz zalecił post i odstawienie starń na kwiecień. Przyznam ,ze bardzo chcialam dzidziusia ale postanowiłam poczekać. W ubiegłą sobote rano nie wytrzymaliśmy z mężem i troszke "poprzytulalismy sie ";-). Pech chciał ,ze pekła nam prezerwatywa., co wczesniej nigdy się nie zdarzyło. Byłam przerazona , w sumie to jeszcze jestem, i zadzwonilam do mojego gina. z pytaniem co teraz!!!!!!! Troche mnie uspokoił mówiąc ,ze to nic srasznego i moze teraz ciąza bedzie udana. Mam taka nadzieje....

no to ja tylko napiszę że @ przyszła,nie powiem,było niewesoło,ale teraz mam znów nadzieję,i tym razem na pewno się uda:)) w tym miesiącu zajdę w ciążę!!!!! ale ale,coś tu pustawo,co z waszym optymizmem???? :)) :)) :)) :))

Gość Jade
witam Was :) chcialabym sie przylaczyc do Waszej grupy... tez bym chciala miec dziecko... i szalec na zakupach po ubranka, wozki itp. Jedynie co mnie dziwi ze zawsze po seksie wszystko ze mnie wyplywa .. nie chce tam zostac.. dlaczego?? wiecie?? az sie boje ze to przez to nie moge zajsc w ciaze... czy to mozliwe? :( :( :(

Gość mama dzieciątka
Hej dziewczyny Ja mam już jedno dziecko i teraz drugie jest w drodze.Jedną ciąże poroniłam.Przy drugiej miałam komplikacje z donoszeniem.Teraz jestem w 16tyg ciązy. I powiem Wam tak. Nie było mi łatwo zajść w ciąże.Za każdym razem sporo się staraliśmy.Na początku problem tkwił(medyczny) u mojego męża.Później przy kolejnej ciąży u mnie.Nie mogłam zajść za nic w świecie. Ale zadam Wam pytanie. Czy po stosunku biegniecie do toalety aby się umyć???Jeżeli tak,to nic bardziej błędnego. Jeden z lekarzy powiedział nam tak. Po stosunku,proszę pod pupę(to do mnie oczywiście) podłożyć poduszkę i poleżeć.Tak,żeby te plemniki miały szansę wpłynąć dalej,a nie wypłynąć do toalety. I powiem Wam,że to skuteczne.Ja jestem ogólnie pedantką pod wzhgledem higieny i od razu leciałam to wc.Ale raz zrobiłam inaczej.I wtedy zaszłam w ciąże:) Co najciekawsze,że przy drugiej ciazy też tak było. Powodzenia życzę.I pozdrawiam.

Gość Jade
dzieki za odpowiedz mamo dzieciatka... juz mi lepiej:))) zycze powodzenia Wszystkim tu obecnym....

Dziewczyny mama dzieciątka ma racje. To też wiem, nawet niektóre kobiety trzymają nogi do góry :) nie wiem czy do tego stopnia az trzeba ale wyglada to na pewno smiesznie. Można spróbować:) ATEN OPTYMISTYCZNY TOPIK TO MÓLBY SIE BARDZIEJ ROZROSNĄĆ :):):) Dziewuszki bo stracę nadzieję ze jesteście optymistakami. Proszę o wpisy wszystkie które chcą w tym cyklu zajść w ciazę, jak się wpiszecie to zajdziecie bo ten topik przynosi szczęście:):):):):)

Ja wierzę że w tym miesiącu zajdę w ciążę:):):) i mam jak najbardziej optymistyczne nastawienie:) Dziewczyny myśleć pozytywnie:D

Ja też w tym cyklu zamierzam zajść w ciążę. W niedziele mam termin @ której nie dostane, w poniedziałek robię test a w walentynki wielkie podwójne święto:-)

mi się w tym cyklu uda!!! precz z @!!! niech żyją plemniki!!! :))