Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia29

zachodzimy w ciaze- od teraz mamy nadzieje i przestajemy sie dolowac!

Polecane posty

Gość Zaneta25
dziewczyny co z Wami :) gdzie sie podziewacie to jest szczesliwy topik i trzeba tu zagladac wtedy napewno Wam sie wszystkim uda zafasolkowac :D trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze

Oj Żanetko wlaśnie nie wiem co to się stalo z dziewczynkami, wychodzi na to że tylko ja chcę zafasolkować:) Prześlij mi fluidki ciążowe:)

ja też chcę zafasolkować!!! więc się dopisuję 🌼 bociany już nadciągają,tylko ich wypatrywać!!! ja chyba mam owu,więc tym razem się uda:))) pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie:))) i zamawiam sporą garść fluidków:)

Gość a wiecie
ze pozycja "na pieska" bardziej sprzyja zapłodnieniu?

Witajcie :) Chętnie dołączę do waszego grona, sama staram się dopiero od dwóch cykli - mam problemy z podwyższoną prolaktyną, ale po regularnym stosowaniu leków okazało się, że pro jest już w normie. Na dniach powinna pojawic się @, czekam na nią i jednoczesnie nie chcę tego! Ale wiem, że jesli nie teraz, to w następnym cyklu napewno się uda :) Czytałam was wcześniej i nastawiłam sie pozytywnie, wierzę, że takie podejście może zdziałać cuda :)

Gość Jade
echhh dostalam @ :-( no coz...co sie odwlecze to nie uciecze :-) prawda?? moze jak przyjade do Polski to moze na polskiej ziemi cos dobrego sie stanie..... ;-) poki nie doluje sie/ wiara czyni cuda :-) trzymajcie sie!!!

mi coś ciężko od wczoraj,więc na pewno ten topik porpawi mi humorek,bo przecież w końcu się uda,no nie? :))) [kwiatek}

Gość kasik500
No cześć dziewczyny. Ja staram się dopiero 4 cykl. I powiem wam jaka ze mnie optymistka. 20 dostałam @ ale jest jakaś taka bardzo ale to bardzo mala, mam cały czas 37,4 temperatury i tak sobie myśle że może to takie oszustwo z tą moją @ tym bardziej że jak zrobiłam test przed @ to pojawiła mi się taka bardz cieniutka i prawie niewidoczna kreska, więc może.... A jak nie to nie... :) Zrobimy sobie małego bejbika niedługo, może już na gwiazdkę będzie z nami. Trzymam kciuki... za siebie i za was... no i do roboty drogie Panie :)

Gość kasik500
A tak wogóle to super sprawa z tym topikiem :) nie ma co się dołować... marzec tuż tuż.... bardzo płodny miesiąc... takie koty np. im się udaje, a nam ma się nie udać, ha ha.... no i czekamy na te bociany.... a poza tym .... @ mówimy zdecydowane NIE!!!

No tak dziewczynki taki optymistyczny topi a spadl na trzecią stronę. Slyszalam że bociany już leca - jedna ekipa jest nad Gibraltarema druga nad pólnocną Afryka wiec juz niedlugo.....:):):):) Zjadlam już trzy paczki, i ledwo dycham.... a tu dopiero polowa czwartku:)

Gość kasik500
A ja do pączków dopchnełam jeszcze kremówke :) czekam na utrate przytomności

Kasik a jak tamTwoje objawy??? Ta @ to byl zwód czy naprawde przytszla:)

Dziewczyny niedługo wiosna, wszystko będzie się budzić do życia, tak jak i u nas budzić się będzie nowe życie:) @ mówię zdecydowanie NIE!!!

Gość kasik500
Wiesz jest @ ale jakaś taka naprawde skąpa od poniedziałąku jest to raczej plamienie niż taki prawdziwy okres. Zrobiłam we wtorek test ale nic nie pokazał tzn. pkoazał 1 kreske - więc tym razem pewnie nic z tego. Ale pójde do gina bo jakoś dziwnie to wygląda. Wiesz mam jakąś małą nadzieję bo u mnie w rodzinie wszystkie kobiety będąc w ciązy miały do 4 miesiąca okres :) Ale jak nic z tego to nastawiam się na marzec :) będzie na 100 %

Gość kasik500
tym bardziej że moja koleżanka z pracy urodziła piękną córeczkę 10 lutego, a lekarz mówił że będzie miała problemy z zajściem w ciąże bo miała dość poważne problemy z jaknikami. A ona wyskoczyła z narzeczonym do Krakowa na weekend i bach .... zrobili małą Małgośkę bez problemu... :) więc jak się chce i ma się dużo wiary to wszystko będzie ok

Kasik wszystko możliwe. Na topiku zimowe starania o dzidze dziewczyna przez trzy miesiące miala okres i nie wiedziala ze jest w ciazy :):):) Byla nieźle zszokowana:) Moze u Ciebie też tak jest, a test wyszedl z jedną krechą bo pewnie jeszcze masz niskie stezenie hormonów.

Gość kasik500
Fajnie by było :) bo już się doczekać nie moge :) a o moim męzu nie wspomne..... chodzi i ogląda małe książeczki dla dzieci... ale mam ubaw z niego :)

Gość kasik500
Dzięki Julka za zdecydowany sprzeciw @ ......

jeśli wszystkie, jednym chórem będziemy zdecydowanie przeciwko @ to zobaczycie, że ją odgonimy na na całe 9 m-cy :D

oj dziewczyny-czy wy też widzicie tego dziwnego,wulgarnego pomarańczaka? uciekaj stąd wulgarna małpa,ale już!!! a my będziemy się zafasolkowywać ile nam się będzie podoboało:))) fasolka,fasolka,fasolka:) zafasokowanie,zafasolkowanie,zafasolkowanie:) 🌼

Gość kasik500
śmieszny zakompleksiony człowieku idz się leczyć.... pewnie masz pryszcze na twarzy i nie masz przyjaciół.... bo kto by chciał sie z kim takim zadawać.... dziewczyny olewamy :) i czekamy na fasolki...

Niech się pomarańczak zaziemniakuje tylko nie wiem czy wie jak to zrobić:):):):):)

Gość Zaneta25
dziewczyny nie przejmujcie sie tamtym dupkiem na kazdym topiku znajdzie sie jakis cp musi swoje 3 grosze wciąć F A SO L K A góra ! hehe

Gość kasik500
no i mamy kolejny piękny słoneczny dzięń :) niedługo przyjdzie wiosna i bałwany stopnieją :) a fasolki zakiełkują

Kasik masz racje, bedzie dobrze, wiosna za pasem wiec budzi się nowe życie:)

Gość kasik500
Czarna wiesz co ide dzisiaj po test.... jutro z rana zrobie i zobaczymy... :) a tak czy inaczej pojde w przyszłym tygodniu do gina... trzymaj kciuki....

Kasik ja nie testuję, nie chce się denerwować - zobaczymy jak @ nie przyjdzie to moze wtedy. Ale za Ciebie trzymam kciuki, oby sie udalo :):):):)

Gość Zaneta25
uda Wam sie napewno! :) ja tez nie jestem pewna chociaz zrobilam 2 testy wiec dzis rano poszlam do szpitala na krew test beta hcg po 16 jade po wynik :) a we wtorek umowilam sie do gina

Gość kasik500
ja jestem niecierpliwa więc zanim pójde do lekarza wolę sprawdzić, tym bardziej że mam jakoś dziwnie napuchnięty brzuch, zawsze po @ wszystko wracało do normy a teraz jest jakoś dziwnie miękki. Zobaczymy... tak czy inaczej będzie dobrze :-)