Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmw530d

2 próba!!!kto z nami pije,tanczy i sie dobrze bawi?

Polecane posty

salut......nie moge zdradzic co to za rzeczy..........musiałbys sie przekonac.:P nie wiesz co tracisz.......:D powaznie!!:D taaaaa siup za solke,razem znajdziemy antidotum na Ciebie wirusku.............:P

noooooooo w koncu.............:D:D bom sie juz steskniła..........:D:D

beemcia powaznie to ja nawet w lustrze nie wygladam..:P a w ciemno nie ide ..nie ze mna te numery ..:P zobacz solke przywołalismy z za swiatów..;) i solka jakie dobranoc co ..? polewaj wiecej ..bo mnie beemka bałamusi tu ..:P:D

no rozchodzi mnie sie o to na sen ,nie nie nie nie ide jeszcze spac!!! chociaz padam na mordke taka byla jazda wesola na biwaczku:D no to polewam leszka zimnego do kufelkow;)

solka leszka juz zostw w spokoju ..pewnie go wymeczyłas..:P dawaj cos mocniejszego ..bo zasne ..;)

ja bałamuce............😠;) ja prosze o przysługe:P solka chociaz Ty poszalałas.....:D siuuuuuuuup za to ze wrociłas...........i wezmiesz sie ze mna za tego salutka bo widzisz jaki on jest........;):D

nie no nie dam sie ..a solka nie widzi bo pada juz..:D beemka Ty jej nie buntuj dobra ..:D pospiewaj lepiej ja nuty zapodam :P ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪...co to za melodia..?:D

\"duuzy zamek,duuze miaaasto ,a po drodze zjadalam ciasto\";) hahaha tak moje dzieci spiewaly:D mega beka :D a skad sie biora takowe znaczki???:>

to jest ta............hmmmmmmmm........no ta z ta piosenka \"na kolana\" :P:P

zdolne dzieci ale zooonk ..nie ta melodia..:P beemka swieta chcesz zostac czy jak..? :D:P ♀♀♀...sprawdzam co to takiego:P

a kto z naaami nie wypijeee ;) no to chlup a co pijemy ?? dalej piffko?/

swieta to ja juz jestem............:D:D ostatniego solniczka kufelka polej bo ide spac.........:D sal dojde do tego. tylko nie mam kiedy pomyslec nad tym.........:P;)

temu kij w oko..:P pije browara ..nie zmieniam ..bo mieszania nie lubie..:P ♥♥♥...;):P

dochodz beemka ..lubie jak kobieta dochodzi ..;) do celu który sobie obrała ..:D

czlowieki wyginam smialo cialo w strone lozia,bo padam a jutro znowu piffko z babeczkami z robotki:) no to ostatni kufelek i zmykamy:Dq

znaczy strzemienny solka ..zapomniałas juz ..?:O szybka jestes..:P wiec ostatni kufel ..i spac juz ..:P

no jak to co spac solka ..dół czy góra ..?:)

hmm no to moze dzis gora ...tak dawno mnie nie bylo,ze sobie poszalejemy dzis;) wiec do lozeczka zapraszam kochany😘

ok jak szlec to szalec ..pietrówke prosze..:D:P solka biegne do wyra nie bede łapał dołów ..:) góruj ....i odpoczywaj ..miłej nocy ..♥..;)🖐️

Gość zagubiona kobitka
ja poprosze drinusia malego :)

Gość zagubiona kobitka
ach Solniczka wszystko tak beznadziejnie sie uklada ale niebede Ci smecic dzieki za drinka mmmmmm pycha :)

Gość zagubiona kobitka
a tak troszke pogubilam sie w tym wszystkim jestem troche samotna mam jakiegos dola i ogolnie tak jakos niebardzo wiem ze alkohol to nie rozwiazanie ale coz ....