Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmw530d

2 próba!!!kto z nami pije,tanczy i sie dobrze bawi?

Polecane posty

Gość amarant
witajcie , Pati-c miała racje Salut. ją zdradza ... z Solniczką ... teraz się zabawia a nawet w jednym łóżku ... ehh świat schodzi na psy :)

Gość amarant
wolny niezależny oparty na dużym łóżku :) i na cyferkach 69 :P

Gość amarant
tu zdradą aż kipi :P Solniczko nie wypieraj się Swich uczuć do Salutka :D

Gość amarant
śpij smacznie Solniczko , miłych i kolorowych :D

jestem jestem ..tak czytam sobie ...:P i mysle ..czy ktos komus cos tu obiecywał:P no ale ja chyba nie powinienem myslec ..;):P solniczka dawaj nagrzejem sie przed wypadem do wyrka ..oj bedzie goraco ..a jesli beemka ma ochote na trójkacik ..to ja nie widze przeciwskazan ..:D:P teraz sie zacznie ...:D:D:P:P:P a tak na marginesie ..amarant ..nie uczyli ,ze o nieobecnych sie nie rozmawia..?:P:P:P

Gość amarant
obrażalski jesteś , pij spox odniosę Ciebie do łóżeczka :P;)

ty amarant od salut to raczki won!! ja z nim spie i ja go do lozka zaciagam:P salut gdziezes bywal coooooo?? marzne w lozku bez Ciebie:o

solniczka ..no co Ty ..jakie dobranoc ..:P polewaj ..a nie uciekasz kurna ...;) amarant ..po kiego grzyba sie odzywałes/as..:P:P

Gość amarant
podtrzymuje nie miły jesteś Salut.:P

solniczka juz nie marznij ..zaraz cos na to poradzimy ..;) i jakby co to sam siebie do łózka odstawie ..juz sie tak nie bijcie..:P:P:P pffff..jaki tam obrazalski ..stwierdzam tylko fakty..:P

a bo sie mnie tu jakis amarant pomaranczowy wpierdala w romase :o salut polewam ale strzemiennego bo rano praca:o kurwa,pij bom wkurwiona!!!!!!!!!!!!

Gość amarant
właśnie te fakty i Twoja pamięć to ja Ciebie odnoszę do łóżeczka , zdrajco mały :P

pije przeciez kurna ...i tez mam dzien z deka do bani ..:o jak strzemienny to strzemienny ..w koncu ja tez kiedys popracowac musze..:P i sie tak juz nie wkurwia, bo złosc pieknosci szkodzi soll...;) to to siup...!!!!

tiaa..moze jeszcze cos o szewcu mi zapodasz..:P i skad pewnosc ,ze mały co...?:P:P

Gość amarant
zmykam , bo tu sami obrażeni , mam grype i 2 bąble po jezdzie na łyżwach :( miłej zabawy Solniczko and Salut ;)

szepraszam salut,nie powinnam na Ciebie krzyczec,przeciez wiem ze kto jak kto ale Ty to zawsze ze mna wypijesz...ale zebys jeszcze przytulil😭

Gość amarant
Salut. wiem jesteś duży 187 ...może 195 , mały to było pieszczotliwie ;) zmykam po syrop , mam kaszel , cholerny świat , tak lubię łyżwy ...klops :( miłych snów ;)

zamieszała i polazła..:P a Ty soniczka ..se uwazaj na przyszłosc z tymi krzykami ..:P no ..a teraz niech Ci bedzie ..przytule moze Ci przjdzie złosc ..złosnico..;):P

kto zamieszal?? kto polazl?? ja pierdole ale mam dool.....wkurwia mnie wszystko,wiec polewam jeszcze!! no lepiej mi slaut:)

no ta pomarancza ..no ..co na łyzwach chyba dzis swirowała..:P ja solka Cie nie pociesze, bo marny w tym jestem ..:o sam nie mam najlepszego dnia ..ale po co sie wkurwiac ...? kiedys bedzie lepiej ...;)[przytulam ] i za lepsze jutro sie napijemy ..;)

Gość lalek
nooo lepiej :) bo mi wystaczy powiedziec dwa slowa zeby bylo lepiej (albo gorzej) taki typ,ze wszystkim wierzy (nawina....) no to na dobre sny chlusniem sobie;)

i literki mi sie gubia:o moze dlatemu ze glodna jestem a do kuchni nie chce mie sie isc?? nutella dobra na wszystko wiec jeszcze dwie lyzeczki no i poleje jeszcze raz;)

hehehe solka ..potrafisz mnie rozbawic do łez..:D:D:D:D:D sam swego czasu miałem kilka takich wpadeczek ..:P i wiem jak potrafia byc zabawne..:D:P no to ziuuuu..!!!

no to jeszcze po jednym:P na lepszy sen ,na lepsze sny.... za lepsze jutro,tak mowiles?? oby bylo tak... pijemy i spadamy do lozia co salut??