Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmw530d

2 próba!!!kto z nami pije,tanczy i sie dobrze bawi?

Polecane posty

bmw ja lece dalej do znajomych popijac za me zdrowie:D bede pozniej pewnie to do obczyska,moze na naszym sie spotkamy z babkami?? aaa ,jakbys spotkala saluta to...sama nie wiem co;) no to strzemiennego:p

ok to do zobaczenia na naszym.... salutkowi przekaze co trzeba...;) ostatni na droge.....siup:D

dzisiaj nabieramy sił...:P solniczka gdzie wsiakłas?😠 wes salutka w obroty bo ja musze isc spac:D

ja siem sam wezmem ..i se pójedem ..wyrzezwiec ..:P ale mylałem ,ze strzemiennego przynajmniej dostane ..ech ..te baby..:P:P

salut salut gdzie jestes?? spimy znow razem;) poleje Ci nie bede taka jak mojego ojca dzieci:p

spie kurna ..znowu mnie budzisz ...:P spodobało Ci sie spanko i sianko ...razem ?:D:P

aaaa pewnie nnie pamietasz ze ta boska obok Ciebie dzis w nocy to......JA;) jeszcsze nie polnoc a Ty spisz juz??? no ale jak wstales to pijemy:D chlup!

mam jakies przebłyski ,ze cos ktos był ..ale kurna ..:P no zabij nie pamietam szczegółów:D:D:P polej ..moze sobie cos przypomne ..:D a było pieprznie? ..:D:D:D:

oj bylo bylo:P polewam dalej a gdzie beemka zaginela?? szczegoly mowisz.....ojoj az mi sie goraco robi jak sobie przypomne...;)

beemka ..dała gazu i pojechała sina w dal ...:P i o szczegółach powie Tobiejak wróci ..;) i wtedy bedzie dopiero goraco..:D:P a teraz czas cos wychylic ,bo mi suchutenko w gardziołku..:P zdrowie !!!!!

widze ze byles na naszym babskim:) tylko baby gdzies pouciekaly...:o a skad Ty mieszkasz salut??

aaa no to niedaleko masz do mnie;) ja z kontenera:P poleje Ci jeszcze,jak sie upijesz to moze powiesz wiecej;)

tiaaa..ja nie baba ..nie łatwo Ci ze mna pójdzie..:P a dla kogo ten wywiad?>>>:P

buaaahahahahah:D:D:D oj salut jak tak dalej pojdziem bedziesz spal sam,i nawet nie powspominasz sobie bo nie pamietasz:P

solniczka ..wyraznie napisałem przypomnij mi .. a Ty nic ..jak Ty do mnie rozmawiasz dzis co ..?:D:D:D

sie topiki Tobie gmeraja sol..:D:D:D: o resorakach na baskim było:P:P

to juz jestem w domu ..za głosno gadałas :P dlatego nie pamietam ..ja lubie szept ..;):P

heh widze ze jednak nic nie pamietasz... moze jutro CI przypomne bo chyba ide spac dzis do swojego lozka:o heh,sama..........

solniczka ..zmarzne kurna..:P bez serca jestes..:o nie to nie ... sie wyspie chociaz i wkoncu mnie nikt nie skopie ..:D:P ale napijesz sie ze mna jeszcze ,tak na dobry sen ..?

taaa i nikt Ci nie bedzie koldry ciagnal:P jak polejesz to wypije ide sie rozebrac a Ty lej;)

uwaga!!! leje ..upss ..znaczy polewam do kielonków ..:P to nic ,ze nie trafiam bo sie rozbierasz na moich slicznych oczach:D:P... no solniczka ..chodz ..tuuuuuuuuuuuuu...pijemy ..:D:D:D::P