Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Hahahahahaha :) zastanowię się nad odpowiedzią

No wlasnie ktos musi odpowiadac za wnetrze tego lokalu. Zna sie ktos z was na wystroju wnetrz??

biały--> każda kobieta ma wrodzone wyczucie estetyki. Z tym probleu nie będzie. A skąd przewieziemy singli??

na wystroju w sumie nie ale mam dobry smak chyba a moze jest tu jakiś fachowiec od tego? stic ------------ draniu ty..................:P

Gość single od 2 tyg.
ja sie moge zająć promocja;)

No ale czemu zaraz draniu - przecież nie powiedziałem nie - tylko że zastanowię się nad odpowiedzią :)

heroinka ...na politechnice Gliwickiej. a ty który rok ? jak sesja?

hoples--> Singli sie zacheci zeby ruszyli 4 litery do naszego pubu w celu poznania interesujacych singelek :-)

stic ... heheeh jej siostra:-) to co stringi sciągła temu facetowi...ma dziewczyna wyobraznie :D

biały- myślisz, że tak łatwo ich zachęcić?? Większośc woli gapić się w stół i spędzać czas we własnym sosiku:( A potem narzekają

Dobra reklama i będziemy siedziec na kupie forsy :)

No to wiekszosc problemow mamy z glowy. Najwiekszy problem to logistyka zeby polapac to wszystko, ale trzeba byc dobrej mysli.

jak się rozejdą wiadomości jakie fajne singielkiprowadzą ten lokal to bedziemy musieli po niedługim czasie zmienićlokal bo miejsca zacznie dla tych wszytskich singli brakować;) a tak powaznie to bedziemy musieli rzeczywiście o pożadnej prmocji pomyślec ale ktoś tu już chciał się tym zająć a moja sesja ------ marniutko ale zobaczymy co bedzie dalej....i mam nadzieje ze nie zakończe edukacji na tej polibudzie rzeszowskiej na 3 semestrze;) stic -------- myśl...............................i pisz

biały- mam taką nadzieję:) A co do lgistyki, to ze znalezieniem specjalisty nie będzie problemu. Skoczy się na PW i się znajdzie chętnego

Ja bym sobie do takiego baru poszedł z czystej przyjemności porozmawiania z kimś. W takiej zwykłej knajpie nie będę zagadywał obcych kobiet :)

Witam wszystkich singli:) Widze , ze fajny pomysl macie z tym pubem dla singli lol, to gdzie on powsanie o sie am przeprowadzam chyba:D Sprawdze zaraz w necie czy juz sa akie puby jakies

wLASNIE W TAKIM PUBIE WIADOMO ZE KTOS JEST NA 100%SAM , NIE TRZEBA SIE ZASANAWIAC CZY KTOS JES ZAJETY CZY WOLNY przepraszam za capsa

Herionka ----> sprawdź pocztę heroinka84@tlen.pl

Nic nie znalazlam ale mozna sobie jechac na wakacje dla singli:D

Ja właśnie zrobię to, co radzą- wychodze z domu. Do \"zobaczenia\" wieczorem, może coś dopracujecie z pomysłem:)

Gość Staszek mi na imię
bycie modnym singlem to teoria wymyślona na potrzeby zdołowanych samotnych... co z was za single co tylko na złapanie stałego partnera liczycie, he? :classic_cool:

Witam Seti, o jeszcze biuro podrozy dla singli dobry pomysl nastepny. :-) hopelless tzrymaj sie. Im wiecej bedzie ludzi w tym pubie tym lepiej ;-)

staszek--------> a skad wiesz kogo szukamy czy stalego czy nie, sam to powioedziales:P

Nienawidzę poniedziałków !!!!!!! 😡 💤