Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

A poza tym to podziwiam- horror przed snem?? Ja w życiu bym po czymś takim nie usnęła;)

To masz reise fiebr juz Ci mowilem kazdy tak ma przed dalekim wyjazdem :-) A ja chyba mam bezsennosc a pozniej w pracy mnie bierze spanie ;-) A poza tym to szczesliwej podrozy Ci zycze.

dzieki;) Nie wiedziałam że tak to się fachowo nazywa Ja obiecuję przesłać trochę słońca jak tylko dojadę:)

Ja się boję wszelkich horrorów, do tej pory pamiętam z dzieciństwa \"Candymana\", a nawet \"Krzyk\" mnie wystraszył. Ale najgorzej bałam się Boba z \"Twin Peaks\"

Koniecznie się rozejrzę, tam na pewno jest duży popyt na tego typu usługi;) A poza tym będę mieszkać 60m od oceanu:)

Hopi twin peaks to byl majstersztyk w porownaniu z tym co przed chwila widzialem, tak samo krzyk. To bedziesz mogla dziennie na plaze chodzic w zwiewnej sukience ;-)no i bikini :-)

Tak- bikini nieodłączne, ale na pewno co krok jakiś zboczek będzie mnie zaczepiał. A zboczków mam już dość

Takie zycie teraz coraz wiecej zboczkow i psychopatow :-) Ale moze tam spotkasz jakiegos singielka milego.

Oj, sama nie wiem, czy mam ochote, jak już wcześniej wspomniałam tam są sami podrywcze, których kobieta interesuje przez 5 minut, więc chyba się na to nie piszę:(

Co bedzie to bedzie jednak taka plaza w srodku zimy to wspaniala rzecz :-) Fakt z poludniowcami trzeba uwazac, ale odwiedzaj nas tutaj na forum ;-)

Na pewno będę. Czuję jakbym jechała w roli Posłańca Słońca;) A na podrywaczy też są sposoby :)

Wlasnie polski pub dla singli w Hiszpani. Juz tak pozno a ja jeszcze tutaj. Teraz ogladam film cala naprzod :-) Taki stary polski

tylko club ma na pewno powstać, ja mogę opracować wstępny biznes plan;) Jest już późno, moja współlokatorka już idzie spać, a ja nadal tu. Próbuję od 2 godzin wgrać załącznik do maila i nie udaje się:( A tego fimu jeszcze nie widzialam, bo ja malo polskich ogladam

Moze masz za duzy ten zalacznik, ja ide spac bo musze dobranoc Hopi i dolec szczesliwie, Pub powstanie tylko trzeba sie skrzyknac :-)

Kolorowych bialy:) Do następnego (nie wiem, kiedy, ale moze niedlugo)

czesc i znów jestem pierwsza:) więc witam wszystkich którzy mam nadzieję zaraz sie tu pojawią ale mnie zasypało ....... a gardełko boli coraz bardziej stic ------- wyjaśniłam ci czemu pomimo młodego wieku jestem singlem i czekam na rewanż

hejka wszystkim... na chwilę, bo za dużo ludzi mam za plecami. Miłego dnia... ale pogoda straszność... czy temat wspólnej singlowej kawiarni dziś też rozwijamy? :) :)

czesc koleżanko:) fajnie by było wymyślic wreszcie nazwę ale chyba jest jeszcze zbyt wczesna pora na myślenie a ja dziś na śniadanko miałąm tylko herbate więc jeszcze śpię uaaaaaaaaa dobrze ze kierowniczka wybyła na parę godzin:) ciekawe o której wróci......

Cześć \"zwiene sukieneczki\" i \"porzedni trzepacze kasy :)\" Hera---->Thx for explenation Wszyscy----> Oglądaliście wczoraj \"Entropię\" na TV4 100----> Ogladałem tylko koniec facetwó w butach i wszelkie bara bara bara rikitikita mnie omineło :D Hope----> Wyjeżdzasz na ciepłe plaże, ja tam koleżanki nie znam ale proponuje \"zwieną sukieneczkę\" na spacery po lagunach:P

ja nic wczoraj nie oglądałam byli znajomi ale na szczescie szybko sie ekipa zwinęła po 21 był aerobiczek - godzinka potem kąpiel malowanie pazurków i tak zanim poszłam spać było po 11 wiec na naukę brakło czasu bo wyspoać sie przed pracą musze przeciez dlatego dziś chyba bede sobie musiałą odpuścić impre u kumpeli i sie zacząc wreszcie uczyc......

stic --------- czemu jeszcze nie mam maila? a................gdzie reszta towarzystwa?

Witam wlasnie przyszedlem do biura. Co tam w ten pochmurny dzien slychac? I co dalej z tym barem :-) Proponuje rozpisac konkurs na nazwe

Ciepło się zrobiło i wszytko się topi - tzn to moja subiektywana ocena bo dla innych jest taka że jest zimno, pochmurnie i mokro ;)

Gość renata084
cześć :) nareszcie nie ma mrozu :))