Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Podobno to nie była mała igiełka :-) Tylko prawdziwe iglisko, to już wole przetoke mózgową niż dostać taki strzał :p

Kruku dziekuje za \"oficjalmy opieprz\" za obgadywanie ;) Ja bym na Twoim miejscju wypiął żyłę - wyciągnął pasek ze spodni jak stary narkoman, zacisnął zęby i dumnie załadował sam sobie dawę leku - blondi nogi by się ugięły a po jej ciale rozlało przyjemne ciepło :D

Blondyneczko---> ale z kobietami to nigdy niewiadomo, więc lepiej najpierw w kotłowni przeczekać czas, aż zmęczenie senne Cię dosięgnie :-) Stocku mój pasek u spodni jest trochę poprzerywany i mało groźny chudy jak palec :-)

Czyli szybkie kawki serwuje mam jacobs kronung prdukcji czeskiej :-) Blondyneczka nie słodzi, a Stocku cukier na stole :D

Chyba póje pozbierać butelki po parku a następnie je sprzedam i zerobię interes życia - bataty - to przyszłość ludzkości :classic_cool:

W dzieciństwie zbierałem po coca-coli i napojach ptyś, a poźniej sprzedałem je w najbliższym geesie, pamiętam wtedy to była kupa szmalu. Mogłem iść np na pana kleksa do kina ;-)

Kiedys po pijaku przyniosłem do domu pachołek - do tej pory nie wiem po co mi był potrzebny ?? :(

Później zrobilismy u mnie w domu imprezę i koleszka tak dla jaj załozył go sobie na głowę - zakręciło nim bo był wstawiony i walną się głową w kant oparcia od tapczanu - gdyby nie pachołek na jego głowie (dla niewtajemniczonych pachołek był gumowy) pewnie rozwaliłby głowę. No i jak się narysuje buźkę i oczka to fajnie się z takim pachołkiem pije...to chyba jedyny przyjaciel jakiego mam ;)

O ja pierdole zapomniałem mu dać rano jeść ??

Jak masz myszy w pokoju to nie zdechnie z głodu. Jak mawiał mój dziadek \"kot ma dostać mleko, a mięso sam ma sobie złowić\" ;-)

hej :) ja na chwilke tylko ... stic - z racji tego tlustego czwartku sie tak nawaliles?? :/

Ogólnie z racji wielkiego pierdolonego doła :(

hmm ale wiesz ze % to tak za bardzo Ci nie pomoga?? tylko bardziej kopa dostaniesz od zycia :(,no ale czasem trzeba widocznie go dostac? a z jakiego powodu ten dol??ze zaczadzisz sie an slasku za niedlugo?? ;)

Hahahahahaha :D Oj desti desti :) Nie będę tego wywalał na forum - niedługo zostanie wszytkim przesłane oficjalne zaproszenie....

to sticu kup sobie suszone sliwki na depreche w tym Twoim lidlu,albo deprim jakis?? :) kazdy dol mija i nie warto sie staczac :) i jakie fajne sloneczko dzisiaj :D, mimo czadu na slasku :p hihihi wiosna idzie 🌼

Każdy dól ma swój stół :p jak powiedział sofronow. Słońce świeci oj będzie się działo, dziewczyny wyciągać wiosenne ubrania :-)

Będzie się działo :) Zwiewne sukieneczki i klapeczki :D

... a na stole flacha,nie?? hahahha no gadanie..., ja juz dzisiaj w miniowie wyskoczylam i krotkim rekawku ;)

Opadajace ramiaczka i niegrzeczna rączka :D