Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Gość wolna i swobodna
nartka nie wiem co bedzie za 10 lat ,nie mysle narazie o tym zyje chwila i jest ok . sorki , ale to moje zycie mam je jedno i przezyje je tak jak chce , a nie jak mi dyktuja inni . Kazdy ma wlasna definicje szczescia i niekoniecznie zaraz gorsza .

No i jeszcze pobij wszytkie donicznki...jak maks to maks ;) a ja wierny , czuły,troskliwy :) a ona mnie nie chce ?? Kto rozumie kobietyy ręka w górę ??

Gość wolna i swobodna
stic 🖐️ :D

Ja tu próbuje dojść do ładu z moją eks, poradź coś ?? :)

Gość wolna i swobodna
co mam Ci poradzic skoro nie wiem o co chodzi :)

To moja eks - serio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Wszystich 🖐️ wolna--> ja jestem singielka od dwoch tygodni dlatego ,ze bylam w toksycznym zwiazku i wolalam go zakonczyc niz sie meczyc . Mysle ,ze w pewnym sensie mozna o mnie powiedziec ,ze jestem singielka z wyboru. Pozdrawiam :)

A ja jestem u Kruka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nartka
Dla mnie bomba!- możesz być wolna i swobodna . Ne mam zamiaru nikogo oceniac -sama jestem rozwódką. Kto zrozumie co Sticu mówi po 21-wszej w weekend? Ps. Nova dotarła do Breslau?

Gość wolna i swobodna
blondyneczka wielkie dzieki za odpowiedz 🌼 czy mogla bys mi powiedziec dlaczego ten zwiazek zakonczylas ? przepraszam to nie wscipstwo tylko pisze artykul i potrzebuje informacji jesli nie chcesz to nie mow :) stic nie wiem kto to jest kruk ,ale fajnie ,ze jestes u kruka :P

Gość nartka
Sticu może opowiemy Wolnej i Swobodnej o naszym związku i naszej samotności? Znajdziemy sie na pierwszych stronach gazet, umieścimy swoje zdjęcia (kasą podzielimy się równo).

Gość wolna i swobodna
nartka bez zlosliwosci prosze tak dla Twojej informacji to jest to lokalna gazeta i nie bylibyscie na pierwszej stronie :P ale jak chcesz to opowiedz bo widze ,ze narazie dwie osoby sie zdobyly na normalna wypowiedz

Gość nartka
Dobra może być w lokalnej i nie na pierwszej stronie.

Gość wolna i swobodna
nartka chcesz to mow ja poslucham i moze zmien podejscie do innych ludzi

Gość nartka
No to mówie:-WYLUZUJ SIE!!!!

swobodna - to takie troche przelewanie z pustego w prozne,prawda jest taka ze wiekszosc singlii wybralo singlostwo zamiast toksycznego zwiazku a nie kazdy ma odwage odejsc chocby z powodu przyzwyczajenia i strachu przed nowymi wyzwaniami ps.troche tak jak feministka brzmisz,ale moze sie myle :p chyba kazdy przypadek singla jest troche inny ...;) narcia - pozdro i dozo nova - daj znac jak dojechalas :)

Gość nartka
I prosze mnie nie wychowywać -za stara jestem na to!

Gość wolna i swobodna
destination nowe nie znaczy zle , nie jestem feministka :) nartka nikogo nie wychowuje ja tez mam swoje lata Dziekuje za rozmowe i zycze wam wszystkiego dobrego a swoja droga nartka nie dziwie sie ,ze jestes po rozwodzie z takim charakterkiem... pa

Ty nie tylko stara ale jeszcze eks - i co ??? PRA ??

swobodna - rowniez dziekujemy za rozmowe :) a nartka jest git i prosze mi tu kolezanki nie obrazac!

Nie obrażać mi żony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłej bo byłe ale żony..............

Gość nartka
Wolna i Swobodna-tak serio to nie jetem po rozwodzie , nawet nie jestem mężatką -chyba nie skumałas,że żartowalismy :( W sumie juz wole,żeby mnie ktoś obrażał niz wychowywał! Życze CI miłego dnia i więcej luzu! pa

Nartunio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jak nie jak tak ??

wolna dzieki i tobie tez 🌻 widze ze single powstawaly:D jak po imprezie wogole nic sie nie chwalicie:D

Hihihihihihi :) Pozdrufka dla wszytkich, ja sie czuje jakby mnie tir potrącił - jeszcze raz dziekuje wam za odstawkę do Katosów...