Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Heri:)... nie, bo sama nie lubiłam szkoły:( uczę się czegoś, jak wiem, że przyda mi sie to w pracy, czy ogólnie w życiu.... Stic... hmmm... przykro mi, że w takim nastroju jesteś. Mogę coś dla Ciebuie zrobić? Rozmowa bardzo poważna?

dla samej siebie tez lubie się czegoś uczyć czy dowiadywać nowego ale nie jak muszę uczyć się do szkoły:( zmykam na chatkę zaraz na rowerek nareczka:)

Noooo i co takie pustki? Stic jesteś tu? = a gdzie Ty sie podziewasz?:) Seti:) Ja w pracy zostałam.. z koleżanka poważne rozmowy prowadzimy, ale się nam zebrało.

🖐️ Wszystkim, dzis bylem w rozjazdach :) we Wrocławiu gwoli ścisłości, przed chwilą pomagałem sąsiadowi i oto jestem! :)

=🖐️ja tez sie nie nudzilam dzis, wyjatkowo nie:D, szybko mi dzionek zlecial;) wczoraj mialam zly nastroj , a dzis jest znowu wszystko fantastyczne:D:classic_cool:

Dzień Dobry wszystkim:D 🌼 Hercia:) co za zmiana stopki:) = ha, a na kawkę nie wpadłeś:( Pięknie u nas, co?:)

🖐️ ...niestety nie mogłem wpaść ;) ... ...a we Wrocławiu ciepełko uuu...18 st. C, w autku słonko dawało...

hej nowa ---> więcej na temat stpoki moze dowiesz sie z maila którego ci posłałam przed chwilką powiedzmy:) ale dopiero jak go wysłałąm to zobaczyłąm ile tam literówek w nim jest ale mam nadzieję ze sie nie przerazisz hej =, a jakie ty masz autko? stic ---> jeszcze nie pojawiłeś się na cafeeee a mailika juz mi rano wysłałeś - juz ci nawet odpisałam:)

o jaaaaaaaaaaaa dobreeeeeeeeeeeeeeeeee a ja zaczęłam tak ostro wpatrywać i szukać szczegółów..... a potem prawie się popłakałam napierw ze starchu a potem ze śmiechu spoko a autko---ja o kolor pytam!!!

a no widzisz a ja zapomniałąm napisać ze na kawkę zapraszam własnie sobie zrobiłam

Gość Domi zwariowana
JESLI BUSZUJE GDZIES TU PELELKA NIECH SIE ODEZWIE NA MOJE GG : 3139660. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH I POZYTYWNYCH wibracji dla wszysykich `:D

Siemano wam - co słychać bo u mnie jakoś nudno - wczoraj włóczyłem się po mieście chciałem sobie kupic grę dla zabicia czasu a tu nudy na pudy - nic nie ma fajnego :(

a jaką grę chciałes? chcesz się rozewać? kliknij na link stronki który pare postów wyżej podał = ----> i szukaj 3 szczegółów do skutku albo ile dasz radę zanim wymiękniesz:P

a na nudę to ja rowerek polecam ale to po pracy, nie w pracy idę na spacerek chyba zaraz malutki idzie ktoś ze mną? seti, moze ty???

Kolor... wiśniowy metalic! :P

Gość renka84
hejka :) macie tu kogos z warszawy :) poza stigiem oczywiście :P

Gość renka84
hejka :) macie tu kogos z warszawy :) poza stigiem oczywiście :P

śliczny:) a jaka marka tego autka? a ja mam granatowy a maskę z przodu mam ciemną zieleń i też metalik piekne mam autko

co to się stało ze nikt tu nic nie pisał? żyjecie jeszcze? co jest? nowa, stic, seti, = !!!!!!! a tak wogóle --- dzień dobry🌻

Hej 🖐️! Ja żyję! Dziendoberek! Odp. na pytanie: marka na \"o\"! :P

aaaaaaaaa.........co zrobiłeś z resztą singli??? i jeszcze mam pytanko...zwiazane z tym ze zapomniałąm skąd ty jesteś...więc?

Sie manko - oooo widzę Renka wróciła - ja sobie gierę kupiłem i się alienuję :P :) A tak ogólnie to wporządku, wracam sobie dzisiaj do LBN na looza i odpoczyma po świętach :)