Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Gość angela -32
HELIOŁ :D Gruby Misiu dziękuję z pamięć 👄 :) ano pracowałam przez ostatnie trzy dni - znaczy z Mareczkiem siedziałam :) a dziś miałąm juz wolne więc biegaliśmy po sklepach meblowych za blatem do kuchni, sofą do salonu... łóżkiem do sypialni, obudową do kominka i innymi bzdurami we Wrocławiu leje i mży na zmianę :O jest zimno i szaro...:( musiałam ubrac płaszcz 😭 ja chcę lato 😭 nie chce aby już się skończyło 😭 aaa i mężus mi kupił seksowny strój kąpielowy... :P nigdy takiego nie miałam... nie wiem czy w nim bedę miała odwagę wystąpić :O śmiał się ze mnie w sklepie, że będzie na plaży ze mną cały czas i mam go wziąć bo jemu się podoba :P zbereźnik :P spróbuję znaleźć w internecie tą firmę i ten model to wam wkleję... na prawdę nie mam pojęcia czy bedę miała odwagę w nim siedzieć na plaży :O teraz muszę już spadać bo lodówkę rozmroziam i muszę skończyc ją myć jeju... normalnei sie za wami steskniłam :) właśnie do mnei doatrło jak jesteście mi bliskie... jesteście jak narkotyk ;) Gruby Misiu słonecznego odpoczynku :) buziam Was moculko👄 ❤️

Hej! Gruby misiu twoje dzieciaczki muszą być kochane i życze ci, żeby ich grono się powiększyło i to jak najszybciej. Kocica mam nadzieje, że u ciebie już lepiej. Teraz tylko trzymaj dietkę a do porodu już niedługo. Do mnie się przyplątały hemoroidki przez, które dostaje szału. Brzusio rosnie jak oszalaly.

NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a..........Sylwia......31......Szczecin...........................6/7.08 Asik25........Joanna......26.......DolnyŚląsk............11...........24.08 reniol............Renia.....22...... Katowice..............7............16.08 angela32........Pati.......32.......DŚ......................3...nie odliczam tuptim..........gosia......32......Wroc.............staranka zawieszone Eva_B..........Angela.....23......\'Staffs............staranka od lipca \'07 Sabcial.........Sabina.....32.......Racibórz.............12............11.08 Gruby_miś....Katarzyna..32 .....Pruszków .............1 ...........13.08 Fryzella 26....Donata.....26......Białystok...............3...........31.08 TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........21.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....19.................ok.10.11 kicia 76.........evelka.....29/30.....BW...........20...........4 Listopad poczwarka....Marcia...27.......centrum.......13 ............1 Grudzień misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............14................29.01.07 Hello wróciłam i niestety w czasie podrózy dostałam@

Witam was gorąco👄 Wróciłam cała i zdrowa no moze nie całkiem....Cholera do mnie przyszła w podrózy na wczasy 😭.Niestety to nie jest takie proste, nie tak szybko.Jak ktos nie chce to wpada.Teraz jest następny cykl i trzeba od nowa miec nadzieje.Nad morzem było super,pogoda w kratke.Duzo spacerowalismy.Zrobilismy 400 zdjęc,jesli chodzi o pokazanie to niewiem jak to zrobic.Bawilismy sie swietnie tak szybko to mineło.Szum morza,fal,oraz duzo jodu.Pobudke mielismy o 7 rano poniewaz prawie kazdy w tym osrodku był z dzidziami nawet z niemowlakami.Wiec wesoło było jak w przedszkolu hi hi hi Zauwazyłam ze dzieci była bardzo duzo po prostu rodzinami przyjezdzają.Dzieciaczki są śliczne ale sie ich naogladałam :D Pozdrowienia dla wszystkich kobietek 🌻🌻🌻🌻

To ja poprawię tabelkę, bo już trochę nieaktualna :) NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a..........Sylwia......31......Szczecin...........................6/7.08 Asik25........Joanna......26.......DolnyŚląsk............11...........24.08 reniol............Renia.....22...... Katowice..............7............16.08 angela32........Pati.......32.......DŚ......................3...nie odliczam tuptim..........gosia......32......Wroc.............staranka zawieszone Eva_B..........Angela.....23......\'Staffs............staranka od lipca \'07 Sabcial.........Sabina.....32.......Racibórz.............12............11.08 Gruby_miś....Katarzyna..32 .....Pruszków .............1 ...........13.08 Fryzella 26....Donata.....26......Białystok...............3...........31.08 TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........28.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....25.................ok.10.11 kicia 76.........evelka.....29/30.....BW...........27...........4 Listopad poczwarka....Marcia...27.......centrum.......23 ............1 Grudzień misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............15................29.01.07 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :). Aż się lepiej na sercu robi, kochane jesteście ❤️. Jagulko, mi też brzuszek rośnie jak oszalały. Niezła już ze mnie piłeczka :D. Fryzelko super, że wakacje się udały. Uwielbiam spacery nad morzem :D

Hej Słoneczka, no nareszcie zrobiło si tu gwarno bo wiało pustkami, tylko ja misiaczkowa, gruby miś i kocica, smutno było bez Was. Fryzelldo jade za 5 dni nad morze aż się boje co to bedzie ale zobaczymy, narazie jestem dobrej myśli. Najgorsze, ze dostane @ nad morzem - blee - nie cierpie na wczasach dostawać @. Nie pocieszajcie mnie bo wiem, ze przyjdzie i nie mam na co liczyć, że będzi inaczej bo jak nie pójde do lekarza i nie zacznej jakieś kuracji to nie zajde - czuje to??? Zimno, pochmurno i do d...... Dziś tez latałam po sklepach meblowych ale super są meble, komplety wypoczynkowe, zachorowałam na kilka mebelków - trzeba mieć marzenia i dążyć do ich spełnienia ;) Wiecie jaką widziałam TUNIKĘ, bomba - len, stylizowane kwiaty na niej też lniane do tego cena przebojowa jak dla mnie 320 zł - szok - ale też marze i o niej :) dziś mam taki dzień który kończe marzeniami - hihi ;););) Miłego wieczorku.

Angela na pewno masz co pokazać w tym kostiumie i nie masz się czego wstydzić - raz się jest młodym ładnym i zgrabnym :)

Sabcial a gdzie dokładnie jedziesz?? My bylismy w Chałupowie koło Władysławowa.Polecam fajnie jest, piękne widoki i ludzi tak akurat. Jesli chodzi o @ na wyjezdzie to beznadziejnie jest wtedy.Pierwszy raz miałam na wczasach @ i zycze ci abys jej nie miała z całego serca.:D

jade do Władyslawowa :) Piękny był koncert KOMBII - piosenki pokoleń :) Ciekawe jak Misiaczkowa sie czuje? Uciekam do łóżka - choć mąż już śpi ale i tak kocham go mimo czasem, ze mam dość i nie rozumie go a on chyba mnie też, dziś znów zrozumiałam, że nie potrafiłabym bez niego żyć, przede wszystkim dla córci :)

Hej babeczki! Kocica dzięki za poprawienie tabelki. Cieszę się, że pomagamy ci w lepszym samopoczuciu do porodu już niedaleko . Mnie ostatnio dopadła depresja pt. jak ja sobie poradze po porodzie. Chwilowo mi przeszło ale pewno jeszcze pare razy powróci. Dostałaś meila odemnie ? Sabcial ta bluzka musiała być piękna. Koncert KOMBII też oglądałam fajny nieźle chłopcy się jeszcze grają. A co do @ to zobaczymy jak wrócisz. Frizella cieszę się, że wypoczełaś aż się wczułam w te spacrki nad szumiącym morzem. Ach jakbym tak wypoczęła narazie tylko pomarzyć. Angela ty to będziesz lasencja w tej Hiszpanii. Szczupła, opalona i w takim seksi kostiumie to twój mężuś oka z ciebie nie spuści. Misiaczkowa i Reniol wrócą dzisiaj? Ciekawe jak tam u Genewy i Asika. Dawno już do nas nie zaglądały Julk_a, Eva, Tuptim, Poczwarka i Kicia. Gdzie się te dziewczątka podziały? Przesyłam fluidki🌼🌼🌼...

Hej Jagulko, dostałam zdjęcie od Ciebie :D Fajna z ciebie kobitka :D. Ciekawa jestem jak teraz wyglądasz. Chciałabym zobaczyć Ciebie z brzuszkiem. Wyślę Tobie moje aktualne zdjęcie :D :D :D. Co do wątpliwości, to ja mam identyczne. Jak ja sobie poradzę? To chyba normalne. Tak sobie ostatnio myślałam, że może razem urodzimy? Mamy podobny termin. Tydzień różnicy :D Przesyłam moc fluidków dla Was wszystkich 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼

Witam ponownie! Kocica śliczny brzusio , świetnie wyglądasz. Miałam wątpliwości czy doszło to zdjęcie bo dopiero się uczę jak je wysyłać. Jak zrobie świeże to zaraz ci wyśle. Było by fajnie jakbyśmy razem urodziły. Myślałaś już jak chcesz rodzić? Ja się cały czas zastanawiam nad porodem w wannie u nas jest taka możliwość. Powiedz mi jak się dowiedziałaś, że masz cukrzyce ciążową.

Hej dziewczyny, macie watpliwości jak sobie poradzicie powiem Wam jako doświadczona matka /córcia 7 lat/ - dacie sobie rade jestem tego pewna na 150%. Gdy ja byłam w ciąży miałam podobne myśli, nigdy nie miałam koleżanki z małym dzieckiem, w rodzinie też nie, nie miałam mody prosić sąsiadki o pobawienie się z dzieckiem jak byłam mała. Przygotowywałam sie tylko teoretycznie z książek, gazet. Gdy jednak na świat przyszła córcia wszystko związane z jej pielęgnacją i opieką było czymś co potrafiłam robić od wieków jakbym wychowała już conajmniej 3-jke dzieciaczków. Mówie Wam to przychodzi dosłownie z \'mlekiem matki\" ;) Będziecie świetnymi mamusiami, choć nie wątpie, że zastanawiacie sie jak to będzie jedno jest pewne z każdym diem coraz lepiej - Uwierzcie !!! Życze Wam tego bardzo jak i szybkiego porodu, choć to też na pewno będzie ogromne przeżycie ale widzicie znów chce urodzić choć rodziłam 10godz. ale nigdy tego nie zapomne było dla mnie to największym przeżyciem w życiu i powtórze to jak tylko Bóg pozwoli :)

Sabcial kochana pomogłaś mi bardzo, ostatnio poprostu dopadają mnie depresje. Dobrze jest mieć takie doświadczone mamy jak ty i Gruby miś w pobliżu będę was męczyć gdy coś nie będę wiedziała. Sabcialku musisz odwiedzić w końcu gina może u ciebie jest jakiś malutki problemik.

Pytajcie jak macie problem o ile będę mogła choć trochę pomóc - to się uciesze. Musze iść do lekarza wiem ale wybiore się tak we wrześniu to minie rok od naszych starań. Z jednej strony bardzo się boję, ze coś wykryje niedobrego a z drugiej wiem, że moze mi pomóc. Ja chce słońca za 3 dni jade nad morze - umre tam z nudów jak będzie padać :(:(:(

Kocico ❤️ Jagulo ❤️ chętnie będę zawsze służyć radą :) uczestniczyłam wczoraj w wieczorze panieńskim koleżanki, której termin porodu mniej-więcej zbiega się z Waszymi... kawał brzucha :D Reniol? Misiaczkowa? wracacie???

HELO :D wrócilismy przed chwilą od znajomych, którym dwa miesiące temu urodziło się dziecko :) jestem załamana...:O wiedziałam, że po mojej koleżance nie można się spodziewać, wiele ale to zobaczyłam w wykonaniu świeżo upieczonej \"mamusi\" to przerosło moje najgorsze scenariusze :O nie wiem??? być może jestem za bardzo przyzwyczajona do mojej Moniśki kochającej swojego synka całym swoim ciałem, każdym gestem i spojrzeniem i tym gromnym poczuciem odpowiedzialności... zabaw rozwojowych dostosowanych do wieku...itd... szkoda mi tego maluszka strasznie... nie widziałam odrobiny miłości...o reszcie nawet nie będę pisać bo sama muszę to przegryźć...:O a ja zawsze twierdziłam, że nie powinnam mieć dzieci bo na pewno będę złą matką...dziś widziałam złą matkę... a z miłych rzeczy...;) przeprwowadzka trwa.. :) a my mamy dziś 8 rocznicę ślubu ❤️ to był najpiękniejszy dzień w moim dotychczasowym życiu i najpiękniejsze lata... tak twierdzę...❤️ miłego wieczorku... muszę wracać do mojego misia :);)

Ósma... brązowa :) my taką będziemy świętować we wrześniu :) bawcie się dobrze i powodzenia :p

witam po dluuugiej nieobecnosci, nie mialam netu z powodu przeprowadzki ani tez czasu, teraz juz nadrabialm zaleglosci ibede pisac z wami jesli mnie jeszcze pamietacie:):):)

to jeszcze 116 dni... i się \"przepoczwarzysz\" :D im więcej nas pisze tym raźniej! fluiduj :)

Poczwarko pewnie, że Cię pamiętamy 🌼. Zastanawiałam się, gdzie się podziewasz. Sabcial ❤️ Gruby Misiu ❤️ dzięki za słowa otuchy. Angelo miłego świętowania :D Jagulo cukrzycę ciążową wykrywa się na podstawie testu obciążenia glukozą. Ginekolog pomiędzy 24 a 28 tc daje skierowanie na badanie, przed którym wypijasz 50 g glukozy rozpuszczonej w wodzie (słodkie strasznie brrrr). Po godzinie pobierają Tobie krew, jeżeli wynik jest w normie to ok, jeżeli nie dostajesz skierowanie na wypicie 75 g glukozy (prawdziwe świństwo). Po dwóch godzinach od wypicia pobierają znowu krew i wtedy wiadomo, czy mieścisz się w normie. Jeżeli masz podniesiony cukier we krwi to znaczy, że jest cukrzyca ciążowa. Jutro jadę do poradni diabetologicznej dla kobiet ciężarnych do Poznanie. Podobno ułożą mi dietę. Narazie mam unikać słodyczy. Sama jestem ciekawa co mi tam powiedzą. Buziaki dla Was wszystkich 👄 i dobranoc

hello kochane!!!!!!:) Ale się za wami stęskniłam!!!Wróciliśmy w piątek,ale facet od neta gdzieś wyjechał i w tym czasie net się oczywiście zepsuł,dopiero dziś wrócił do nas i umożliwił kontakt ze światem. Dopeiro zaczęłam nadrabiać zaległości a zaraz zmykam spać,więc na razie odpiszę tylko misiaczkowej na pytania co do mojego męża,jego pracy i egzaminu.przede wszystkim zdał:Dco wiąże się z drobną podwyżką:) Sprawa nie jest łatwa,bo on jest muzykiem i uczy gry na organach w podstawówce muzycznej.Uczy już od zdaje się 4 lat,to był egzamin na nauczyciela mianowanego,przed nim jeszcze \"tylko\"dyplomowany. Zaczynał od stażysty i ledwo zarabiał na benzynę, potem po roku na kontraktowego,potem przerwa,i teraz mianowanie.Mnóstwo papierów udokumentowujących to że organizował różne popisy,jeździł i oglądał z dziećmi organy itp.To się składa w tzw.teczce,do której masz dokładnie podane punkty które musisz w niej zamieścic,mało one mają tak na rpawdę wspólnego z faktyczną pracą z dziećmi,ale za to pochłaniają ogromną ilość czasu i nerwów.Pracuje od września,pod koniec sierpnia tylko jest jedna konferencja.Aha,no i po złożeniu teczki jest egzamin-mogą cię zapytać dosłownie o wszystko-począwszy od tego w jaki sposób wprowadzasz jakieś zagadnienie po numer ustawy w której coś tam ktoś kiedyś napisałZajęcia są specyficzne,bo indywidualne,więc nie wiem,czy coś Ci pomogę w dowiadywaniu się o robotę w szkole,bo Ty,tak jak i ja w przyszłości,będziesz pracowała w zupełnie innym trybie. To na razie tyle,zmykam do nadrabiania dalszej lekturki,a jak tylko mężuś wyjdzie spod prysznica-przytulańska. Aha,nadmienię tylko,że dziś 25 d.c.,zaczynam się niestety napalać,mam mdłości od 3 dni.3 dni temy przeszłam słabą odmianę grypy żołądkowej więc może to się jeszcze za mną ciągnie,ale oczywiście można się ponapalać,że to 100% oznaki ciąży... Pozdrawiam i zmykam-do jutra❤️

Hello Ja dzis pierwszy dzien po urlopie do pracy.Wczoraj byłam u siostry na urodzinach dopiero 17 ale jej dobrze.:D Gruby misiu ale masz fajnie z z twoimi maluchami,jak czytam twoje słowa to wyobrazam gromadke fajnych urwisów.Bardzo chciałabym was zobaczyc,takze wszystkie dziewczyny.Moze powymieniamy sie adresami e-mail,wy sie pewnie juz widziałyscie ja tez chcem :D Kocico trzymaj sie nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze :D Sabcial zycze ci udanego wypoczynku :D Angela koniecznie włóz na siebie ten sexowny strój,jesteś młoda, moze juz nie będziesz miała okazji go włożyc ,a co raz się zyje :D Chciałabym go zobaczyć. Jagulka wyłaz z depresji , ale juz,dla dzidzi zaszkodzi.Oglądałam program o kobietach w ciązy i słyszałam ze nie wolno sie denerwowac bo dziecko tez to odczuwa, więc głowa do góry jestesmy z tobą napewno bedzie dobrze :D Angelko gratulacje z powodu rocznicy ślubu ❤️ Poczwarka witamy cie gorąco, super ze juz jestes :D Reniol trzymam za Ciebie kciukasy dzis masz 26 dc, moze w koncu opuscisz pierwszą tabelke, niech wredota od Ciebie ucieka w siną dal albo gdzie pieprz rośnie hi hi hi :D Dziewczynki koniecznie chcem was wszystkie zobaczyc chociaz na zdjęciach

cześć kobietki:) Przed śniadankiem postanowiłam nadrobić zaległości. Fryzella-ale fajnie,że wakacje nad morzem się udały:)My wyjeżdżamy w przyszłą środę i mam nadzieję,że nie będzie lało przez cały czas...Jedziemy do małej miejscowości, więc nie będzie za bardzo co robić jak będzie lało za często.Choć z drugiej strony cieszę się,bo może nie będzie takich tłumów, jak oglądam \"uwagę\" z tym ich cyklem o wakacjach to mam ciarki...:o sabcial,hehe,widzę,że nasza sytuacja jest podobna.Też dostanę @ nad morzem,choć mam nadzieję,że chociaż ten najbardziej bolący pierwszy i drugi dzień złapie mnie jeszcze na miejscu.A jak nie złapie,to potraktujuę to jak prognozę pogody, bo w końcu jeśli ja dostanę @ nad morzem,to na 100% poprawi się pogoda i wszyscy będą się wylegiwać na plaży a ja jęcząca będę kwiczeć w domu... Angela-wszystkiego dobrego z okazji 8 rocznicy!!!my będziemy mieć we wreześniu 3...ale ten czas leci:) Poczwarko-witaj i pisz jak najwięcej!!! Wróciliśmy w piątek z wyjazdu-byliśmy na rekolekcjach,ale nie jako uczestnicy,tylko jako osoby pomagające przy graniu i śpiewaniu i tylko 4 dni (całość trwa 15).Cieszyłam się,że szybko wyjeżdżamy,bo nie chciałam za bardzo się dołować.Chodzi o to ,że to były rekolekcje dla rodzin-każdy min.2 dzieci,w tym dużo malutkich.No i niestety,w drugim dniu złapal mnie dołek i trwał aż do końca,jednej nocy wyłam ze smutku i bólu,że u nas nic,że ciągle się nie udaje.Nawet mój mąż zaczyna się zastanawiać dlaczego ciągle nie wychodzi,co jest nie tak. Dziś 26 dc,zaczyna się delikatne kłócie,i oczywiście napalam się nadal,bo przecież jak przedtem prawie się udało,to takie kłócie czułam cały czas...Bardzo bym chciała się nie rozczarować,ale wiem,że raczej będzie tak jak zwykle.Z nowych odczuć w tym cyklu: między 20 a 21 dc dość intensywnie bolały mnie jajniki...nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam,nie wiem co to było.Albo mi się owulacja przesunęła o tydzień (tylko z jakiego pwoodu???) albo nie wiem:( No i od 2 dni mnie mdli,też nie wiem czemu...Napalam się,wiem.I wiem,że będę tego żałować. We wrześniu,pod koniec kolejnego cyklu idziemy do lekarza,przepisze mi coś,bo mam już dość tego mojego beznadziejnego organizmu. Ok,żeby nie wpaść w dolek uciekam już,zjem coś to może mi się humor poprawi.Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnego i słonecznego wypoczynku:)

Hejoooo :D Wróciałam wczoraj ale padałam na pysk i nie dałam rady poklikać, ale to wcale nie przeszkadzało mojemu mężulkowi się ze mna pomiziać ;) Padało cały czas i trzeba było siedzieć w namioocie....cóż czas wykorztalismy inaczej ;) No co libido mi podskoczyło....wiem trzeba się hamować ;) Łoj ;) Sabcialu, kochanie czapeczki doszły, są przesliczne, nie moge się zdecydowac które by tu oddać koleżance, bo wszystkie są śliczne i w ogóle jestem zachwycona, cala rodzinka wczoraj podziwiała :D Dziekuję ci jescze raz z całego serduszka!!!! 👄 🌼 !!!!!!! Angelo wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!!!!!! Ja tez mam we wrześniu...ale 1 :) I spędzę ją sama 😭 bo męzul na poligonie bedzie :( Ale Ciebie mocno ściskam i tulam!!!!! A ten kostium wklładaj bez gadania bo nie po to tyle na rowerku jeżdziłaś i ćwiczyłas, żeby się teraz krępować :D Wprawisz w zachwyt mężą i Hiszpanów, bo oni lubią Polki i ich ladne ciałka :D Poczwarko witaj ponownie!!!! Fajnie, ze pamietałas o nas :D Fryzello przykro mi, że ta wstrętna, paskudna @ przylazła...ale przed tobą nowa szansa!!!! Przegonisz ją raz a dobrze !!Zobacztsz!!! Reniol....ja trzymam kciukasy, moooooooooocnoo!!!!!! Dziekujeę za odpowiedź, no faktycznie nie można za batrdzo porwnac, znaczy się stopnie awansu te same mamy, sposób też, ale chodziło mi o klasyczną szkołę. Ja na staż chyba raczej na pewno nie pójdę w przyszłym roku, bo nie mam z kim dziecka zostawić, babcie pracuję, prababcie są w podeszłym wieku i nie wiedomo co im odpali, a obcej osobie takiego maluszka nie zostawię, bo nie znam nikogo kto zajmuje się dziećmi,a z ogłoszenia wolę nie próbować, musiałabym zreszta zanosić maluszka do obcego domu, bo u nas jest wielki pisiur (owczarek niemiecki), który raczej do najmliszych nie należy. Przecież takie malutkie jeszcze chodzić nie bedzie, co jak z takim szkrabkiem pocznę, nie dam obcej babie, a jak bedzie mu krzywdę robiła? A z rodziny tez nikt się nie nadaje, wszystcy na sczęscie pracują i se ne da. No trudno, jakoś to będzie :) Prawda? Gryby misiu, jak tak czytam o tej twojej trójeczce, to sobie myslę, że masz w domu zawsze wesoło, bo maluszki broją ile wlezie :D I dlatego chcę mieć trójeczkę, bo wtedy w domu jest duzo ludzim jest wesoło, gwarnie i w ogóle tak jak bym chciała :D Jagulka, jak tam sie miewasz? Mam nadzieję, że już wygrzebałas się z dołka? Wiesz nic nie chcę mówic ale musisz szybko się wygrzebać, bo potem urośnie ci wielki brzuch i jak ty bedziesz w tym naszym małym dołku wygladała? Nie można byc egoistycznym, wyłaź, bo dołek jest wspólny i służy również do wielu innych rzeczy, np. do ochładzania się.....inny tez chcą ;) Kocica, pewnie wykreślą ci białe pieczywko, słodycze, jakieś owoce, soki. Ale za to dużo nie utyjesz ;) Najlepsze zabiorą...tak miała moja koleżanka, ale są słodycze dla diabetyków :D A gdzie Asik? Wybył gdzieś? No to miłego dnia :D Buziole!!!

Hej dziewczyny, Misiaczkowa ciesze się bardzo, że czapeczki Ci się podobały a zrobisz co będziesz uważała z nimi za najlepsze nawet jakbyś wszystkie sobie zostawiła :) Wiesz jak byłam już dość wysoko w ciąży dostałam paczkę z Angli z ciuszkami dziecięcymi, strasznie mnie zdziwiło bo nikogo tam nie znałam ale adres moje nazwisko wszystko sie zgadzało. Potem za parę dni córka mojej mamy znajomej z Niemiec choć też jej nie znam osobiście, wiedziała, że jestem w ciąży a jej siostra /mieszka w Angli/ wcześniej jakiś rok urodziła dzidziusia i w rozmowie telefonicznej ona wspomniała o mnie i tak nie patrząc na nic spakowala paczkę i wysyłała, potem jak moja mamcia dzwoniła żeby podziękować to ona powiedziała, że tam się tak robi nikt nie trzyma ciuszków na drugie dziecko tylko ciuszki sa w ciągłym ruchu. Wiesz i ja zaraz jak urodziłam moje oddawałam. Akurat było tak, że moje koleżanki rodziły po mnie więc było komu. Tearz gdy było Tobie tak smutno i źle wiedziałam, ze choć troszkę Cię rozwesele i pomoge. Życze Ci abyś na swej drodze spotkała właśnie takie osoby!!! Z kim będę testować ??? Ja też mam dostać w drugi dzień pobyty nad morezm oj jak super :( Pogoda ma sie poprawić strasznie na to licze bo jak nie to OSZALEJE tam z nudów.

Najpiej widze Gruby Miś /na pewno nie gruby:)/ potem Reniu Ty ja gdzieś w środku, nie mam wiecie żadnych obiawów na ciąże ani na przyjście dosłownie nic a może to obiaw :;) Nażarłąm sie mandarynek aż mi niedobrze - blee /dlaczego człowiek jest taki głupi :(

hello:) wróciliśmy z miasta,od urzędu,przez sklep zoologiczny, bo oddaliśmy papugę w końcu-może to coś pomoże (teraz tylko czekamyna reakcję babci,będziemy udawać że uciekła) aż po kupowanie czegoś wnuczkowi maszych znajomych.Ufff.....teraz będę nicnierobić...no prawie.Egzaminy na uzupełnające zbliżają się jakoś strasznie szybko,więc muszę czytać nie to na co najbardziej mam ochotę tylko to co powinnam. :( Kurcze-napalam się....przez ostatnie 3 mieisące jakoś to szło spokojnie,ale teraz... sabcialku-ja powinnam dostać chyba trochę wcześniej niż napisałam,pewnie ok.12-13 sierpnia...cholera. Pozdrawiam i zmykam🌼

to prawie jak ja zobaczymy pożyjemy dostaniesz @. Wiesz jak zawsze miałam coś to teraz nic, jasne miałam przed tygodniem ból głowy jak zawsze tydzień przed. Dziewczyny robi się pogoda coś sie zmienia na lepsze przynajmniej u mnie :)