Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

moj tata uzywa takiego \"odsiwiacza\",zapytam go o nazwe,dziala super! tata byl prawie zupelnie siwy a potem gdy spotkalam myslalam,ze sie zafarbowal! a on zastosowal ten preparat kilka razy i jego wlosy staly sie naturalne,ciemny blond.

Gość Eugienia 33
jeżeli mama nie zażywała antykoncepcji to byc mozę miała zbyt wysoki poziom hormonów podczas ciazy z Tobą... Nic nie dzieje się bez powodu. A niektórym sie wydaje, ze skoro lekarze dają to anlezy brac farmaceutyki. Dotyczy to wszelkich nierozwaznych recept ktore nam lekarze przepisują a w szczególnosci antybiotykow. Moze kiedyś zrozumiemy ze organizm ludzki to nie egzemplarz do eksperymentów.

Gość Ewka24
Mam 24 lata i siwe wlosy, ale to stres, bo to niemozliwe, aby jakies przyczyny starosci, ja je wyrywam!

Gość jestem po 40
z siwulcami radze sobie calkiem niezle ;) tzn stosuje kuracje po ktorej czesciowo te wczesniej siwe staja sie ponownie ciemne- z barwnikiem.Chcialam wam powiedziec ,ze moja fryzjerka twierdzi,ze jak pracuje w tym zawodzie ponad 20 lat to kiedys nie bylo tylu siwiejacych mlodych udzi co dzis wiec to nie tylko sprawa genow,a glownie chemii w zarciu i hormonow w miesie ,to sie wszystko odbija na zdrowiu i wlasnie jednym z objawow tego zatruwania jest to,ze teraz siwieja juz dzieci w wieku lat 11 .Zgroza !

Gość Esyfloresy23
ludzie piszcie co stosujecie błagam bo się załamuję juz ....

Gość czterdziecha
Agais odezwij się i podaj nazwe tego preparatu co używa twój tata bo ja mam 7/8 siwych włosów, będę wdzięczna, mam 47 lat a zaczełam siwieć w wieku 20 lat

Gość kamila33
moj facet tez ma mnostwo siwych wlosow,a ma dopiero 36 lat,zaczal siwiec juz pare lat temu. Ostatnio kupil na allegro specyfik nazywa sie lozione k i musze przyznac ze jak sie wciera ten plyn codziennie to naprawde pomaga!!

Gość bombellka i RE-NATURE
Witam , prowadzę drogerię od1999r i uważam że na rynku jest bardzo duzo produktów do problemów z siwiejącymi włosami. Są w tej gamie mniej lub bardziej dobre kosmetyki . W naszej ofercie mieliśmy niemal wszystkie , jednak największym zaufaniem cieszy się RE-NATURE firmy schwarzkopf . Odróżnia go od pozotałych zdecydowanie wysoka jakosc oraz łagodniejszy charakter przy zdecydowanie lepszym efekcie końcowym . Inna rzecz na którą trzeba zwócic uwagę to zapach tego kosmetyku , jest przyjemny i pozbawiony przykrego chemicznego odoru , czego nie można powiedziec o innych produktach . Sama również go używam dokonujac wcześniej wyboru między farbami a tym łagodnym produktem . Polecam więc go nie tylko z komercyjnego powodu ale także i osobistego . Produkt ten jest dostępny w naszym e-sklepie bombellka oraz na aukcjach allegro .Pozdrawiam wszystkie Panie oraz Panów i zapewniam że nie ma co się stresowac widokiem siwych włosów , bo kosmetyki w dzisiejszych czasach robią prawdziwe cuda , bombellka .

Gość musiel5
Mam 20 lat i pełno siwych włosów. Naturalny kolor to ciemny braz. Od jakiegos czasu farbuje wlosy i do tej pory nie widzialam ilosci wlosow pozbawionych barwy.Od momentu gdy postanowiłam ,ze powroce do naturalnego kolru, złapałam sie za głowe..;/ załamac sie mozna, co trzeci to chyba siwy.szok!!! Czy moge zastosowac krem RE-NATURE? Włosy farbowałam 4 miesiace temu. PLEASE pomocy!!!

Gość polecam sok z gumi jagód
:classic_cool: 🖐️

w tym roku kończę 37 lat. Jeszcze nigdy nie farbowałam włosów i siwych włosów jeszcze nie mam

nie przejmujcie sie, to zycie w XXI wieku tak wykancza :) moj chlopak ma niespelna 20 lat i ma juz sporo siwych wloskow, szczegolnie na skroniach, gdy go poznalam, jakis rok temu mial ich ze 4 na calej glowie. ciekawe co bedzie za rok? ja na szczescie nie mam takiego problemu, moze tez dlatego ze z natury jestem blondynka a na tym kolorze mniej widac siwizne niz na ciemnych odcieniach. glowa do gory ludziska, nie dlugo siwizna bedzie modna ;)

Gość collateral
Witam Mam 20 lat i chcę sie ufarbować na siwo, ale nigdzie nie znalazłem nic na ten temat, zdaje sobie sprawe, że tendencja w tym względzie jest zupełnie odwrotna, ale mimo wszystko musi chyba być taka farba (nie interesuje mnie psikanie ze spray'a :>). Konkretnie chodzi mi o fryzure Tom'a Cruise'a z "Zakładnika". Pozdrawiam

Gość beata 333
Witajcie! mam 30 lat i od 8 lat farbuję włosy.Początkowo co 2 miesiące, bo siwych nie było tak dużo, teraz jednak muszę już farbować co miesiąc, a i tak po 3 tygodniach już widać siwe odrosty. Poradźcie co robić, bo moje włosy są w coraz gorszym stanie.

Gość ale fajowo
to ja poprosze o przepis na ta plukanke :)

Gość beata 333
plase napisz gdzie można kupić taką płukankę i jak robić ten napar z kory dębu.

Gość okularnica1234
ja tez poprosze o przepis na te plukanke

Gość marzkaaaaaa19
Mam 19 lat. Pierwsze siwe włosy wyszły mi gdy byłam w III gimnazjum. Teraz mam maturę, siwych włosów więcej... Co będzie na studiach??? Nie wiem. Ponoc są to skutki niedoboru biotyny, więc moze to powinniśmy zażywac? No i chyba mniej się stresowac. A jeśli już farbowac, to farbą a nie szamponem.

niemartw się ja też zauwarzyłam że u kilku osób w wieku 20-24 lat zaczynaja się pojawiać siwe włoski ale to normalne po jakimś czasie one znikna niemartcie się w imieniou prowadzącej kama

Gość kapuchy
"kamila33 moj facet tez ma mnostwo siwych wlosow,a ma dopiero 36 lat,zaczal siwiec juz pare lat temu. Ostatnio kupil na allegro specyfik nazywa sie lozione k i musze przyznac ze jak sie wciera ten plyn codziennie to naprawde pomaga!! " !!!! lozione k ZDECYDOWANIE ODRADZAM, zawiera acetat ołowiu, chyba nie musze nikomu tłumaczyuć jak toksyczne sa związku ołowiu !!

Gość beatryce
Przyrządzaj sobie miksturę przed pójściem spać. 1szklanka zwykłej wody 2 torebki ziołowej herbatki z pokrzywy(ale najlepiej jak jest cała świerzo zerwana) skórke z cytryny(troche wysusza włosy) Opakowanie suszonych moreli i śliwek Napierw zagotuj wode. Kiedy zacznie wrzeć dodaj wszystko. Poczekaj aż wystygnie i pij po 0,5 szklanki dziennie(przed pójściem spać). Zawsze odcedzaj żeby został sam napar.

Gość beatryce
a i jeszcze jedno. Powinnaś stosować szampony przeciw starzeniu się włosów, np. z Oriflame. Polecam

Gość aga 34
przestancie dramatyzowac ja mam 34 lata i cala glowe siwa,sa inne kobiety ktore sie farbuja na popielaty lub golebi albo srebrny blad a ja mam swoj kolorek i wlasnie taki mi sie podoba.prektycznie cale zycie sie farbowalam i to na rozne kolory a teraz jak jestem siwa to przestalam .odpowiedni makijaz i wygladasz calkiem calkiem

Gość aga 34
zeby bylo smieszniej moj maz ma 40 lat i nie ma ani jednego siwego wloska a ja wlasnie bardzo bym chciala zeby byl szpakowaty strasznie mi sie to podoba u panow a dodam ze jest brunetem

Gość siwo włosek

Gość siwo włosek
silver stop odradzam, zapach octu. RE-NATURE wypróbuje i dam wam znać czy działa

Gość Sylwia 30
Też chcę wypróbować ten preparat Re Nature, ale nie wiem czy można na farbowanych włosach. Farbuję moje siwe włosy od 10 lat i są bardzo zniszczone. Najlepiej byłoby farbować je jakimiś ziołami, próbowałam szałwią ale nie działa, może są jakieś inne skuteczniejsze,pomóżcie!!!

Czy ktos ma te recepte na płukankę z szalwii lub kory dębu. ? Ja dlugi czas wyrywalam siwki, ale potem mialam przerwe i teraz na calej glowie mam takie krotkie obrzydliwe siwe odrosty (reszta wlosow dluga i czarna). koszmar. nie chce stosowac tych \"odsiwiaczy\", bo zawieraja szkodliwe zwiazki chemiczne, ktore sie wciera w skore...pomocy