Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

Gość SilverMen
Tramperk pochwal się jak tam efekty Just For Men :) zadowalające? jak długo kolor trzyma??

Gość lacus
Ja mam

Gość lacus
Mam podobny problem, borykam się z nim mniej więcej od 19 roku życia. Przyznam, że stosowałem już różne preparaty, jednak nie były one skuteczne. Chodzi mi tu o just for men, silver stop, czy cover 5. Zazwyczaj było tak, że te "odsiwiacze" farbowały włosy na rudo i efekt był jeszcze gorszy niż przed. Zażywałem też przez jakiś okres czasu kapsułki PABA, jednak efekt zerowy. Podejrzewam, że główną przyczyną siwienia włosów w moim przypadku był spory stres. Chciałbym cofnąć czas, na pewno inaczej bym podchodził do pewnych spraw :) albo urodzić się 10-15 lat później, myślę, że ten właśnie czas wymyślą coś naprawdę skutecznego. Pozdrawiam

Gość SilverMen
ja używam re-nature.. weź kup sobie kolor DUNKEL, choć ten najciemniejszy nawet dziala po 2-3 krotnej aplikacji (po wizycie u fryzjera)a pozniej juz tylko raz w tygodniu apikujesz i jest git ;)

Gość aleksandra83
DO CHŁOPAK 123 Jakieś 3 miesiące używam odżywki aż do dziś z racji tego że bardzo bardzo dużo mam siwych włosów ( co drugi włos na głowie mam siwy ) stosuję odżywkę i szampon co 3-4 dzień ponieważ mam długie włosy ( za ramona, a mając długie włosy niestety potrzeba większą ilość produktu nałożyć na włosy, a te produkty nie są tanie tj. szampon kosztuje 45 zł, a odżywka 39 zł. ) Najlepiej odżywkę oraz szampon stosować codzień a nawet co drugi dzień. Ty jesteś mężczyzną więc dla Ciebie takie produkty by wystarczały zapewne na długo ;)

Gość Tramperk
marcin_31, ja jak wyżej pisałem skorzystałem pierwszy raz niedawno z just for men właśnie i poszło gładko. Ciągle nie mam siwych włosów, a minął miesiąc. Szczerze to obawiałem się, że efekt po prostu się spłucze, ale tak nie jest. Jest w porządku, za jakieś dwa tygodnie użyję jeszcze raz. I nie, nie zafarbowało mi to włosów na rudo .:D

Gość SilverMen
Tramperk to tez zalezy ile masz siwych wlosow, ja mam okolo 50% i te siwe po aplikacji re-nature są troche jasniejsze niż naturalne ale nie wygląda to źle.. maciej będę mial chwilke to sie odezwe.

Gość SilverMen
sorry... Marcin

Tramperk masz duzo siwych wlosow ? i jaki dokladnie wybrales kolor ?i czy widac roznice na wlosach miedzy twoimi a farbowanymi z gory dzieki za odp. Probowal jeszcze ktos just for men?

Gość Tramperk
Nie za dużo, one dopiero zaczęły się pojawiać, chciałem zareagować szybko :D Wybrałem taki kolor przy pomocy ekspedientki : http://www.sklep.aspen.net.pl/product_info.php?cPath=12&products_id=26 bo mam kruczoczarne włosy. Szampon pokrył siwe włosy idealnie, bo te farbowane w ogóle nie odróżniają się od naturalnych. Trochę się bałem, że będą ciemniejsze i będę wyglądał jakby sobie balejaż położył xd Ale jest naprawdę fajnie.

Gość chlopak123
Do Aleksandra83 no nic dzieki za informacje :) zakupie te specyfiki zobaczymy czy to podziała na siwe wlosy tez mam ich z 50 % . Pozdrawiam!

Gość SilverMen
dobra Panowie zakupilem Just For Men i sam bede na swoich wlosach testował :) kupilem H-35 czyli średni brąz mam nadzieje ze nie bedzie za jasny..

Gość aleksandra83
Do Chłopak 123 Polecam się na przyszłość :) Dzięki i również powodzonka! Pozdrawiam.

Gość chlopak 123
do Aleksandra 83. własnie dzisiaj dostałem przesyłke kurierem produkty made in China mam nadzieje ze nie zacznę swiecic :). Pozdrawiam w przyszłosci napeweno skorzystam!

Gość chlopak123
Do Aleksandra83. Czy tą odywke( balsam) tylko nakladasz i roprowadzasz na włosy i zostawiasz czy wcierasz w skóre głowy?. Pozdrawiam

Gość aleksandra83
Do chłopak123 Jeżeli chodzi o szampon to myjesz nimi włosy minimalnie 3 minuty - cały czas masując skórę głowy. Jeżeli chodzi o odżywkę to nakładasz ją na włosy tuż przy skórze włosów i pozostawiasz na 3 minuty i dokładnie spłukujesz lub też nakładasz na włosy na 20 minut owijasz włosy folią spożywczą do żywności i zawijasz włosy w ręcznik. Po 20 minutach dokładnie spłukujesz. Pozdrawiam.

Gość SilverMen
Marcin dopiero w piątek będę testował, dziś dopiero przesylka dotarła ;) boje się tylko czy włosy nie wyjdą mi za jasne bo wziąłem średni brąz..

Gość Tramperk
SilverMen, dobrze będzie, toć to porządny specyfik. Daj znać jak żyjesz "po". :-)

Gość siwe wlosy to zmora dla
kobiety:-( ciagle farbuje i ciage mam odrosty. po 10 dniach widac spory siwy odrost. jestem tym juz wykonczona.dosyc ze wlosy mam cienkie to jeszcze oslabiam je tym ciaglym farbowaniem

Gość SilverMen
no i tak, just for men pod względem aplikacji to jest rewelacyjny, bo na glowie trzymasz 5 minut więc można zrobić sobie wlosy podczas wieczornej higieny a nie chodzić po domu 30 minut z kremem na głowie tak jak to było w przypadku re-nature. tyle że obawiałem się że kolor wyjdzie mi za jasny a okazało się że wyszedł za ciemny hehe a trzymałem 5 minut, nastepnym razem splucze po 3 minutach ;) teraz zobaczymy jak dlugo trzyma sie na wlosach i kiedy wypłowieje :) pozdro

Gość szpaaaak
do SilverMen Just for men reklamują że farbuje tylko włosy siwe, a nie farbuje te jeszcze z barwnikiem. A jak jest naprawdę? Czy możesz napisać?

Gość SilverMen
SZPAK jaki masz naturalny kolor włosów i ile jest siwych (ok w %)? powiem tak nie ma produktu który by omijał naturalne wlosy ale to tylko kwestia dobrania odpowedniego koloru nie rózniącego się duzo z naturalnym. Ja zastosowalem teraz just for men ciemny brąz, trzymałem na glowie 2 minuty i szczerze to nigdy nie miałem tak naturalnego koloru włosów.. no chyba że za młodu :)

Gość facetmlody
DO CHLOPAK123 POWIEDZ JAK TAM REZULTATY ODZYWKI I SZMPONU

Gość facetmlody
MAM KROTKIE WLOSY CO ILE MOZNA STOSOWAC JUST FOR MEN JAKI MUSI BYC MINIMALNY ODDSTEP CZASU??

Gość Miłkaaa
Ja własnie wczoraj skończyłam 27 lat i na boku znalazłam 2 białe, a wcześniej też 2 białe na drugim boku. Mam włosy cienkie. Nie farbuję i nie zamierzam, bo nie miałabym juz wtedy włosów w ogóle!! Trzeba to jakoś naturalnie powstrzymać! U mnie to jest tak, że nagle włosy tracą swoją barwę, które się wypłukuję i bieleją. Nie sądzę, by to było od ilości myc - myje 2 razy w tygodniu! Najgorsze jest to, ze tych włosów każdego miesiąca przybywa po 1,2, że to POSTĘPUJĘ. Jestem szatynką i to strasznie widać. Jestem w stanie wyłapać takiego jednego z połowy głowy, bo TAK LŚNI BIAŁO!!!!! Wycinam je tuż przy skórze, ale po miesiącu to samo!!!!! Jakiś horror, myślałam, ze nie ma się co przejmować skoro mam jednego, a tu dołączył po pół roku drugie, są już 4 zlokalizowane!!!!!!!!