Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

JessicA*

CORAZ BLIZEJ CELU

Polecane posty

mi wyszlo 1532,56>>1533 zeby gubic 1 kg/tydz ale i tak jem 1000 no dzisiaj akurat te 1257 ale czasami i do tego jeszcze cwiczenia to powinnam schudnac wiecej i szybciej... moze :) ===> czy prawd膮 jest to fajny ten wzor :) a bylo mi troche glupio ze za duzo dzis zjadlam ... i dlaczego..??? :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy prawd膮 jest to
ufffff, jestem w艂a艣nie po 12 minutowym treningu na skakance, strasznie to m臋cz膮ce, serio :) ale jak m臋cz膮ce to pewnie b臋dzie dzia艂a膰

Udost臋pnij ten post

witam sta艂e bywalczynie tego topicu i Ciebie r贸wniez--> czy prawd膮 jest to, fajnie, ze jestes:) wed艂ug tego przelicznika wysz艂o mi, 偶e 偶eby chudn膮c 1kg tygodniowo musze zjadac 1430 kcal, ale trzymam sie sprawdzonego 1000:) JessicA*--> ja r贸wniez mam tak, 偶e jesli mam strasznie ochote na jak膮s zakazan膮 rzecz to musze chociaz w minimalnym stopniu zaspokoi膰 ta pokuse i troszeczke zgrzeczyc bo jak tego nie zrobie to jest coraz gorzej:P Oczywiscie taka zachcianka mo偶e wyst膮pic raz na jakis czas, bo jakbym tak codziennie pozwala艂a sobie na ma艂e co nieco to odchudzanie nie mia艂oby najmniejszego sensu. anioleczek--> masz racje skakanka jest ca艂kiem fajna, skacze codziennie po troche i jeszcze mi sie nie zd膮zy艂o znudzi膰:) A za mn膮 dziasiaj jakie艣 950 kcal:) Znacie mo偶e jakies 膰wiczenia opr贸cz p贸艂przysiad贸w na wyszczuplenie ud??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Ja s艂ysza艂am, 偶e skakanka tak偶e pomaga na uda i og贸lnie wyszczupla nogi, podobno bieg te偶 jest dobry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
a tak swoj膮 drog膮 to te偶 mam problemy z udami :(

Udost臋pnij ten post

no to widze, 偶e masz ten sam problem:( Uda to m贸j koszmar, niestety mam budowe gruszki i w pierwszej kolejnosci chudne na g贸rze, mam nadzieje, 偶e p贸艂przysiady i skakanka chociaz troche pomoga mi je wyszczuplic:) Hmm.. s艂ysza艂am, 偶e od biegania rozbudowuja si臋 za bardzo miesnie i wtedy uda wcale nie wygl膮daja na smuklejsze, ale nie wiem jak to jest, jak myslicie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Uwa偶am, 偶e jak b臋dziesz truchta膰 a nie biega膰 to chyba wyszczuplej膮 ci ca艂e nogi. Ja mam zamiar zacz膮膰 biega膰, ale czekam na sprzyjaj膮c膮 do tego pogod臋 :)

Udost臋pnij ten post

ja biega艂am wczoraj, bo taka ochota mnie nasz艂a, 偶e szok:P ale r贸wniez czekam na lepsza pogod臋 wtedy zaczne biega膰 codziennie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Ja poczekam do wiosny :) Jaknarazie to skacze na skakance, robie 8 minut ABS no i od poniedzia艂ku b臋d臋 hula膰 hula hopem :)

Udost臋pnij ten post

ja r贸wniez sciagne艂am sobie 8 min ABS jak narazie na brzuch, ale jak dla mnie to to jest za duzo powt贸rzen i mussia艂am sobie zmniejszyc ich ilo艣膰, bo nie da艂abym rady, postanowi艂am codziennie dok艂adac po kilka i mam nadzieje, 偶e juz nied艂ugo bede mog艂a wykonac pe艂na serie przez 8 min:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Ja przygotowuj臋 si臋 teraz, 偶eby zrobi膰 dwie serie pod rz膮d. A ma kto艣 mo偶e do przes艂ania na maila 8 minut na nogi, bo siostra niechc膮cy to wykasowa艂am i nie mam teraz sk膮d 艣ci膮gn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
www.wyslijto.pl/?file_id=37879664225071463719 prosze bardzo to sa cwiczenai na nogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
www.wyslijto.pl/?file_id=37879664225071463719 prosze bardzo to sa cwiczenai na nogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
o kurcze juz go usuneli :/ wiec sorki za zamieszanie :/

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny zjaddlam dobiero po 13 pierwszy posilek i mam na liczniku na teraz 265 kcal piszecie o udach wg mnie sprawdzone dwa dobre cwiczonka na uda to ** poloz sie na boku i unos noge do gory prawie do pionu jak opuszczasz to pilnuj by nie dotknela ziemi i tak ok 50 powtorzen na kazda noge **poloz sie na plecach i unies wyprostowane nogi do gory nastepnie je rozkladaj i skladaj i tak ok 50 na poczatek moze byc 20 w obu http://sklep.wp.pl/app/vppp.po?p=52879&s=5529 ten motylek swietnie dziala na uda szczegolnie wew czesc ud mozna go kupic w marketach kosztuje jakies 15 zl generalnie cwiczenie polega na uciskaniu tego przyrzadu i tak powtarzasz ile daszz rade najlepiej wlasnie ok 50 mozna nim tez cwiczyc rece pozdr

Udost臋pnij ten post

Ja sie troche boje uzywac takiego typu urzadze艅 na uda bo strasznie sie boje, 偶e zamiast ubywac mi cm b臋d膮 przybywa艂y w wyniku rozbudowania sie miesni:( A za mna dzisiaj juz 600 kcal, jeszcze tylko 400 i koniec na dzisiaj:) POzdrawiam

Udost臋pnij ten post

dzieki JessicA*, fajne 膰wiczenia sa na tej stronce:)

Udost臋pnij ten post

u mnie dzisiaj nie najlepiej:( zjad艂am jakies 1400, nawet nie macie pojecia jaka jestem za to na siebie z艂a, ze nie da艂am rady sie powstrzymac, zaraz poskacze na skakance przez p贸艂 godzinki, jutro na pewno bedzie lepiej.

Udost臋pnij ten post

Pocwiczy艂am sobie przez p贸艂 godzinki i az mi lepiej na duszy:) A jak tam u was?? P.S Ja osobiscie nie u偶ywam, ale chcia艂abym sie zapytac jakie jest wasze zdanie na temat 艣rodk贸w odchudzajacych i innych wspomagaczy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Ja osobi艣cie my艣l臋, 偶e tkaie wspomagacze to pic na wode. A dzisiaj zjad艂am oko艂o 1250 kcl, no to tyle co sobie postanowi艂am :) tylko, 偶e nie mia艂am kompeltnie czasu na 膰wiczenia. Chocia偶 mam za sob膮 bardzo d艂ugi spacer, dlateog my艣l臋, 偶e jak zrobi臋 jeszcze co艣 na brzuch i na uda to wsyzstko sie wyr贸wna :)

Udost臋pnij ten post

A ja nie licz臋 kalorii ... nie 艂api臋 si臋 w tym wszystkim. Zjad艂am dzisiaj: 300ml owsianki, gotowane udko z kurczaka, 100g marchwi gotowanej, 3 jab艂ka i kilka s艂onych paluszk贸w. Tak na zdrowy rozs膮dek to chyba jest ok. 膯wiczenia u mnie to ju偶 nawyk. Uwielbiam je! Zawsze uwielbia艂am sport, ale preferowa艂am te zespo艂owe, bo by艂o weso艂o :D Teraz strasznie przywyk艂am do tych moich codziennych \'m臋czarni\" 偶e 偶y膰 bez nich nie mog臋 :) Zmini艂am si臋 wizualnie (troszeczk臋), ale przede wszystkim wewn臋trznie ... Zrozumia艂am wiele rzeczy i jestem zupe艂nie inn膮 osob膮. To cieszy. Nie chc臋 wr贸ci膰 do tego co by艂o ...

Udost臋pnij ten post

dzisiaj zjadlam ten 1000 pocwiczylam 30 min rowerek 10 min stepper i te cwiczenia ze str fittnesclub.pl sa bardzo dobre czuje miesnie jak cwicze a rece mnie teraz troche bola [malo cwicze rece] co do tego motylka mam go i powiem wam ze czuc jak cwiczy sie na nim miesnie wew ud pracuja bardzo dobrze jak ktos ma problem z ta czescia ciala to polecam dziewczyny 1200 1400 to jeszcze dieta wiec wszystko ok nawet jak nie spalicie tych kalorii do 1000 diety sa nawet do 1800 kcal grunt to isc dalej i juz pozdr

Udost臋pnij ten post

srodki wspomagajace i odchudzajace chyba dzialaja nawet na kafe sa topici o nich i wielu osobom pomogly ale zdrowiej mozna sie odchudzac bez nich niewiem czy one nie psuja troche metabolizmu bo przeciez kiedys trzeba je odstawic i jak wtedy organizm radzi sobie ze spalniem kalorii sam??? ja pije tylko herbate pu erh srodek w sumie wspomagajacy ale nigdy zadnych tabletek nie bralam wiec to sa tylko takie moje przepuszczenia moonchild pieknie gratuluje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
ups :( zjad艂am tak pod wiecz贸r z 10 cukierk贸w .. takich czekoladowych :( jak my艣licie ile to mo偶e by膰 kalorii? po prostu nie mog艂am si臋 opanowa膰

Udost臋pnij ten post

jeden cukerek ma srednio ok 30 50 kcal czyli ok300- 500 pewnie a ile zjadlas kalorii oprocz tego??? od jednego razu nie utyjesz moze jutro np pocwicz podwojnie nie naraz ale w odstepach

Udost臋pnij ten post

JessicA* mam takie ma艂e pytanko do Ciebie: CZy tego peelingu z kawy to mo偶na sobie zrobi膰 od razu wi臋cej tak na zapas? I odstawi膰 w jakim艣 s艂oiczku np? Czy za ka偶dym razem musi by膰 艣wie偶y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
AJ te偶 u偶ywam tego peelingu :) Moim zdaniem jest 艣wietny. Ale zawsze robi臋 go od nowa, nie odk艂adam sobie na potem.

Udost臋pnij ten post

moonchild mi czasami troszke tego peelingu zostaje odstawiam go na nastepny raz ale lepiej by byl swiezy wtedy na pewno jest skuteczniejszy dzis rano czulam sie zle slabo i wogole i zjadlam dzis wiecej ...1500 ale trudno po cwiczeniach spale 250 a potem jeszcze rowerek dodatkowo 200 i wyjdzie 1050 trudno boje sie ze jak bede jadla za malo to strace okres tak jak przy ostatnim odchudzaniu a to stac sie nie moze przy tym 1000 i po cwiczeniach [odpada jakies 250 300 kcal] zostaje 750 700 a to troche za malo musze jesc troche wiecej i cwiczyc a robie to praktycznie codziennie moze bede jadla tak 1250 do max 1500--> ale np 1/ tydz ok dziewczyny a jak wy sie czujecie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
hej hej ja wlasciwie czuje sie dobrze... nie licze kalorii raczej ale jem mniej no i uwazam na to co znajduje sie na talerzu.... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post