paola777 0 Napisano Marzec 8, 2006 Siemka Cambridge przerobiłam już heh , wydałam już nawet nie powiem ile , bo wstyd jak można być tak głupium , no i jadłam to 3 dni,było mi słabo jak cholera po tym i w ogóle źle.To jest dieta dla ludzi z ogromną nadwagą,którzy będą na tej diecie pod opieką lekarza.Nikomu tego nie polecam. LEPIEJ JEST ĆWICZYĆ :-))) ja akurat skończyłam ==>Shania a co Ci ten lekarz powiedział?Dlaczego nie możesz ich brać?Mówił z powodu jakiego składnika ? W sumie to ona powinny być dobre jak jeszcze chrom mają,bo chrom zmniejsza apetyt na słodycze,poczytaj ulotkę może tam coś pisze,zobacz jakie są przeciwskazania. Pozdróweczka i piszcie co tam u was słychać?? Jak walczycie?? co robicie?? Buźki :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 8, 2006 paola777-->W sumie to ulotke gdzies zapodziałam, ale na opakowaniu są napisane przeciwskazania i nie doszukałam sie niczego dziwnego, a do lekarza udałam się z tego powodu, że strasznie mi siniały nogi, jak zrobiłam badania to wyszlo, ze moje krązenie jest do bani i musze je odstawic, szczerze mówiac to wydaje mi sie, że te tabletki nie maja żadnego powiazania z moim krążeniem, bo lekarze sami nie wiedza dokładnie co mi jest, ale wole nie ryzykowac. A szkoda bo zostało mi jeszcze 21 tabletek:( No cóż zdrowie na pierwszym miejscu:) A tak poza tym to dzisiejszy dzien nie zaliczam do udanych:(:( Jutro bede silniejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Marzec 8, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3203860 dziewczyny czytalyscie to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 9, 2006 no własnie czytałam i hmmm nie wiem co mam na ten temat sadzić, ale jestem skłonna spróbowac, moze rzeczywiście płatki owsiane maja jakas właściwość, a poza tym zapychaja organizm, po nich człowiek czuje sie syty. Czy któras spróbuje diety owsiankowej:P:P?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 9, 2006 Hejka :-) właśnie też to przeczytałam , ciekawe , nigdy nie słyszałam o takiej diecie , może warto spróbować ? tylko nie wiem jak to sobie rozłożę , bo śniadania konkretnego nie jem , dopiero o 12 i to traktuję jak obiad , i wtedy ok 19 jem jakąś tam kolację , więc obiady w sumie to nie jadam heh , muszę to przemyśleć i coś pozmieniać u siebie w rozkładzie dnia, :-)) i do tego nie lubię zbytnio płatków,ale to tylko 2 tyg by było a może serio jakiś fajny efekt.Zastanawiam się czy to mogą być nestle fitness bo takie właśnie patrzałam i mam , pisze że niby są pełnoziarniste.Jakoś nie mogę sobie wyobrazić,jak to będzie smakować z wodą heh.To jak próbujemy ?? Moja znajoma , też się odchudzała na płatkach , tylko,że jadła je z mlekiem i za każdym razem gdy była głodna,musze przyznać,że schudła,tylko nie wiem co poza tym jeszcze jadła.:-) Wczoraj był dzień kobiet i też się skusiłam na małe co nieco a raczej duuuże hah,zestaw zingera w kfc i 2 piwa kurcze :-( mam nadzieję , że jakoś to przetrawiłam.Dziś jadę na zakupy i kupie sobie marchewkę w puszce i kukyrydze i będę to jeść jak poczuję głód między czasie. Pozdróweczka .... :-))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 9, 2006 oczywiście miało być \'\'w między czasie\'\' ;-) i nie obiady a obiadu heh nio nic do później .... :-)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mayaaa Napisano Marzec 9, 2006 hej laseczki:) i jak wam idzie? ja narazie od 4 dni cwicze abs na brzuch, myslałam ze beda jakies zakwasy a tu nic:) jestem mile zaskoczona... co do jedzenia to szczerze mowiac jem ciagle to na co mam ochote, ale troszke mniej niz zwykle, np na sniadanie tylko kromeczke chleba a nie jak kiedys 2 lub 3. Kiedys próbowałam tez diety south beach ale nie dałam rady, ja nie wytrzymam bez pieczywa owocow i przetworów mlecznych! staram sie tez ograniczac słodycze, no i moze spróbuje z tymi płatkami ale pewnie bede przegryzac cos dodatkowo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 9, 2006 Hej Mayaaa :-) też robię abs an brzuch i też nie mam zakwasów :-) to nawet dobrze heheh , oprócz tego robie ćwieczenia na nogi troszke,żeby mięśnie wyrobić no i stepper do tego.Jem również normalnie , chociaż staram się ograniczyć i wieczorem nie opychać się.Właśnie sobie wymyśliłam,że będę jeść więcej warzyw i owoców no i też zobaczę z tymi płatkami-na pewno nie zaszkodzi a jak pomoże to będzie fajnie.Tylko się niecierpliwie,bo te ochydztwa \'\'boczki\'\' jeszcze są :-( heheh , ale co tam dopiero 4 dzień dziś był jak ćwicze. 3majcie się i do usłyszonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 9, 2006 jestem chora:(:( dostałam dzisiaj goraczke, wiec jak narazie nici z cwiczen i begania:(:( musze poczekac az wyzdrowieje, bo z grypą nie ma żartów pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mayaaa Napisano Marzec 9, 2006 Shania* - mnie tez cos bierz, kiepsko sie czuje, siedze w domku a to skłania do podjadania;) ale trzymam sie jakos i kontroluje:) paola777- tez sie cholernie niecierpliwie i tez jest to moj 4 dzien jak cwicze i narazie efektow brak.Zdaje sobie sprawe z tego, ze dzieki cwiczeniom wyrobie sobie przedewszystkim miesnie, bo czy schudne to trudno powiedziec...alemam nadzieje ze cwiczenia polaczone z mniejszymi dawkami jedzenia dadza jakies rezultaty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 10, 2006 mayaaa--> ćwiczenia+ dietka na pewno dadza rezultaty, tylko trzeba byc cierpliwym:(:( niestety ja nie naleze do tych osób, ale jak narazie jakos daje rade, nie jest źle:) Przez to, że siedze w domciu mam wzmozony apetyt i cały czas moje mysli krażą wokół jedzenia:(:( oj niedobrze niedobrze A tak poza tym to gdzie sie podziała moonchild, czyzby nas opusciła:(:( Pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 Shania---> zdrowiej nam ładnie :-)) buźki Mayaaa--->niedługo będziemy mieć ładne brzuszki heh :-)) to musi zadziałać :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 jak robię ten abs to normalnie , jakby mi się mięśnie paliły na brzuchu ??? macie też tak ??? a w ogóle to chyba jeszcze mięśni szyji od tego dostanę hehehe :-))) co za jazda.... hehehehhe :-)) ja dziś już po ćwiczonkach , bez steppera ;-) pozdrówka , ps. i co je ktoś te płatki z wodą ??? a może lepiej z sokiem pomaranczowym ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mayaaa Napisano Marzec 10, 2006 z tym mięsniem szyi to naprawde przerąbane:D tak mnie boli podczas ćwiczeń, ze czasem nie moge podziesc głowy i wtedy podnosze same plecy a głowa zostaje z tyłu i tak zwisa:D nie wiem jak to opisac:P dzis sie troche zagalopowalam, oprocz sniadania i obiadu zjadlam bułke słodka, paczka i chipsy:( ale cipsy bialko maja wiec sie tym pocieszam. Juz nie moge sie doczekac jak bedzie ciepło, bo wtedy zaczynam biegac:) musi sie udac, do maja bedziemy miec piekne przuszki i piekne ciałko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 jesli chodzi o miesnie brzucha to w czasie cwiczen rzeczywiscie daja o sobie znac, na szczescie zadnych zakwasów jeszcze nie ma... płatkow nie jem i wydaje mi sie ze jednak nie bede, bo jak nie zjem na sniadanie czegos normalnego to sie poźniej źle czuje:( zaraz sie zabieram za abs, a ma ktos moze linka do cwiczen abs na nogi? byłabym wdzięczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 tutaj wklejam wypowiedz dziewczyny z topiku \"boczki-jak się ich pozbyć\": \"musisz uklęknąć, spleść dłonie i wyprostować przed sobą ręce, tak by były równoległe do podłogi, teraz opadasz np. w lewą stronę ale nie na nogi, tylko obok nich tak by pupa na chwilkę dotknęła podłogi... i unosisz się do pozycji wyjściowej, analogicznie w prawo..\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 to samo mam z ta głową mayaaa :-) boli jak cholerka hehe ale cóż....co mi zostało....tylko ćwiczyć.:-))no i czasem nie nadążam robić wszystkiego w \'\'ich\'\'tempie no i zazwyczaj robie parę powtórzeń mniej , ale chyba z każdym dniem mięśnie będą bardziej wytrzymałe:-)) a link do abs na nogi i pośladki też bym chciała, jak macie dziewczyny to podajcie,bedziemy wdzięczne :-))))no ja dziś 3 małe kawałki chleba z serem i kiesiel-ten to kubka taki,jeszcze chyba coś przekąsze w ramach kolacji,mogłabym wiele więcej zjeść,ale sie powstrzymuje jakoś.Do juterka :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 mayaaa a te ćwiczonka co napisałaś , to na 100% włącze do moich ćwiczeń , myślę , że to może pomóc !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 wiecie co, myśle jeszcze nad skakanka zanim nie zaczne biegac, i nad hula hop, bo ponoc doskonale wyszczupla talie:) mam nadzieje ze po abs za jakies 2 tyg bedzie widac efekty:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 10, 2006 hehe widze, że macie wszystkie ten sam problem co ja z głową i szyją przy abs na brzuch:P:P boli jak cholera:) a jesli chodzi o zakwasy to tez nie mam, linka do abs na nogi niestety nie posiadam:( Nie wiecie ile kcal ma taki kiesiel i deser ryzowy słodka chwila?? mayaaa--> fajne ćwiczonko, tez wypróbuje na pozbycie się boczków, dzieki a jesli chodzo o te płatki to tez ich nie jem, bo tak samo jak Ty mayaaa na sniadanie musze zjeść cos konkretnego, bo później mam kłopoty z koncentracją Pozdrawiam buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 Shania* ja szukam i szukam tego linka i nic, kiedys na kafe byl jakis topic, niestety nie pamietam jaki, gdzie podane byly linki na abs na wszystkie partie ciala ale mnie interesowal brzuch wiec tylko na brzuch sciagnelam a tamtych juz nie:( a jesli chodzi o kalorie, to sprawdź na opakowianiu tego kisielu, powinno pisac, ale raczej nie ma duzo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 10, 2006 no własnie nie pisze, a w necie tez nie znalazłam:( a jestem ciekawa, bo jak mam strasznie ochote na cos słodkiego to własnie robie sobie ten kisiel ewentualnie budyń tez słodka chwila no i nie wiem ile mam doliczac za to kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=000404206273549234997038600&gk=wakacje oto link przez który musialam załozyc osobny topic i pewna mila osoba mi go podesłała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 10, 2006 mayaaa--> o jak miło:) juz zaczynam sciagac, wielkie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 Dzięki mayaaa :-))) suuuuuper , a na pośladki macie ???? please.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 na pośladki niestety nie mam ale moze jak załozycie taki topik to sie ktos odezwie:) ja juz sciagam z 15 min i mam dopiero 58%:) a na nogi mi sie sciagnelo w 3 minutki... dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 10, 2006 a u mnie dopiero16%:( ale to dlatego, że sciagam mase innych plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayaaa 0 Napisano Marzec 10, 2006 cholera, sciagnelo mi sie ale mam sam głos bez obrazu:( nie wiem dlaczego, bo to na brzuch działa bez zarzutu... no ale trudno, narazie sie ogranicze do brzucha:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 no mi sie na brzuch długo ściągało , ale to szybko poszło jakoś , to jakbyś mogła mayaaa to poproszę ... :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paola777 0 Napisano Marzec 10, 2006 też tak miałam Shania , ściagnąłam DivX player i chodzi ok wszytsko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach