Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padlinka 26

w piatek wzielam ostatnia tab.anty...po okresie staram sie o dzidzie!!!

Polecane posty

Gość padlinka 26
czesc olaa-> ja juz jem kwas foliowy od 2,5 tygodnia :) nigdy nie wiadomo a jaki jesz 5 mg? bo ja jem 1 tabletke dziennie ktora ma 15mg bo przed ciaza i w pierwszym trymestrze trzeba brac 10- 15mg dziennie wiec najpierw jakdlam 2 tbaletki po 5 mg a teraz kupoila 15mg i jem 1 dziennie + jem falvit. mam nadzieje,ze nie bedziesz maial boli brzucha jak ja to bylo okropne :( gaabi-> gdzie Ty sie podziewasz????

Gość padlinka 26
glucho tu nadal.... :(

Gość padlinka 26
jestem zaniepokojona :9 nie ma nikogo ...:( hey dziewczynki co sie z Wami dzis dzieje??? za 4 godzinki do domciu a Was nie ma nie mam z kim pogadac :( gaabi-> co Cie tak pochłoneło ze nie masz czasu wpasc? olaa, claudia-> a z Wami co hey!!!!

Witam dziewczynki! U mnie pada sniezek, jest slicznie Ciesze sie ze niedlugo weekend sie zaczyna zycze Wam byscie spelnily go w milej atmosferze! :D 🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

Gość padlinka 26
chociaz cludusia zagladnela :o) a gdzie reszta???

Gość padlinka 26
widocznie zajecie... nie ma z kim poklikac :( nawet gaabi -> nie wpadla juz niedlugo do domciu :) wpadne tu jeszcze ale pewnie i tak nikogo nie zastane

Padlinko Gaabi Olaaa I inne starajace sie! Milego weekendu Wam zycze! Trzymajcie sie cieplo! 🌼

Gość padlinka 26
ja sie juz zegnam tylko z kim jak nikogo nie ma. claudusia dziekuje i Tobie rowniez zycze milego weekendu :) gaabi, olaa szkoda ze Was dzis nie bylo :( mam nadzieje ze bedziecie w poniedzielk milego weekendu buziaczki dla Was wszytskich pa,pa,:) :) :)

witam wszystkich niestety nie mogłam dołączyć do was w piątek miałyśmy w pracy awarie komputerów, serwerów i czegoś jeszcze, gdy naprawili komputery to niestety nie miałam podłączenia do internetu i obawiam się że kierownik nie będzie się spieszył z tą naprawą, jeżeli ją wogóle naprawi, póki co będę do was zaglądać z domu (jak uda mi się połączyć z internetem) mój domowy komputer to już się nadaje chyba tylko na śmietnik. cały czas będę za was trzymać kciuki i mam nadzieję że szybko do was dołącze spowrotem pa pa

Gość padlinka 26
witam w nowym tygodniu. gaabi-> mam nadzieje,ze szybko naprawia Ci ten komputer bo smutno tu bez Ciebie :( olaa, claudia->jak u Was po weekndzie mnie szubko zlecial a dzis zonwou do pracy ... na szczescie ten tydzien mam krotszy bo piatek mam wolny i ide do fryzjera. w piatek po poludniu jak sie zaczelam zle czuc robilam obiad i myslalam ze zwymiotuje polozylam sie dopiero po jakiejs godzinie mi przeszlo ale czulam sie okropnie!!!! czasami zdaza mi sie ze robi mi sie nieodbrze tylko nie wiem czym to jest spowodowane ... za tydzien mija miesiac i robie test ale nie bede robila testu 13.03 jak wczesniej mowilam tylko 14.03 czyli dzien pozniej wczesnie rano i wtedy zobaczymy bardzo sie boje. choc wczoraj wieczorem naszly mnie obawyco do dziecka i ciazy nie wiem dlaczego przeciez prawie wszytsko mamy i nie wiem skad te obawy dzis juz mysle inaczej i jestem pozytywnie nastawiona to wszystkiego :) mam nadzieje,ze dzis ktoras z Was ze mna bedzie bo w piatek to czualm sie samotna :( to ja narazie koncze. czekam na Was. milego dnia Wam zycze.

Witam również w nowym dniu pracy. U mnie weeken minął bardzo szybko. Zdecydowanie za szybko. Na nic nie mam czasu. Siedze i pisze prace inż., jestem tym bardzo zmęczona. ---> Padlinka czasami też tak mam że momentalnie robi mi się niedobrze. Niewiem czemu się tak dzieje. Ja 13 mam mieć @. Jeśli nie dostane to robie test. Ciekawe co z tego wyjdzie. Podobnie jak Ty wczoraj też miałam dziwny dzień. Też miałam obawy, ale dziś juz jest ok. Dziś może mnie nie być później bo mam wyjazd służbowy i nie wiem o której wrócę. Miłego dnia życzę.

Gość padlinka 26
olaa ja tez mam 13.03 dostac @ i robie test 14.03 rano jak wstane i zycze nam tych dwoch kreseczek :) mnie sie o dziwo dobrze zaczol dzien od firmy dosalysmy ( kobiety) po 200zl.na dzien kobiet :) wciaz czekamy na Ciebie gaabi :) smutno tu jakos bez Ciebie!!!! oliwia claudusia a co u Was????

--------> Padlinka źle popatrzyłam w kalendarz. Nie na ten miesiąc w kalendarzu. Okres mam mieć 9 marca. czyli już za 3 dni ------------>Gabi, Oliwia i Claudia gdzie jesteście??

Gość padlinka 26
trzymam kciuki :) powiadom nas o wyniku....

Gość padlinka 26
cisza czyzby nasz topik umierał :( ? gaabi-> pewnie wciaz nie ma komputera, olaa-> jest na wyjezdzie a gdzie reszta kobietek ????

Witam Kochane Kobietki! Jak sie czujecie? Ja powinnam wczoraj dostac @ ale nie dostalam, boje sie zrobic test, chociaz mam go w domu, poczekam jeszcze chyby troszke. Strasznie bola mnie piersi (okropnie, sa takie wrazliwe na bol) , w przyszly poniedzialek mam wizyte u gina. Jesli mi sie udalo i bede mama od razu dam Wam znac Kochane!!! :D moze sie udalo . . .

Gość padlinka 26
czesc claudusia jak sie ciesze ze chciaz ty jestes :) zycze Ci kochana zebys zobaczyla dwie kreseczki wiem ze sie boisz zrobic test a raczej wyniku ja tez sie balam i wyszla 1 kreseczka ale chyba za wczesnie go zoriblam za tydzien robie kolejny test i zobaczymy. jak zrobisz tescik to powiadom nas o wyniku bedziemy trzemac za Ciebie kciuki :)

Gość padlinka 26
gaabi-> jeszcze bpryka sie z komputerem :( olaa->tez gdzies na wyjezdzie... a ja za godzinke do domciu :) sloneczko za oknem :) jak cudownie jeszcze zeby ten snieg stopnial to juz by bylo super!!!!! ja tu jeszcze wpadne sie pozegnac.

Gość padlinka 26
i znowu dzis bylam prawie sama :( ja juz uciekam do domciu zycze Wam milego wieczorki jezeli ktoras tu dzis wpadnie. claudusia-> czekam na wynik testu i zycze powodzenia :) to do jutra kobietki ,pa,pa

Gość padlinka 26
i znowu sama zalamujecie mnie kochaniutkie :( kolejny dlugi dzien przed nami... claudusia-> zrobilas tescik bardzo jestem ciekawa wyniku ja idac do pracy uswiadomilam sobie ze za tydzien o tej porze bede juz znala wynik mojego testu bardzo sie boje.... claudusia wiec czekam napisz mi co wyszlo :) gaabi-> kiedy wreszcie bedziesz miala sprawny komputer???? olaa-> a co z Toba, Ty tez robisz tescik??? ja mam takie napady glodu nie wiem czy to od odstawienia tabletek ? zawsze jadlam ostatni posilek przed 18.00 i potem jak ocs to tylko owoca a wczoraj o 20.30 jak mnie zassało ze musialam sobie zoribc kanapeczki a a w nocy wstalam glodna w brzusiu burczalo :( ale usnelam bo przeciez nie bede jadla w nocy !!!! a dzis juzz jestem po paczusiu :) ciekawe od czego taki apetyt?? wiec czekam na Was: gaabi :) olaa:) caluduisa:) pisz nam tu szybciutko o wyniku :)!!!! no i zycze milego dnia w pracy niedlugo tu ponownie zawiatm

Gość padlinka 26
cisza ... :( claudusia-> odezwij sie czekam... olaa-> gdzie Ty jesteś? gaabi-> czekam na Ciebie.... nie mam z kim pogadac :(

Padlinko kochana zrobilam i wyszla jedna :( no coz, to dopiero jeden cykl odkad sie staram Dopiero sie odzywam, bo pracuje od 10tej a mam taki rytual, ze najpierw jak wchodze do pracy pije kawke i jem sniadanko :) A gdzie jeszta dziewczyn??? Milego Dnia wszystkim!

Gość padlinka 26
claudusia a buu :( ale bedzie dobrze mnie pierwszy test wyszedl na nie jestem taka ciekawa ze mialam robic test najpierw 13.03 potem przeszlam na 14.03 a teraz zdecydowalam ze zrobie 12.03 w niedziele rano i zobaczymy co wyjdzie... bardzo sie boje ale coz musze sprawdzic !oczywiscie Was powiadomie o wyniku a olaa-> gdzie sie podziewa??? gaabi-> nadal sie boryka z komputerem mam nadzieje,ze niedlugo wszystko wroci do normy i bedzie jak wczesniej bo teraz to smutno tu bez Was kobietek :( narazie znikam

Gość padlinka 26
a tu nadal cisza :( za 3 godzinki wreszcie do domciu, nudzi mi sie szefa chwilowo nie ma a tu tez nie ma z kim pogadac :( dziewczyny wracajcie!!!!!

Padlinko wszystki kobietki zapracowane, ja mam jutro wolne i ciesze sie bardzo! A tak wogole to jutro jest NASZE SWIETO! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WAM ZYCZE; A PRZEDE WSZYSTKIM BOBASOW!🌼🌼 Ciekawe czy dostane jakies kwiat🌼uszki🌼 🌼🌼🌼

Gość padlinka 26
dobrze ze chociaz Ty jestes tu ze mna. ja mam wolne w piatek :) nudzi mi nudzi.....a tu jeszcze 2.5 godzinki a reszty jak nie bylo tak niema :(

Ja ide zaraz na przerwe, mam chec na lody, duzy puchar z bita smietana i choc za oknem snieg, to taki deser czuje ze mi dobrze zrobi. Kolo mnie jest fajna lodziarnia i serwuja przepyszne wloskie lody :D Poprawie sobie humor. Z jakiego miasta jestes padlinka?

Gość padlinka 26
smaka mi tylko zrobilas :) ja mieszkam niedlaleko krakowa w malym miasteczku. ja juz za godzinke ide do domciu wreszcie :) a dziewczynek jak nie bylo tak nie ma!!!! olaa gaabi co z Wami kiedy do nas dolaczycie smutno tu jakos jak nikt nie wpada :( jeszcze wpadne sie pozegnac claudisa-> smacznego zjedz jedna galeczke lodow za mnie niech Ci wyjdzie na zdrowie :)

Padlinko dziekuje , zjem galeczke za Ciebie :D Jakos tak dziwnie sie czuje, juz w niedziele normalnie mialam dostac @, w ciazy nie jestem, wiec nie wiem co jest, brzuch mnie pobolewa, piersi tez( i to strasznie) a @ jak nie bylo tak nie ma Tez tak mialyscie po odstawieniu tabsow? Padlinko trzymaj sie ja zaraz zmykam , pa, pa